به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، سعید سعادتی، معاون برنامه ریزی و توسعه ستاد عالی کانون های مساجد کشور صبح امروز(16 آذر) در جمع کارکنان دبیرخانه کانون های مساجد استان زنجان اظهار کرد: استان زنجان هفدهمین استانی است که در لیست سفرهای نظارت، ارزیابی و بازرسی ستاد عالی مساجد قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه سفرهای استانی در راستای تکریم از زحمات پرسنل دبیرخانه های مساجد که در خط مقدم جنگ نرم و در ارتباط تنگاتنگی با کانون های مساجد دارند، انجام می شود، گفت: در طول این سفر از برخی کانون های فرهنگی و هنری مساجد بازدید خواهد شد که همین مساله می تواند مسوولان ستادی را در جریان عملکرد کانون ها قرار دهد.
دبیر شورای طرح و برنامه ستاد عالی مساجد کشور یکی دیگر از اهداف سفرهای استانی را بهره مندی از تجربیات و خلاقیت های استان ها عنوان کرد و افزود: برخی از برنامه ها که از نظر دبیرخانه استان ها جزئی به نظر می رسد، می تواند به یک ایده و برنامه ملی تبدیل شود.
سعادتی از کانون های فرهنگی و هنری و کتابخانه های مساجد به عنوان ارکان مهم ستاد عالی و دبیرخانه های استانی نام برد و گفت: باید بر روی این دو مولفه تمرکز بیشتری داشته باشیم.
معاون برنامه ریزی و توسعه ستاد عالی کانون های مساجد با اشاره به اینکه هر اندازه برنامه ها و آموزش ها در خدمت تقویت این سنگرهای فرهنگی باشد، به اهداف خود نزدیکتر می شویم، خاطرنشان کرد: مهمترین نکته تمایز ستاد عالی مساجد با ارگان های فرهنگی که نمی شود به موازی کاری متهم کرد، کانون ها و کتابخانه های مساجد است.
به گفته سعادتی، کتابخانه های مساجد شبکه عظیمی است که می تواند در مردمی کردن مطالعه کتاب و ترویج نهضت مطالعه مفید نقش آفرین باشد.
این مقام مسوول با یادآوری اینکه مسوولان دبیرخانه های مساجد بهتر است به سمت برنامه هایی ب رویکرد آموزش، توانمندسازی و کادرسازی در حوزه فرهنگ و هنر بروند، ادامه داد: این مساله نقطه تمایز کانون های مساجد با سایر دستگاه هاست.
به گفته دبیر شورای طرح و برنامه ستاد عالی مساجد کشور امروز کشور ما برای پیشرفت توام با عدالت در عرصه فرهنگ و هنر علاوه بر سیاست گذاری و برنامه ریزی صحیح نیازمند تربیت نسل متعهد، نخبه و هنرمند است.
وی با تاکید بر اینکه نباید از حوزه کانون ها و کتابخانه های مساجد فاصله بگیریم، گفت: دبیرخانه کانون های مساجد استان ها ظرفیت ها، توانمندی ها و آسیب های استان خود را به صورت علمی و مشورت با نخبگان کانونی شناسایی کنند که نیروی انسانی مومن، جوان، داوطلب و خودجوش امروز بزرگترین سرمایه برای کانون های مساجد است.
به گفته سعادتی ارتباط با استان های پیشرو و خلاق و مرکز می تواند منجر به هم افزایی و انتقال دانش و تجربیات موفق می شود که در توسعه کیفی فعالیت های دبیرخانه های مساجد استان ها موثر است.
نظر شما