ایجاد حس تحقیق و پژوهش، استعدادیابی و معرفی آثار شرکتکنندگان، ارتقای همزمان سطوح علمی و عملی شرکتکنندگان اهدافی است که دکتر احسان مشکلانی، رئیس دانشگاه علمی و کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان به آن اشاره کرد و گفت: هدف جشنواره چشم انداز ایجاد بسترهای لازم برای استفاده بهینه اصحاب فرهنگ و هنر از کارگاهها، سمینارها، همایشها و کلاسهای تخصصی کوتاهمدت و ایجاد بستر مناسب به منظور کشف چشماندازهای شغلی مطلوب و متناسب با شخصیت است.
وی افزود: موضوع اصلی این جشنواره انسان، امید و آینده است و شرکتکنندگان باید مطالب خود را تحت عناوینی که در پورتال جشنواره به آن اشاره شده، به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.
مشکلانی دررابطه با دیگر محورهای جشنواره گفت: آرزوهای بزرگ شغلی من، چشمانداز شغلی من، آیندهی من، آینده شغلی من، آینده شغلی در شهر من، آینده شغلی خانواده من، جایگاه من در اشتغال آینده، جایگاه من در اشتغال جامعه از دیگر محورهای این جشنواره است.
وی در بخش دیگر صحبتهای خود به قسمتهای مختلف جشنواره اشاره کرد و افزود: بخش های مسـابقه شامل فرهنگی، سینمایی، عکاسی و رسانهای است که علاوه بر این شرکتکنندگان میتوانند در زمینههای اجرای نمایش، نمایشنامهنویسی، نمایشنامهخوانی، آرم شرکت کنند که در سایت جشنواره توضیحات آن به طور کامل آورده شده است.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی فرهنگ وهنر شماره یک اصفهان تصریح کرد: این جشنواره همچنین دارای بخش جنبی است که برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی را شامل می شود.
وی با بیان اینکه جشنواره شروع یک فرآیند درست برای انتخاب شغلی مناسب است، افزود: این جشنواره اولین مرحله ای است تا این که بتوانیم یک شغل مناسب برای خود انتخاب کنیم.
مشکلانی با اشاره به بیانیه یونسکو گفت: یونسکو در بیانیه ایی می گوید انسان سرمایه های زیادی ازجمله سرمایه ی روانشناختی دارد که خود دارای چهار مولفه ی امید، تاب آوری، خوش بینی و مهمتر از همه خود کارآمدی است.
وی اظهار داشت: جشنواره چشم انداز آینده پژوهانه و امید گرا ازنوع مثبت اندیش است که این امکان را به فرد می دهد تا ویژگی های شخصی آینده خویش را بررسی کند و تحت عنوان چشم انداز به کنکاش آن بپرازد.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی فرهنگ و هنر شماره یک اصفهان با اذعان بر اینکه هر شخص باید اول نیات و ویژگی های شخصی خویش را بشناسد، عنوان کرد: چه بسا افرادی در جامعه ما هستند که حدود نیمی از عمر خودشغلی را با شغلی که علاقه ای به آن ندارند، گذرانده اند در حالی که شخص باید در سنین نوجوانی تا جوانی با توجه به شناخت ازخود و اطلاعاتی که دارد، شغل مناسبش را انتخاب کند .
مشکلانی به پنجره طلایی انتخاب شغل اشاره کرد و افزود: پنجره طلایی انتخاب شغل از سنین 13 تا 27 سالگی شروع می شود اما باید بدانیم که فرد محدود به این پنجره طلایی نیست و حتی می تواند در سنین بالاتر شغلی مناسب انتخاب کند به طوری که تجربه این مساله را به وضوح نشان داده است.
وی متذکر شد: در این جشنواره سعی کرده ایم به دنبال کمیت نباشیم و با نگاه این که حتی یک نفر در کارگاه های جشنواره متحول بشود، به نیت اصلی خود در جشنواره رسیده ایم.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی فرهنگ و هنر شماره یک اصفهان با بیان اینکه جشنواره تا شهریور ماه سال آینده ادامه دارد، افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده هر ترم یک زمینه مشخص در جشنواره برگزار می شود که هم اکنون با عنوان چشم انداز به مشغول فعالیت است.
وی در پایان صحبتهای خود تصریح کرد: نیت اصلی جشنواره تربیت و پرورش دانشجو های این مرکز است که علاوه بر آن مجتمع آموزشی فرهنگ وهنر که شامل مدارس راهنمایی و هنرستان می شود را نیز در بر می گیرد.
نظر شما