خروجی مجالس مذهبی باید تقویت انقلاب اسلامی باشد/ هر هیأت مذهبی یک وقف داشته باشد

خبرگزاری شبستان:مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه خروجی مجالس مذهبی باید تقویت انقلاب اسلامی باشد، گفت: مدیران هیأت های مذهبی طرح بلند مدت خودگردانی هیأت ها را با ایجاد وقف جدید طراحی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام ستار علیزاده مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران امروز (15 آذر) در همایش یاوران وقف در امامزاده عباس (علیه السلام) ساری، گفت: کار در حوزه فرهنگ بسیار حساس و سنگین است و باید نسبت به مسئولیت خود پاسخگو هم باشیم.

 

وی بیان کرد: مسئولیت یک نعمت است و اقدامات صورت گرفته باید با مشارکت رسانه ها به مردم و جامعه معرفی شود.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران با تاکید بر اینکه جلسات فرهنگی باید خروجی داشته و برای جامعه اثرگذار باشد، افزود: افراد متولی فرهنگی در درجه اول باید خود عمل کننده باشند تا خروجی و اثرگذاری آن بیشتر باشد.

 

این مسئول با بیان اینکه امروز استمرار حرکت علوی، نبوی و حسینی وظیمه ماست، عنوان کرد: امروز باید وظیفه خود در جبهه انقلاب اسلامی را بشناسیم و به آن عمل کنیم.

 

علیزاده با بیان اینکه تمام تلاش ما باید حضور در جبهه انقلاب اسلامی باشد، تصریح کرد: امام حسین (علیه السلام) استکبارستیز بود و امروز انقلاب اسلامی نیز استکبارستیز و دشمن ستیز است.

 

وی با تاکید بر اینکه خروجی مجالس مذهبی باید تقویت انقلاب اسلامی باشد، اضافه کرد: بعضی ها در جهت تقویت جبهه فرهنگی اقدامات موثری انجام نمی دهند که جامعه و کشور از این مسئله آسیب می بیند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری (حفظه الله) بارها بر نفوذ فرهنگی، جنگ نرم و... هشدار دادند، ادامه داد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جامعه باید به درستی تبیین و پیاده سازی شود.

 

این مسئول با بیان اینکه وقف را با فرهنگ و دین نمی شود جدا کرد، افزود: وقف جایگاه ویژه ای در اسلام و مکتب اهل بیت (علیهم السلام) دارد.

 

علیزاده با تاکید بر اینکه نظامندکردن و هدفمند کردن برنامه های هیأت های مذهبی باید در دستور کار باشد، ادامه داد: هیأت های مذهبی بهترین زمینه برای جذب جوانان به مجالس مذهبی هستند.

 

وی با بیان اینکه نباید با برخوردها و رفتارهای نامناسب جوانان را از مساجد و بقاع متبرکه دور کرد، بیان کرد: مدیران هیأت های مذهبی طرح بلند مدت خودگردانی هیأت های مذهبی را طراحی کنند که این مسئله با وقف امکان پذیر است.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه هر هیأت مذهبی یک وقف داشته باشد و بتواند هزینه های خود را با وقف تامین کند، عنوان کرد: مداحان و روحانیون وقف را در سخنرانی ها و مداحی ها بیان کنند.

 

* فرهنگ وقف نیازمند گسترش بیشتر در جامعه است

 

حجت الاسلام حمزه علی صادقی رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساری در این آیین گفت: دهه وقف فرصتی مناسب برای ترویج و تبیین فرهنگ وقف است.

 

وی با بیان اینکه بعضی افراد خود و زندگی را وقف اهل بیت(علیهم السلام) و اسلام کردند و در راه خداوند قدم های ارزشمندی برداشته اند، اظهار کرد: فرهنگ وقف نیازمند گسترش بیشتر در جامعه است و باید تلاش شود فراگیر شود.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بر ضرورت ترویج معارف الهی و قرآنی در جامعه تاکید کرد و افزود: جامعه بر مبنای نهادهای اجتماعی ایجاد شده است و در واقع باید سنگ بنای قوی در حوزه های اجتماعی داشته باشیم.

کد خبر 591796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha