در مستند «از کوی یار» سعی کردیم غلط هایمان را قبل از دیکته بگیریم

محقق مستند تلویزیونی «از کوی یار»گفت: آماده شدن این برنامه مراحل نهایی خود را سپری می کند و قرار است در جلسه این هفته با مدیر شبکه سوم وشبکه معارف این موضوع نهایی شود.

امیر حسین آل داوود محقق برنامه هایی تلویزیونی چون «آبی مثل آسمان »، «از کوی یار» را کار یک تیم تحقیقاتی 18 نفره عنوان کرد که در آن از اساتید دانشگاه ،روحانیون ،ناشرین حوزه های مختلف کتاب و دانشجویان حضور داشتند وی این برنامه را از لحاظ سبک ،نوع و نیز حجم تحقیقات در نوع خود کم سابقه خواند و با اشاره به نظرسنجی های گسترده قبل از پخش برنامه گفت: سعی کردیم غلط هایمان را از قبل از دیکته بگیریم.


وی درباره مراحل آماده شدن تحقیقات «از کوی یار» بیان داشت : ایده چنین برنامه ای به خرداد 88 باز می گردد و یک سال بعد در خرداد 89 این طرح در صدا و سیما تصویب شد. کارهای مقدماتی را درسه ماهه تابستان انجام گرفت سپس از مهر ماه، همزمان با شروع مدارس پرسش نامه های طراحی شد و در دانشگاه ها توزیع شدند که البته همه این دانشگاه ها دینی نبودند و از 6 دانشگاهی که در آن پرسش نامه توزیع شد فقط یک دانشگاه دینی بود.
 

او ادامه داد: نتایج این نظر سنجی ها یکسری سر فصل بود در پاسخ به این سوال که جوان های ما در ارتباط با موضوع مهدویت به دنبال چه می گردند؟ .با یکسری جستجو های اینترنتی و کتابخانه ای یافته ها را اعتبار سنجی کردیم که ماحصل آن بانک اطلاعاتی 1800 صفحه ای بود .کتاب «از کوی یار» چکیده همین 1800 صفحه است.


وی علت ساخت چنین مجموعه ای را نگاهی متفاوت به مساله ظهور خواند و برنامه های صدا و سیما را در این زمینه ناکافی و محدود به روایات و احادیث دانست.


آل داوود وظیفه صدا و سیما را به عنوان یک دانشگاه ملی که در هر خانه ای شعبه ای دارد خطیر عنوان کرد و گفت: صدا و سیما باید پس از باوراندن آن که ظهوراتفاق خواهد افتاد شروع به صالح سازی کند و اصول ومبانی صالح بودن را به بینندگان خود منتقل نماید.

 

در پایان این مصاحبه که در محل خبرگزاری شبستان برگزار شده بود مهدوی فربخش مسابقات، ارتباط مستقیم کارشناسان وجوانان و سفر به کشور ها و شهر های مختلف و پخش مستند و فیلم های ساخنه شده با موضوع ظهور را از سر فصل های این مجموعه خواند .

 

پایان پیام/

 

کد خبر 59178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha