نگاه به مساجد باید نگاه تشرف گرایی باشد نه تکلیف گرایی

خبرگزاری شبستان: معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد با اشاره به اهمیت و قداست جایگاه مسجد در فرهنگ اسلامی، بر بهره مندی فعالان کانون های فرهنگی و هنری از مسجد برای تربیت انسان های متعهد تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد امروز (15 آذر) در نشست با رابطان خواهر کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی که در محل مکتب الزهرا سلام الله علیها بجنورد برگزار شد، در بیان اهمیت و قداست جایگاه مسجد اظهارداشت: کلمه مسجد حدود ۲۸ مورد در قرآن ذکرشده  و این اماکن مقدس  به دلیل اینکه خانه های بی واسطه خدا است، مکانی تأثیرگذار در تربیت انسان ها به شمار می رود.

 

وی با بیان اینکه جوان فعال فرهنگی در مسجد باید به دنبال شناخت خود باشد و بداند که هدف او از حیات چیست، اظهارداشت: ما باید اهداف کوتاه‌مدت و میان‌مدت جوان را به هدف اصلی که همان بندگی خدا و رسیدن به‌یقین است، گره بزنیم.

 

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با بیان اینکه امروز لیبرالیسم به وجود خدا اعتقاد دارد اما می‌گوید که خدا حق دخالت در قوانین و برنامه‌ها و مسائل دیگر را ندارد، این نوع نگاه به خدا را نگاهی تقلبی دانست و افزود: این نگاه به این دلیل است که در غرب اصالت انسان را به جسم می‌دهند و حال اینکه اسلام می‌گوید در عین توجه به بعد مادی و جسمانی، انسان اساساً موجودی ملکوتی است.

 

وی با بیان اینکه یک مدیر فرهنگی ابتدا باید خود و خدا را بشناسد و با تکیه‌بر این معرفت هستی شناسانه، نگاه یک جوان را به اصول و عقاید تعمیق ببخشد، بیان کرد: چنانچه مبانی تقویت شود، در کار فرهنگی دچار سردرگمی نخواهیم شد.

 

جعفری در ادامه با تأکید بر اینکه نگاه انسان به مسجد باید تشرف گرایی باشد نه تکلیف گرایی چراکه نگاه تکلیف گرایی به مسجد اجحاف در حق این مکان مقدس است، بر تلاش فعالان مساجد برای رسیدن به مسجد طراز اسلامی تأکید کرد و گفت: مسجدِ مرجع، ملجاء و مأمن همان مسجد طراز اسلامی است.

 

این جلسه با بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات رابطان خواهر کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی ادامه یافت.

 

 

کد خبر 591691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha