به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، هادی جوادی در دیدار جمعی از کشاورزان استان با احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یک کشاورز شاید نتواند با یک تاجر خارجی ارتباط برقرار کند اما کاردار ما در آن کشورها به راحتی می توانند این کار را انجام دهند و محصولات ما را در کشورهای هدف معرفی کنند.
وی، نقش کشاورزان و روستانشینان در عرصه سیاسی و اقتصادی کشور را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: بعد از انتخابات ریاست جمهوری و مجلاس شورای اسلامی میزان مشارکت مردم ایران 65 درصد اعلام شد درحالی که جامعه روستایی و کشاورزی برخلاف جامعه شهری عملا 100 درصد در انتخابات شرکت کرده اند.
رییس هیات مدیره نظام صنفی بندرعباس با بیان اینکه جامعه روستایی کشور از ابتدای انقلاب تاکنون همرا با دیپلماسی کشور پای به همه عرصه ها از جمله انتخابات می گذارد آن هم انتخاباتی که دنیا روی آن حساب ویژه می کند، خاطرنشان ساخت: بخش روستایی و کشاورزی در حمایت از دولت و دستگاه حکومتی خیلی پیشروتر از شهرنشینان هستند با این حال حق آنان آن طور که باید ادا نشده است.
جوادی، نوع مطالبه گری کشاورزان و بخش روستایی را متفاوت از شهرنشینان دانست و گفت: مطالبه گری این بخش بسیار نجیبانه و مودبانه است زیرا هنوز فرهنگ بکر ایرانی در این جامعه وجود دارد و حیف است از این جامعه حمایت نشود.
وی یادآور شد: دولت های قبلی و کنونی برای کشاورزان کار خاصی نکرده اند و این قشر از جامعه همچنان با مشکلات فراوانی روبرو هستند.
رییس هیات مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان بندرعباس از نحوه پرکردن چاههای آب کشاورزی توسط شرکت آب منطقه ای انتقاد کرد و تصریح کرد: اگر تعداد چاه و میزان برداشت آب از زمین زیاد شد مردم مقصر نیستند، زیرا هیات هفت نفره زمین باعث این اتفاق شد.
جوادی توضیح داد: اگر در 30سال گذشته اجازه حفره چاه داده شد نباید الان چاه را پلمپ کنند زیرا هم اکنون کشاورزان و کارگران زیادی از این طریق زندگی خود را می گذرانند و نان حلال سر سفره خود می برند.
وی در ادامه از تشکیل اتاق فکر مشترک دو تشکل کشاورزی در بندرعباس خبر داد و گفت: کشاورزان کشور سال های متمادی منتظر یک منجی بودند تا بیاید و دردشان را دوا کند تا اینکه این رویا در سال 80 با تاسیس خانه کشاورز به حقیقت پیوست.
رییس هیات مدیره نظام صنفی کشاورزی بندرعباس با بیان اینکه خانه کشاورز علی رغم سن کم به دلیل سیتم مدون خیلی زود به بلوغ رسید افزود: دولت وقتی متوجه شد این تشکل در ایفای حقوق بخش کشاورزی از هیچ تلاشی فروگزار نمی کند تشکلی دیگری به نام نظام صنفی کشاورزی را در تقابل با خانه کشاورز ایجاد کرد.
جوادی خاطرنشان کرد: با این حال بعد از گذشت یک دهه، استان هرمزگان بعد از تهران این موهبت نصیبش شد که انجمن نظام صنفی و خانه کشاورز در کنار هم با تشکیل یک اتاق فکر مشترک برای احقاق حقوق کشاورزان به خدمت بپردازند.
نظر شما