۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل دانشگاه نیاز است/ کسب عنوان سرآمد علمی کشور برای دومین سال متوالی

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه گلستان گفت: برای تکمیل و احداث ساختمان های مورد نیاز در این دانشگاه به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، فرهاد یغمایی، رئیس دانشگاه جامع گلستان، امروز (14 آذر) در نشست خبری با اشاره به احداث ساختمان ها و فضای فیزیکی این دانشگاه در شهر سرخنکلاته گفت: هیئت موسس 55 هکتار زمین را در اختیار دانشگاه قرار داده است در حالیکه تعهد آنان 75 هکتار بود. هرچند بخشی از اراضی نیز در اختیار هیئت موسس قرار دارد و اگر آنان نتوانند با کشاورزان به توافق برسند باید همان زمین را در اختیار دانشگاه قرار دهند.

 

وی با بیان اینکه اگر به دنبال داشتن دانشگاه جامع در استان هستیم، همه مسئولان و بخش ها باید برای آن تلاش کنند، افزود: در برهه ای از زمان این دانشگاه دچار سیاست زدگی شد و تمایلی برای انجام کار در سرخنکلاته وجود نداشت اما الان همه باید تلاش کنیم تا زودتر مشکل فضای فیزیکی و ساختمان های آموزشی برطرف شود.

 

یغمایی با بیان اینکه تکمیل این دانشگاه 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: کارهای خوبی انجام شده اما معتقدم به نسبت اقدام هایی که باید صورت می گرفت، شاید در حد 10 درصد انجام شده باشد.

 

به گفته وی، ساختمان آموزشی این دانشگاه از سال 92 تاکنون به پیشرفت 70 درصدی رسیده است که برای تکمیل آن نیاز به اعتبارات استانی است. طبق قولی که استاندار داده امیدواریم بخشی از اعتبارات موردنیاز امسال به این پروژه تزریق شود.

 

وی با بیان اینکه اعتبارات احداث دانشکده علوم کافی نیست، افزود: ساختمان این دانشکده نیز قرار است در هشت هزار و 800 مترمربع احداث شود که در حال حاضر 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. برای دانشکده تعاون نیز تاکنون بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتباری که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اختصاص داده شده بود، هزینه شده است و پیشرفت فیزیکی آن 90 درصد بوده و تجهیز نهایی آن باقی مانده است.

 

یغمایی به احداث سالن ورزشی با ظرفیت 600 نفر تماشاگر هم اشاره و بیان کرد: با توجه به افق آینده این دانشگاه تلاش می کنیم تا سالن ورزشی چندمنظوره با معماری خاص و در مساحتی بالغ بر سه هزار و 750 مترمربع احداث شود. پیشرفت فیزیکی این سالن در حال حاضر 20 درصد بوده و تاکنون از محل اعتبارات متمرکز وزارتخانه بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است. احداث سلف سرویس مجهز در مساحت چهار و 200 مترمربع نیز در مرحله پی ساختمان قرار دارد.

 

تهیه طرح جامع دانشگاه

رئیس دانشگاه جامع گلستان با بیان اینکه تهیه طرح جامع دانشگاه یکی از مهمترین طرح هاست، گفت: برای این مسئله قراردادی با دانشگاه فردوسی مشهد منعقد شده و قرار شد تا دفتر فنی این دانشگاه مکان یابی ساختمان ها و سازه ها و شاهرگ حیاتی سیستم را اجرا کند.

 

وی به برخی از اقدامات انجام شده در این دانشگاه  از سال 92 تاکنون هم اشاره کرد و افزود: راه اندازی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه که تا سال 92 تنها 400 میلیون تومان برای آن هزینه شده بود اما تاکنون بیش از یک میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار برای آن هزینه کردیم. هرچند درآمد آزمایشگاه قابل توجه نیست اما همینقدر که دانشجویان و اساتید کارها و نمونه های خود را به آزمایشگاه استان های دیگر می فرستند برای ما مغتنم است.

 

یغمایی راه اندازی دفتر استانداردسازی و کسب عنوان دفتر نمونه استاندارد در استان، راه اندازی مرکز تخصصی آپا، راه اندازی آزمایشگاه تخصصی شبکه در دانشکده مهندسی و راه اندازی سرور مونیتورینگ مبتنی بر ویندوز و همچنین خرید تجهیزان و دستگاه های های تک تا مبلغ یک میلیارد و 100 میلیون تومان را از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشگاه برشمرد و گفت: در دو سال متوالی یکی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه موفق به کسب عنوان سرآمد علمی در کشور شده است که در سال نخست جزو 100 نفر برتر و در سال دوم جزو 50 نفر برتر کشور در رشته فیزیک شناخته شده است.

 

افزایش دوبرابری کتاب های چاپ شده در دانشگاه

رئیس دانشگاه جامع گلستان با اشاره به رشد تعداد کتاب های چاپ شده در دانشگاه گفت: در سال 92 تعداد کتاب های چاپ شده در این دانشگاه 20 عنوان بود که در حال حاضر به 44 عنوان افزایش یافته است. هم چنین در این مدت تعداد عنوان کتاب های خریداری شده به زبان فارسی از چهار هزار و 167 عنوان به 6 هزار و 55 عنوان و کتاب های انگلیسی نیز از 884 عنوان نیز به  هزار و 93 عنوان افزایش یافته است.

 

وی بیان کرد: در بخش مقالات isi نیز از 341 مقاله در سال 92 به 535 مقاله در سال جاری دست یافته ایم. هم چنین در بخش مقالات غیر  isi نیز تعداد مقالات در این سه سال از 166 عنوان به 404 عنوان افزایش یافته است.

 

یغمایی به اختراع و اکتشاف هم اشاره کرد و گفت: در این مدت تعداد اختراع ها و اکتشاف ها از سه مورد به 5 مورد افزایش پیدا کرد. هم چنین در بخش فرصت مطالعاتی که تا سال 92 این شاخص صفر بوده، تاکنون سه نفر از فرصت مطالعاتی استفاده کرده اند و تا پایان امسال نیز دو نفر دیگر را نیز معرفی می کنیم.

 

وی به افزایش تعداد رشته های تحصیلی این دانشگاه در سه سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: در این مدت تعداد رشته های دانشگاهی در مقطع کارشناسی از 27 رشته به 34 رشته، رشته های مقطع کارشناسی ارشد از 20 رشته به 37 رشته افزایش یافته و در رشته دکتری نیز 4 رشته فعال است. هم چنین در حال حاضر در این دانشگاه دو هزار و 874 دانشجو در مقطع کارشناسی، 494 نفر در مقطع ارشد و 41 نفر نیز در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند. علاوه برای تعداد اعضای هیئت علمی در مقطع استاد از یک نفر به دو نفر، در مرحله دانشیاری از 6 نفر به 16 نفر، در مرحله استادیاری از 93 نفر به 116 نفر افزایش یافته اما در مرحله مربی به دلیل تحصیل تعدادی از  اعضای هیئت علمی از 7 نفر به 5 نفر کاهش پیدا کرده است.

 

کد خبر 591395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha