به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین شاهمرادی در مراسم افتتاحیه همایش سبک زندگی ضمن خیرمقدم به میهمانان در خصوص اهمیت برگزاری این مراسم اظهار داشت: آنچه امروز ما را دور هم جمع کرده است دغدغه های فرهنگی است. لزوم پرداختن به آن و اهمیت آن را همه شما که خود متولیان فرهنگی جامعه هستید به درستی می دانید. همین قدر توجه می دهم که بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) آن را سایه ای از نبوبت قلمداد فرمودند و مقام معظم رهبری هم آن را به مثابه اکسیژنی برای حیات اجتماعی معرفی فرمودند، بنابراین هرچه روی آن کار شود و سرمایه گذاری شود، زیاد و تکراری نیست.
دبیر شورای فرهنگ عمومی بیان داشت: فرهنگ وضعیت عمل و اندیشه و رفتار آحاد جامعه است، هویت جامعه است. جامعه ای که دارای فرهنگ نباشد، منتهی آنچه مهم است اینکه اگر گفتار، اندیشه و رفتار یک جامعه بیشتر منطبق بر عقل و خرد و علم بود آن جامعه را با فرهنگ می خوانند و هرچه دورتر باشد اصطلاحا بی فرهنگ می گویند.
وی در ادامه افزود: بر این مبنا مسئولان فرهنگی برای رشد و ارتقای فرهنگ نمی توانند روی خود فرهنگ کاری انجام دهند بلکه مولفه هایی از زندگی فردی و اجتماعی آحاد جامعه را مورد نظر قرار می دهند که قابل تغییر است و تغییر آنها همان هویت جامعه با فرهنگ آن است.
حجت الاسلام والمسلمین شاهمرادی با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مولفه های سبک زندگی گفت: اساتید و علمای جامعه شناسی و مردم شناسی هم بر این باورند که چنانچه این موارد در سبک زندگی اصلاح و حل شود، مسایل مختلف فرهنگی در جامعه حل می شود.
وی با اشاره به رسالت شورای فرهنگ عمومی در خصوص اصلاح مولفه های سبک زندگی گفت: این شورا فارغ از شعارها و لفاظی های شعارگونه با توجه به دستگاه های مختلف فرهنگی که عضو شورای فرهنگ عمومی هستند تغییرات و اصلاحات عملی را در سبک زندگی ایجاد نمایند. شورای فرهنگ عمومی پتانسیل ارزشمندی را در این راستا دارد مشروط به اینکه قدر این پتانسیل شناخته شود و از همه توان خود استفاده نماید. همراهی و همدلی و همراستایی مسئولان دستگاه های عضو زمینه واحدی را نیاز دارد که همان اخلاق است.
نظر شما