به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مرتضی مقتدایی، رئیس شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه امروز (13 آذر) در آیین افتتاحیه نخستین نشست مشترک دو روزه جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و وزارت آموزش و پرورش که با موضوع «مشاوره و روانشناسی از دیدگاه آموزههای دینی» در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار شد، عنوان کرد: جامعه الزهرا (سلام الله علیها) با تدبیر حکیمانه امام خمینی (ره) تأسیس شد که برکات زیادی در گسترش علوم دینی در خارج و داخل ایران داشته است، به طوری که زمینه تربیت بانوان و تحصیل علوم دینی در این موسسه فراهم شد.
امروز حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور توسعه یافته است
رییس شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه با اشاره به شخصیت برجسته بانو امین، اظهار داشت: این بانوی برجسته تحصیلات عالی دینی داشت و به درجه اجتهاد رسید بود و تألیفات زیادی از خود به یادگار گذاشته است.
آیت الله مقتدایی تصریح کرد: بانوان داخل و خارج کشور جهت تحصیل در علوم دینی گام برداشتند و امروز حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور توسعه یافته است.
افراد غیرایرانی فارغالتحصیل در جامعهالزهرا (س) منشأ برکات در سطح بینالملل بوده و هستند
وی با بیان این که حوزههای علمیه خواهران از زمان تأسیس تا کنون برکات زیادی داشته است، گفت: افراد غیرایرانی که در جامعه الزهرا (سلام الله علیها) تحصیل کردند و به کشورهای خود بازگشتند، منشأ برکات و تأثیرگذاری زیادی در سطح بین الملل بوده و هستند.
رییس شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه تأکید کرد: همکاری جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و مجموعه آموزش و پرورش در امور مشاوره دینی و هدایت دانش آموزان بسیار مفید و مهم است و افرادی که در بستر تعلیمات دینی و مشاوره قرار میگیرند، به بهترین وجه هدایت و راهنمایی میشوند.
بیش از 60 هزار خواهر طلبه در مدارس علمیه مشغول به تحصیل هستند
آیت الله مقتدایی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله)، تصریح کرد: یکی از پیامدهای ارزشمند مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله)، حضور مبلغان دینی در مدارس تحت عنوان «مدارس امین» بوده است.
وی یادآور شد: حدود 450 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور فعال است و هم اکنون بیش از 60 هزار خواهر طلبه در مدارس علمیه مشغول به تحصیل هستند.
حوزه علمیه میتواند وارد بحث هدایت تبلیغی در آموزش و پرورش شود
رییس شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه با اشاره به این که در قرآن و منابع روایی مسلمانان نسبت به مشاوره تأکید شده است، اظهار داشت: افرادی که در بخش مشاوره فعال هستند، افراد را هدایت و راهنمایی میکنند تا تصمیم گیری درستی داشته باشند.
آیت الله مقتدایی بیان کرد: حوزه علمیه میتواند در آموزش و پرورش وارد بحث هدایت تبلیغی شود و به تعلیم معارف اهل بیت (علیهم السلام) بپردازد.
وی با اشاره به تفاهم نامه هایی که بین حوزههای علمیه و آموزش و پرورش به امضا رسیده است، گفت: همکاری بین این دو مجموعه میتواند برای نسل جدید بسیار تأثیرگذار باشد.
لزوم ایجاد رشتههای تخصصی با موضوع مشاوره دینی
رییس شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه تصریح کرد: امروز لزوم ایجاد رشتههای تخصصی با موضوع تعلیم مشاوره دینی احساس میشود، باید رشتهای تخصصی برای تعلیم مشاوره دینی راهاندازی شود و آموزشها و دورههای بلندمدت برای این رشته ها در نظر گرفته شود.
آیت الله مقتدایی با اشاره به اهمیت مشاوره دینی به دانش آموزان، عنوان کرد: دانش آموزان با مشاوره دینی در مسیر تعلیم دین و انس با خداوند قرار میگیرند.
وی با اشاره به این که وظیفه مشاوران دینی سنگین است، اظهار داشت: حق مشاوره و وظیفه مشاور از جمله مطالبی است که در رساله حقوقی امام سجاد (علیه السلام) آمده است و به آن پرداخته شده است.
رییس شورای عالی سیاستگذاری حوزههای علمیه تأکید کرد: مشاورههای دینی باید افراد را به دیانت و تقوا هدایت کند و افرادی که در این مسیر گام بر میدارند، مورد عنایت و توجه حضرت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) هستند.
نظر شما