محدودیت توریست برای ورود به اماکن مذهبی در همه کشورها وجود دارد

محمد جواد صافیان اصفهانی،‌استاد دانشگاه هنر گفت: محدویت توریست برای ورود به اماکن مذهبی علاوه بر ایران در دیگر کشورها نیز وجود دارد و افراد باید حداقل حجاب را در ورود به این اماکن رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمد جواد صافیان اصفهانی از اساتید دانشگاه هنر اصفهان در میزگرد تخصصی راهکارهای نشر مفاهیم اسلامی با بهره‌گیری از صنعت گردشگری که در محل سالن جلسات پژوهشکده هنرهای سنتی اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: برای هر گردشگری که می‌خواهد وارد مسجد شود، نیز قابل پذیرش است که با حداقل حجاب وارد مسجد شود، اما شیوه عملیاتی کردن آن خیلی مهم است و باید کاری کرد که یک پوشش مناسب باشد و به شیوه و شکلی آبرومندانه اجرایی شود.


وی ادامه داد: اگر در این خصوص اراده‌ای از طرف ما برای تحمیل ارزش‌های فرهنگی باشد، توریست و گردشگر در برابر آن موضع گیری خواهد کرد.


صافیان با اشاره به اهمیت جذب گردشگر در ایران ادامه داد: اکنون ضرورت صنعت توریسم برای ما ضرورت اقتصادی است در واقع وقتی در جامعه‌ای زندگی می کنیم که مشکل اشتغال داریم یکی از بهترین منابع اشتغالزایی و جذب پول و درآمد، توریسم و گردشگری است که این امر می‌تواند به نوعی بهترین خدمت دینی به جوانان باشد تا در نهایت جوان ما مشکل اشتغال نداشته باشند.


وی اظهار داشت: در حقیقت تلاش برای جلب گردشگران خارجی و توسعه صنعت توریسم، اشتغالزایی و ایجاد فرصتهای شغلی که از این رهگذر برای جوانان ایجاد می شود خود می‌تواند بزرگترین اقدام اسلامی و دینی باشد که در سایه این صنعت تحقق می‌یابد.

 

صافیان ادامه داد: رفع معضل بیکاری به جلوگیری از گسترش روی آوری جوانان اعتیاد و ... می‌شود، پس مسئولین باید بیشتر به این بخش یعنی توسعه صنعت گردشگری توجه داشته باشند نه توجه صرف به القای مفاهیم دینی و اسلامی به گردشگران که گاهی منجر به موضع گیری و نارضایتی خواهد شد.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده هنرهای سنتی اسلامی، صافیان در ادامه سخنان خود به ویژگی‌های هنر اسلامی اشاره کرد و تصریح کرد: در هنرهای تجسمی اسلامی، مراعات اجتناب از صورت گری زیاد است، چنانچه در هیچ مسجدی صورت انسان و حتی حیوان وجود ندارد اما در مسیحیت شمایل قدیسان چون حضرت مسیح و ... مشاهده می‌شود.


این استاد دانشگاه هنر اصفهان خاطر نشان کرد: در هنر اسلامی و به طور کلی هنر معنوی، هنرمند خودش را فاعل و سازنده مطلق به حساب وکه این موضوع در میان هنرمندان و شاعران قابل مشاهده است که هنرمند "من" خودش را در میان نمی‌بیند و هنر را از جای دیگری می‌داند این در حالی است که در هنر مدرن هنرمند خودش را منشاء اثر هنری می‌داند.

 

 پایان پیام/
 

کد خبر 5912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha