به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، علی باقر نعمتی زرگران، مدیرکل بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پنجنشبه (11 آذر) در آئین افتتاحیه جشنواره منطقهای « سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» با اشاره به اینکه برنامهریزی ها در حوزه صنعت گردشگری باید در حداقل زمان ممکن به اقدام تبدیل شود، اظهار داشت: از این رو باید توجه داشته باشیم که این برنامهریزی ها باید با در نظر گرفتن همه زوایای این صنعت انجام شود.
وی با اشاره به اینکه تمامی مبانی و اصول ظرفیتهای گردشگری باید از زبان همه مسئولان عنوان شود، افزود: باید باور داشته باشیم که صنعت گردشگری امروز در عرصه صنعتی حرفهای زیادی برای گفتن دارد به گونهای که 10 درصد از ظرفیت صنایع جهان را این صنعت به خود اختصاص داده است.
مدیرکل بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره اینکه هفت هزار میلیارد دلار تولید ناخالص جهانی به صنعت گردشگری اختصاص دارد، ابراز داشت: این صنعت در توسعه میزان اشتغال در سطح کشور نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت چرا که بر اساس برآوردهای جهانی به ازای هر 9 گردشگر یک شغل ایجاد خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در کشور 400 هزار شغل مربوط به صنعت گردشگری است، ابراز داشت: همچنین باید باور داشته باشیم که گردشگری آثار مثبتی در حوزه فرهنگی، اجتماعی ، دیپلماسی، ارتباطات بین المللی دارد و احترام متقابل، تعامل، افزایش مناسبات و سرمایه گذاری خارجی نیز از دیگر مزایای گردشگری است
نعمتی زرگران با اشاره به اینکه همه مردم جامعه در هر سطح و جایگاهی میتوانند از صنعت گردشگری بهرهمند شوند، افزود: همچنین باید توجه داشته باشیم که این صنعت صنعت سبزی است که میتواند ناجی محیط زیست و اقتصاد کشور باشد.
وی هزینه مورد نیاز اولیه برای راهاندازی اشتغال در حوزه صنعت گردشگری را 30 میلیون تومان برآورد کرد و افزود: صنعت گردشگری میتواند توزیع عادلانه ثروت را بین همه مردم جامعه ایجاد کند.
مدیرکل بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هماهنگی و همکاری همه ارگانها را لازمه توسعه زیرساختهای گردشگری عنوان کرد و بیان داشت: در نیمه اول امسال با رشد بیش از 100 درصدی گردشگران اروپایی به کشور مواجه بودهایم و از این رو باید با دقت برنامهریزیها انجام شود.
وی در خصوص جشنواره منطقهای « سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» نیز ابراز داشت: سهم غذا در صنعت گردشگری حدود 15 درصد است و هر گردشگر در زمان حضور خود در کشور مقصد حدود 150 تا 200 دلار صرف خرید غذا میکند.
نظر شما