حجت الاسلام محمدعلی مظفری، کارشناس فرهنگی ستاداقامه نماز استان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمان، با اشاره به اینکه این ستاد در ۴ محور فرهنگی، آموزشی، مناسبت ها و نظارت و ارزیابی فعالیت دارد؛ بیان داشت: جدای از این، ساختار مردمی ستاد، تحت عنوان« یاوران نماز» نیز شکل گرفته تا خلأ این بخش(استفاده مردم از فعالیت های ستادقامه نماز)را پوشش دهد.
وی افزود: نشست های دانش آموزی و «نماز و بازار » برای ترویج نماز در میان اصناف از جمله برنامه های فرهنگی است و در زمینه آموزشی هم بر اساس سهمیه ابلاغی ستاد مرکزی برای معلمان دوره ۲۸ ساعته ضمن خدمت داریم و برای مربیان مهدکودک ها، دانش آموزان و خانواده های آنان جلساتی برگزار می کنیم.
حجت الاسلام مظفری، فرهنگسازی برای نماز ظهر روز عاشورا، روز تاسوعا، ۲۲ بهمن و... را از جمله برنامه های ستاداقامه نماز در مناسبت ها ذکر کرد و گفت: در بخش نظارت و ارزیابی عملکرد دستگاه ها نیز وضعیت نمازخانه های ادارات، مساجد بین راهی، نارسایی ها، برگزاری مسابقات و... مد نظر قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه ستادقامه نماز استان کرمان تقریباً از همان ابتدای تأسیس ستاد اقامه نماز کشور، راه اندازی شده است؛ اعلام کرد: این ستاد جدای از مرکز استان در ۱۷ شهرستان استان نمایندگی دارد و در اکثر این نمایندگی ها، رئیس سازمان تبیلغات آن شهرستان و یا یکی از چهره های فرهنگی، دبیر ستاداقامه نماز است.
این کارشناس فرهنگی ادامه داد: ستاداقامه نماز استان، آماده همکاری و بسط فعالیت های خود در همه شهرستان ها و مناطق و بخش ها است و علاقمندانی که آماده انجام فعالیت های فرهنگی در زمینه نماز در آن منطقه هستند می توانند به ما مراجعه کنند تا طرح ها و بروشورها و مسابقات خود را در اختیار آنان قرار دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دوازدهمین اجلاس نماز سال ۸۱ در استان کرمان برگزار شده است؛ افزود: اجلاس بیست و پنجم امسال در استان البرز برگزار می شود و طرح «سلامت معنوی» برای پرسنل تعدادی از بیمارستان های استان برگزار شده تا پرسنل آموزش ببینند که وضعیت وضو، تیمم و نماز بیمار بسته به شرایط او چگونه است.
حجت الاسلام مظفری همچنین رسانه را صدای اسلام دانست و با افزودن اینکه فرهنگسازی و مطالبه گری کار رسانه است؛ در خصوص مجتمع های غیردولتی فاقد نمازخانه گفت: کار ما در این زمینه بیشتر توصیه و ارشادی است.
نظر شما