به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، غلامرضا حیدری رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آران و بیدگل در گفتگو با خبرنگاران گفت: مراسم بزرگداشت روز حماسه و ایثار آران و بیدگل نباید محدود به برگزاری یادواره شود.
وی افزود: بزرگداشت روز حماسه و ایثار آران و بیدگل تنها با یاد شهدا و برگزاری یادواره محقق نمی شود بلکه باید نگاهمان متفاوت با سایر برنامه های گرامی داشت شهدا باشد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آران و بیدگل خاطر نشان کرد: برگزاری یادواره شهدا به صورت سنتی بسیار تاثیرگذار است؛ اما بزرگداشت این روز و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بویژه در بین نسل جوان نیازمند نوآوری و استفاده از ابزار و روش های جدید است.
حیدری با تأکید بر لزوم تغییر شکل سنتی مراسم 4 دی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری بزرگداشت این روز، انس نسل سوم و چهارم انقلاب با فرهنگ ایثار و شهادت است، لذا باید از روش هایی استفاده کنیم که منجر به تکاپوی حداکثری این نسل از انقلاب شود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آران و بیدگل افزود: برنامه ها و فعالیت های روز حماسه و ایثار باید اثر بخش باشد و سبب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان شود.
حیدری بر لزوم گسترش شعاع برنامه های روز حماسه و ایثار این شهرستان تاکید کرد و افزود: رویکرد مردم و مسؤولان به این روز باید به شکلی باشد که کلیه جشنواره ها و مسابقات فرهنگی و هنری حول محور این روز برنامه ریزی و اجرا شود و برترین های حوزه های مختلف و برگزیدگان جشنواره های مختلف در این روز معرفی و تقدیر شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از مستندسازی آثار شهدا و ایثارگران شهرستان خبر داد و افزود: مستندسازی آثار شهدا و رزمندگان بمنظور حفظ و ماندگاری آن، در اولویت برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
در تقویم رسمی کشور روز 22 اسفند، روز بزرگداشت شهدا نامگذاری شده و ملی است؛ اما چهارم دیماه روز اوج حماسه و ایثار در آران و بیدگل، از سوی شورای فرهنگ عمومی شهرستان به نام اختصاصی این شهر نامگذاری شده است.
در این روز که عملیات کربلای ۴ آغاز شد، ۳۸ رزمنده از جمله دو سردار شهید آران و بیدگل به شهادت رسیدند.
دارالشهدای آران و بیدگل با تقدیم ۸۳۰ شهید در دوران انقلاب و دفاع مقدس رتبه نخست ایثارگری کشور را به نسبت جمعیت داراست.
نظر شما