به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، میثم نمکی مسؤول کارگروه رسانه و فضای مجازی ستاد بزرگداشت روز حماسه و ایثار آران و بیدگل، در نشست هم اندیشی این کارگروه گفت: حرکت برای بزرگداشت شهدا سال هاست که ایجاد شده اما جهت دهی مناسب، اصلاح روش ها و تقویت فعالیت ها، این حرکت را هدفمند و تاثیرگذارتر می کند.
وی حوزه ایثار و شهادت را برند و افتخاری برای دارالشهدای آران و بیدگل دانست و افزود: شاکله و سابقه تاریخی شهرستان و هر کوچه و خیابان این شهر آکنده از عطر شهداست، لذا باید با برجسته سازی الگوهای ایثار و نمادسازی و حفظ و استمرار فعالیت های این حوزه، این شهر را به عنوان الگویی برای سایر نقاط کشور معرفی کنیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل با تاکید بر لزوم تشکیل دبیرخانه دائمی حماسه و ایثار این شهرستان خاطر نشان کرد: با تشکیل این دبیرخانه، فعالیت های حوزه ایثار و شهادت محدود به زمان و دوره خاصی نخواهد بود.
وی افزود: سمت و سوی برنامه های روز حماسه و ایثار باید به نحوی شکل گیرد که با درخواست مخاطبان و نیاز جامعه هماهنگی داشته باشد.
نمکی بر اهمیت کارگروه رسانه و فضای مجازی ستاد بزرگداشت حماسه و ایثار آران و بیدگل تاکید کرد و افزود: نتیجه تلاش ستاد بزرگداشت 4 دی، می تواند در کارگروه رسانه بروز و ظهور یابد و در واقع فضاسازی این کارگروه، فعالیت کل ستاد را تحت تاثیر خود قرار می دهد.
وی با اشاره به اینکه زندگی هر شهیدی سرشار از ویژگی های برجسته و خاطره است، تصریح کرد: تغذیه محتوای افکار عمومی به واسطه رسانه ها با تولید محتوا و گزارش های توصیفی و برجسته نمودن جلوه های ایثار و شهادت، اقدام ارزشمندی برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل، برگزاری جشنواره فیلم کوتاه را زمینه خوبی برای خلأ رسانه های غیرمکتوب خواند و خاطر نشان کرد: مقدمات برگزاری جشنواره هنری ایثار و شهادت انجام شده اما با توجه به فرصت محدود تا 4 دیماه روز حماسه و ایثار شهرستان، این طرح می تواند یکی از برنامه های مهم دبیرخانه در سال آینده باشد.
نمکی افزود: ظرفیت بسیار خوبی در حوزه فرهنگ و هنر بویژه هنرهای نمایشی در شهرستان وجود دارد که این ظرفیت می تواند در خدمت ایثار و شهادت قرار گیرد.
میثم نمکی به فعالیت پراکنده گروه ها و مؤسسات مردم نهاد حوزه ایثار و شهادت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اشاره و عنوان کرد: هدایت این گروه ها و ایجاد یک گروه مرجع ویژه حماسه و ایثار می تواند تغذیه مناسبی برای مخاطبان فراهم کندو معرفی شهدا و ارزش های مترتب با آن، با فضای ذهنی مخاطب انس و الفت بگیرد.
وی همچنین بر اهمیت فعالیت رسانه های مکتوب اشاره کرد و افزود: تاریخ شفاهی دفاع مقدس برای ماندگاری و انتقال به نسل های آینده باید مکتوب شود.
شایان ذکر است؛ شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان، 4 دی ماه را به عنوان روز حماسه ایثار مردم آران و بیدگل نامگذاری کرده است، در این روز عملیات کربلای ۴ آغاز شد و ۳۸ رزمنده از جمله دو سردار شهید آران و بیدگل به شهادت رسیدند.
دارالشهدای آران و بیدگل با تقدیم ۸۳۰ شهید در دوران انقلاب و دفاع مقدس رتبه نخست ایثارگری را به نسبت جمعیت در کشور داراست.
نظر شما