به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، جزئیات صدور ۴ حکم در تعزیرات حکومتی تهران، عملکرد رضایت بخش دستگاهها در حوزه فضای مجازی، قاضی باید از پیرامون و زمان خود آگاه باشد برخی از سرتیترهای اخبار قضایی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
جزئیات صدور ۴ حکم در تعزیرات حکومتی تهران
شعبه 41 اداره کل تعزیرات حکومتی تهران چهار آژانس هواپیمایی که در ایام اربعین قیمت مصوب را رعایت نکرده بودند؛ به پرداخت یک میلیارد و دویست میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم کرد.
در پرونده دیگری با شکایت بانک سامان از یک شرکت پتروشیمی برای ایفا نکردن تعهد ارزی، شعبه 56 بدوی تخصصی تعزیرات حکومتی تهران پس از بررسی و احراز تخلف حکم به استرداد ارز مذکور در حق بانک شاکی و تعلیق کارت بازرگانی شرکت به مدت یکسال صادر کرد.
همچنین شعبه 9 اداره کل تعزیرات حکومتی تهران قاچاقچی یک محموله مواد غذایی شامل 26 کارتن کمپوت آناناس، 33 کارتن کاپوچینو، 15 کارتن گونیک میکس و 12 کارتن روغن زیتون را به ضبط کالا و پرداخت 238 میلیون و 89 هزار ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.
در پرونده دیگری شعبه 27 اداره کل تعزیرات حکومتی تهران، قاچاقچیان محموله پوشاک را به پرداخت 6 میلیارد و 781 میلیون و 878 هزار ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و ضبط محموله مکشوفه محکوم کرد.
عملکرد دستگاهها در حوزه فضای مجازی رضایت بخش نیست
نشست دادستانهای شهرستانهای استان تهران با موضوع مبارزه با مواد مخدر، فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی با حضور معاونان دادستان، سرپرستان نواحی دادسرا، دادستانهای شهرستانها و رؤسای حوزههای قضایی بخش استان تهران، سردار زاهدیان رئیس پلیس مواد مخدر ناجا، سردار هادیانفر رییس پلیس فتا، سردار ناظری فرمانده انتظامی شرق استان تهران و سردار خانچرلی فرمانده انتظامی غرب استان تهران، به ریاست دادستان تهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار گردید.
جعفری دولتآبادی ضمن تبریک هفته بسیج و با تسلیت ایام شهادت امام حسن مجتبی (ع) و رحلت حضرت رسول (ص)، در خصوص وضعیت تعاونیهای اعتبار غیرمجاز توضیحاتی داد و با ذکر مصادیقی از پروندههای مطروحه از جمله تعاونیهای اعتبار فرشتگان و ثامنالحجج، خواستار تشدید نظارتها از سوی بانک مرکزی شد. وی همچنین جلوگیری از فعالیت چنین موسساتی به ویژه در شهرستانهای استان را ضروری خواند و همکاری دادستانها را زمینهساز موفقیت در این امر دانست.
دادستان تهران اظهار داشت: برخی موسسات مالی و تعاونیهای اعتبار به دلیل سودهای زیادی که به سپرده گذاران میپردازند باعث جذب سپردههای مردم در این تعاونیها شده و بعد از مدتی به لحاظ مشکلاتی که پیدا میکنند گرفتاریها و شکایات سپردهگذاران به مراجع قضایی سرازیر میشود.
دادستان تهران به عنوان نمونه به پرونده تعاونی اعتبار ثامن الححج اشاره کرد و گفت: این موسسه که ظرف دو سال گذشته پروندهاش در دادستانی تهران تحت رسیدگی است، اخیراً منحل گردیده و سپرده گذاران پولهای زیادی در آن سرمایهگذاری کرده و علیرغم بازداشت متهم هنوز وجوه تعدادی از سپردهگذاران مسترد نگردیده است.
جعفری دولت آبادی با بیان این که دادستانی تهران دو سال است با مشکلات این پرونده درگیر است، تصریح کرد: بانک مرکزی اقدامات خوبی را انجام داده ولی باید نظارتها را تشدید کند.
وی از دادستانهای شهرستان ها خواست در صورت فعالیت تعاونی اعتباری بدون مجوز با همکاری بانک مرکزی و پلیس نسبت به جلوگیری از ادامه فعالیت آن اقدام کنند.
دادستان تهران افزود: حسب اعلام بانک مرکزی، تعاونی اعتبار فرشتگان بیش از 8 هزار میلیارد تومان سپردههای مردم را جذب نموده و در حال حاضر 4000 میلیارد تومان کسری و زیان دارد و در این گونه پروندهها، دادستانی با افرادی مواجه است که وجوه خود را با هر هدفی از جمله جذب سود بیشتر به این تعاونی اعتبار سپردهاند، اما استرداد وجوه خود را از دادستانی مطالبه مینمایند.
جعفری دولت آبادی اعلام کرد با تشکیل پرونده در دادسرای پولی-بانکی دو نفر از مدیران این تعاونی اعتبار دستگیر و بازداشت شدهاند.
دادستان تهران با اشاره به این که استفاده از فضای سایبر به نوعی میان مردم رایج شده میتوان گفت فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شده و تعبیر فضای مجازی برای این فضا، امری اعتباری است.
جعفری دولت آبادی افزود: بعد از این که استفاده از اینترنت رایج شد، تحولات چشمگیری در حوزه فضای مجازی رخ داد و بر همین مبنا موجهایی که فضای سایبر ایجاد میکند دهها برابر رسانههای مکتوب است.
وی افزود: امروزه میتوان گفت فضای مجازی خیر و شر را با هم دارد اگر چه که در جهان سوم ویژگی شر آن غالب شده و تهدیدات مرتبط با آن افزایش یافته است.
دادستان تهران با احصاء تهدیدات فضای مجازی در حوزههای علیه اخلاق، انتشار اخبار خلاف واقع، نقض حریم خصوصی اشخاص و ارزشهای اخلاقی و مذهبی جامعه، در تبیین اهمیت فضای سایبر گفت: سرعت انتشار مطالب و ارتباطگیری افراد در این فضا موجب شده است که اقدامات مجرمانه با سرعت بیشتری رخ دهد و میزان آثار تخریبی آن افزایش یابد.
دادستان تهران با خاطر نشان نمودن این که در حال حاضر بیش از سی دستگاه در زمینهی فضای مجازی فعالیت دارند گفت: عملکرد این نهادها رضایت بخش نیست.
جعفری دولتآبادی با انتقاد از این که برخی هرگونه اظهارنظر دائر بر برنامهریزی و مقابله با جرایم ارتکابی در فضای سایبر را مخالفت با تفکر و پیشرفت تلقی نموده و انگ تفکر افراطی بر آن میزنند، اظهار داشت: ارتکاب جرائم مالی، مواد مخدر، مفاسد اخلاقی ، تبلیغ علیه مقدسات و ترویج مدلینگ مبتذل در بستر فضای مجازی رایج است و این جرائم نشان میدهد که این فضا شر نیز به همراه داشته و باید تدابیری اتخاذ گردد تا از وقوع ارتکاب جرایم در این فضا جلوگیری شود.
جعفری دولتآبادی با تاکید بر این که باید آمادگی دادستانی و پلیس در مقابله با تهدیدها افزایش یابد اظهار داشت: در برخی کشورها تفکیک امور ارزشی و غیر ارزشی وجود ندارد، اما نظام سیاسی ایران، مبتنی بر مردمسالاری دینی است و لازم است فضای مجازی به گونهای مدیریت شود که فضای مجازی پاک در دسترس شهروندان قرار گیرد که این امر مستلزم همکاری همه دستگاه های مرتبط است.
جعفری دولت آبادی اظهار داشت: فیلترینگ و مسدودسازی سایت های غیراخلاقی حق حاکمیت است و در برخی کشورها مسدوسازی سایت هایی که برخلاف موازین اخلاقی جامعه و مقررات باشد مرسوم است و مسؤولین باید از فعالیت سایتهای مخالف ارزشهای دینی و اخلاقی جلوگیری نموده و دستورات قضایی در این زمینه را اجرا نمایند.
دادستان تهران با خاطر نشان نمودن این که امروزه فضای مجازی با زندگی مردم عجین شده، نتیجه گرفت حذف فضای مجازی ممکن نیست، اما مدیریت آن میسر است. همچنان که در دانشگاهها و مراکز پژوهشی، ظرفیتهای مثبت اینترنت مورد استفاده قرار میگیرد.
جعفری دولت آبادی بر لزوم تبدیل کردن تهدیدها در فضای مجازی به فرصتها تاکید کرد و با اعلام دشوار دانستن ولی امکان پذیربودن آن تصریح کرد: به دلیل حاکمیت نظام دینی در کشور باید کاری کرد که مردم بتوانند از تهدیداتی که در فضای مجازی وجود دارد، در امان باشند.
ایجاد اختلاف توسط هر کس خیانت به کشور است/ مردم اجازه تحرک به دشمنان را نمیدهند
حجتالاسلام منتظری در مراسم تکریم و معارفه دادستانهای عمومی و انقلاب سابق و جدید مرکز استان سیستان و بلوچستان ضمن گرامیداشت هفته بسیج و عرض تسلیت به مناسبت ارتحال پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن (ع) و امام رضا (ع) با ابراز همدردی با خانواده شهدای انفجار تروریستی جنوب بغداد و جانباختگان حادثه برخورد دو قطار مسافربری در سمنان اظهار کرد: شهادت مظلومانه عده زیادی از هموطنان در حادثه تروریستی عراق که زائران دلسوخته حضرت سید الشهدا (ع) را ناجوانمردانه به شهادت رسانده و به آتش کشیده شدند و همچنین حادثهای که در ایران اتفاق افتاد و عده زیادی از زائران علی ابن موسی الرضا (ع) در مسیر تبریز به مشهد تسلیت عرض میکنم.
دادستان کل کشور ضمن گرامیداشت یاد مرحوم آیتالله موسوی اردبیلی گفت: وی حق بزرگی بر دستگاه قضایی دارد و دلسوزانه با سایر خدمتگزاران خدمت میکرد.
این مسئول عالی قضایی ادامه داد: جابهجایی برای دادستانهایی که مدت طولانی خدمت میکردند لازم و ضروری است و امروز به اینجا آمادهایم تا دادستان جدید را معرفی کنیم.
وی بیان کرد: هرکس هرچه در مورد آقای مرزیه بگوید جفا کرده است، جابهجایی نیرو امری طبیعی است اگر این نیرو به جای جدید برود آنجا بهتر میدرخشد ما پیشنهاد سمت بالاتر به وی دادهایم اما نپذیرفت و ترجیح داد در استان بماند و در سنگر دیگری خدمت کند.
حجتالاسلام منتظری افزود: حجتالاسلام موحدیراد تحصیلات حوزوی و دانشگاهی دارد و قبول کرد در این سنگر خدمت کند، وی به مسائل منطقه اشراف دارد و همکاری تعامل حفظ امنیت و تقویت وحدت جزء برنامههای وی است.
دادستان کل کشور ادامه داد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با پاکستان و افغانستان شرایط خاصی دارد، امنیت این استان به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی زبانزد است و باید از همه کسانی که در ایجاد این امنیت نقش دارند و برای نظام افتخار است قدردانی کنیم.
این مسئول عالی قضایی بیان کرد: اگر امنیت نباشد اقتصاد و معیشت برای انسان لذتبخش نخواهد بود باید قدردان امنیت باشیم.
حجتالاسلام منتظری افزود: در مجموع در کشور که چهار طرفش آتش خشونت و ترور زبانه میکشد به برکت نظام جمهوری اسلامی و رهبریهای داهیانه مقام معظم رهبری امنیت پایدار وجود دارد.
وی تأکید کرد: امروز اقتدار و امنیت کشور را نباید کوچک ببینیم و باید قدر این نعمت بزرگ را بدانیم.
دادستان کل کشور گفت: امروز ایجاد شکاف و اختلاف از هر کس و هر قوم و مذهب، خیانت به نظام، اسلام، کشور و خون شهدای انقلاب است.
وی افزود: یکی از وظایف احصا شده در قانون به صراحت برای دادستان کل و دادستانهای سراسر کشور دفاع از حقوق عامه است.
دادستان کل کشور تأکید کرد: داشتن هوای سالم، آب سالم، فضای فرهنگی سالم حق عموم مردم است و اگر کسی خواست تعرضی به حقوق عامه مردم بکند دادستان است که باید سینه سپر کند و حقوق مردم دفاع کند.
حجتالاسلام منتظری ادامه داد: مطالبه بنده از دادستانهای سراسر کشور این است که بیشتر در صحنه دفاع از حقوق عامه مردم تلاش کنند، البته تدبیر شرط لازمه هر اقدامی است که باید با تدبیر از حقوق عامه دفاع کنند.
وی گفت: مطابق قانون آیین داردسی کیفری جدید وظیفه دادستان مرکز استان است تا نظارتی بر دادستانهای شهرستانهای استان داشته باشند.
حجتالاسلام منتظری گفت: دادستان جدید در این استان دفاع از حقوق عمومی با توجه به شرایط خاص این استان را مد نظر داشته باشند.
وی ادامه داد: امروز قاچاق مواد مخدر بلای خانمانسوز است و نیاز به همت عمومی و عام دارد تا عناصر عمومی به دستگاه قضایی معرفی شوند.
حجتالاسلام منتظری با بیان اینکه ما در دستگاه قضایی و اجرای عدالت با کسی تعارف نداریم، گفت: تأمین امنیت و حفظ آن مقولهای مهم است و مسئولان در موضع گیریهای شان نسبت به این مسائل توجه کنند. گاهی دیده می شود فردی و یا مسئولی حرفی میزند که چه بسا هدف او ناامن کردن جامعه نیست؛ اما به صورت وضعی آثار ناامنی ایجاد میکند و دشمن سوء استفاده می کند.
دادستان کل کشوربا اشاره به حواشی ایجاد شده در رابطه با لغو یک سخنرانی در مشهد افزود: در جریان مشهد هنوز به نتیجه نرسیدیم، ریاست محترم قوه قضاییه دستور بررسی دادهاند و هنوز به نتیجه نرسیدهایم و باید ابعاد قضیه بررسی شود.
این مسئول عالی قضایی تأکید کرد: یک جریانی اتفاق افتاد و ناگهان برخی مقامات از رئیس جمهور تا رئیس مجلس و برخی بدون انجام تحقیق لازم و بدون اینکه مشخص شود سرمنشا قضیه چه بوده موضعگیریهایی داشتند و یکی از نمایندگان نامه نوشت.
دستور پیگیری به دادستان سمنان در رابطه با سانحه برخورد دو قطار مسافربری
حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور دستور پیگیری به دادستان سمنان در رابطه با سانحه دردناک برخورد دو قطار مسافربری را صادر کرد. متن پیام حجت الاسلام و المسلمین منتظری به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای قاضی آسیابی
دادستان عمومی و انقلاب محترم مرکز استان سمنان
سانحه دردناک برخورد دو قطار مسافربری در استان سمنان که منجر به کشته و مجروح شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان گردیده است موجبات غم و اندوه فراوان را فراهم نمود.
لازم است فورا با بررسی علل این سانحه نسبت به شناسایی مقصرین احتمالی و برخورد قانونی و سریع با مسببن این حادثه اقدام کرده و نتیجه را گزارش نمایید.
اینجانب با عرض تسلیت به خانوادههای محترم جانباختگان، برای عموم بازماندگان آرزوی صبر و برای آسیبدیدگان شفای عاجل را مسئلت دارم.
محمد جعفر منتظری
دادستان کل کشور
دستور پیگیری رئیس قوه قضاییه در خصوص حادثه دلخراش قطار تبریز-مشهد
در پی حادثه دلخراش برخورد قطار تبریز-مشهد و کشته شدن تعدادی از هموطنان، رییس قوه قضاییه پیامی خطاب به رییس کل دادگستری استان سمنان صادر کرد. متن کامل پیام رییس قوه قضاییه به شرح ذیل است:
رئیس کل محترم دادگستری استان سمنان
خبر حادثه دلخراش قطار تبریز مشهد که منجر به کشته ومجروح شدن عده ای ازهموطنان عزیز گردید موجبات تاثر و تاسف همگان را فراهم آورد.
ضمن عرض تسلیت به بازماندگان این عزیزان وآرزوی شفای عاجل برای مجروحین این حادثه لازم است سریعا با تشکیل پرونده ضمن بررسی علل سانحه نسبت به برخورد قانونی و سریع بامقصرین حادثه اقدام ونتیجه به این جانب گزارش شود.
در ضمن مسئولین اجرایی ذیربط نیز مکلفند دراسرع وقت ضمن بررسی علل وقوع این سانحه دلخراش نسبت به شناسایی مقصرین حادثه و معرفی آنها به دستگاه قضایی اقدام نمایند.
صادق آملی لاریجانی
معاون اول قوه قضاییه: قاضی باید از پیرامون و زمان خود آگاه باشد
حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضاییه در مراسم تحلیف دورههای 83 و 184 استان تهران، 78 قم، 13 آذربایجان شرقی و دوره دهم کرمانشاه بر تناسب بین جرم و مجازات تأکید کرد و گفت: «وضع الشی فی موضعه» یعنی قرار دادن هر چیزی در جای خود و این یکی از مهمترین اقتضائات اجرای عدالت است.
وی ادامه داد: برای رعایت تناسب کافی نیست قاضی فقط آیین دادرسی را بخواند و بداند بلکه باید به زمان خود هم آگاه باشد و در همه امور دید حکومتی داشته باشد، البته قاضی نباید تابع فضا و جو سیاسی و غوغاسالاری باشد و باید مجازاتها را با حکمت آن اجرا کند.
وی با بیان اینکه اگر قاضی با استدلال حکم متقن و نافذی را انشا کند بطوری که منصفان جامعه آن را بپذیرند باید بداند در مسیر عدالت حرکت کرده و در غیر این صورت باید در احکام و آراء خود تدبر و اندیشه کند.
حجت الاسلام والمسلمین اژهای در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سالهای اخیر رونق و روال خوبی در خصوص آموزش و جذب نیروی انسانی قوه قضاییه ایجاد شده است بطوری که در طول دوره برنامه پنجم تا حدود 91 درصد موفق به پیشبرد برنامه های توسعه در زمینه جذب نیروی انسانی شدهایم.
وی ادامه داد: امیدواریم در طول برنامه ششم هم بتوانیم جذب نیرو داشته باشیم، حداقل به اندازه برنامه پنجم، دولت و مجلس شورای اسلامی همکاری لازم داشته باشند و بتوانیم از خدمات قضات بیشتری بهرهمند شویم.
معاون اول قوه قضاییه در ادامه گفت: در مراسم تحلیف، قضات با خدا و ملت ایران عهد میکنند که تمام تلاشهای خود را در انجام مسئولیتها و وظایف سنگین بکار ببرند و با تکیه بر شرف انسانی و با رعایت امانت و تقوی در انجام وظایف قانونی خود تلاش کنند و از روح نبی اکرم در این خصوص نیز برای استمداد کمک بگیرند.
وی یکی از شرایط قضاوت و قاضی را داشتن شرط عدالت دانست و گفت: در دین اسلام قاضی باید عادل باشد و نمیشود یک فرد خوش فهم دارای شم حقوقی با استعداد بالا و فهم کامل قوانین بدون عدالت حکم کند، حکم نافذ و متقن قاضی زمانی معتبر است که قاضی بر اساس عدالت حکم صادر کند و اگر فرد غیر عادل رأی دهد حکم آن نافذ و قابل اعتنا نیست.
محسنی اژهای در بیان معنای عدالت گفت: کسی عادل است که گناه کبیره نداشته باشد و بر گناهان صغیره اصرار نورزد.
وی در ادامه در بیان اقتضائات عدالت گفت: یکی از مسائل مهم که در قانون به آن اشاره شده است تناسب مجازات با جرم است همه قائلیم به تناسب جرم و مجازات و عدالت در اینجا نقش مهمی را بازی میکند.
محسنی اژهای گفت: اگر قاضی علم به روز نداشته باشد و از ترفندهای مختلف عوامل و جریانهای اطراف خود بیاطلاع باشد و به مقتضای جامعه به لحاظ هنجار و ناهنجاریها بیاطلاع باشد نمیتواند عدالت را اجرا کند.
معاون اول قوه قضاییه در ادامه بر مسئله آموزش و گسترش دایره اطلاعات حقوقی و آموختههای کارآموزان قضایی تأکید کرد و گفت: اگر کارآموزان در زمینه آموزشها و یا حتی قضات در خصوص آموزشهای ضمن خدمت و ممیزی کوتاهی کنند و نتوانند در انشا رأی متقن و نافذ مؤثر عمل کنند به عدالت خدشه وارد میشود و این بیتوجهی به امر آموزش سبب خدشهدار شدن عدالت میشود.
وی با اشاره به فتنه سال 88 گفت: در جریان فتنه آن سال تعدادی عوامل داخلی و خارجی سبب بروز حوادث و اتفاقاتی در کشور شدند که اگر قاضی آن حوادث بدون درک شرایط و توجه به تناسب جرم و مجازات حکمی را صادر میکرد و همه افراد را با یک نگاه متهم و محکوم میکرد "وضع الشی فی موضعه" نمیتوانست عادلانه اجرا شود.
وی با مخاطب قراردادن کارآموزان یادآور شد: شما عزیزان از همین امروز که روز سوگند است اگر انتقاد و ایرادی به کارها و آرا قضات قبلی دارید بیایید این ایرادات را به عنوان یک آسیب در نظر بگیرید و سعی کنید با تقوا و عدالت خودتان دچار آن آسیبها و عیبها نشوید.
محسنی اژهای یادآور شد: اگر احساس میکنید در مورد تناسب جرم و مجازات، مسائل و مشکلاتی است باید بررسی کنید که آیا این ایرادات از قوانین و ضوابط است یا مشکل در اجرای قوانین است و با مشورت سعی کنید اشکالات مجریان را شما انجام ندهید.
وی در ادامه گفت: حضرت علی (ع) در خصوص انتخاب قاضی فرمودهاند کسانی را برای قضاوت انتخاب کنید که از همه نظر و شرایط بهترین باشند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: قاضی باید همانگونه که مولای متقیان میفرمایند بهترین باشد افراد طماع و کسی که در مسیر کشف حقیقت موانع و مشکلات او را خسته و ناامید میکند، افراد حساس و افرادی که فریب میخورند و میتوان چیزی را بر آنان تحمیل کرد مناسب قضاوت نیستند.
وی همچنین گفت: یکی از آسیب های جدی قضاوت پیروی از شیطان و هوای نفس است و دوری از شیطان صفت هاست که گاهی از ابلیس و شیطان بدتر هستند نوع معاشرت ها و مراودات خیلی مهم است و قاضی باید در مراودات دقت کند مقتضای عدالت این را اقتضاء می کند، زیرا که ممکن است عدم دقت، به خروج از عدالت منتهی شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: انتظار جامعه از دستگاه قضایی بسیار بالاست و مردم از ناملایمات رنج می برند و توقع دارند بسیاری ازمشکلات را حل کنیم و احساس می کنم پناهی جز قوه قضاییه ندارند بنابراین از خداوند استمداد بطلبیم و با علم، جدیت، صیانت و مراقبت از دستگاه قضایی رضای حق تعالی را رعایت کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین عاملی قائم مقام مرکز آموزش قوه قضاییه نیز در مراسم تحلیف کارآموزان قضایی در تشریح روند جذب کارآموزان اظهار کرد: 227 نفر از فارغ التحصیلان، مراحل مختلف را در دوره های تهران، قم، کرمانشاه و قزوین گذرانده اند، 96 نفر از طریق جذب عمومی، 89 نفر از طریق جذب اختصاصی و 42 نفراز فارغ التحصیلان دانشگاه علوم قضایی هستند.
وی ادامه داد: 60 دوره کارآموزی به تعداد 1701 نفر کارآموز برگزار شده است که از این تعداد حدود 1034 نفر تا پایان سال فارغ التحصیل خواهند شد.
حجت الاسلام عاملی تصریح کرد: نظام جذب و گزینش در دستگاه قضایی به دنبال هدف شایسته گزینی است به همین دلیل مراحل مختلف استخدامی در فرایند جذب داوطلبان پیش بینی شده است.
نظر شما