کشتیرانی؛ محور ارتباطات تازه ایران و جمهوری آذربایجان

خبرگزاری شبستان:با توجه به پیشرفت هایی که در عرصه کشتیرانی به دست آوردیم در حال حاضر شاهد ارتباطات تجاری در این عرصه با کشورهای مختلف هستیم و در این راستا به تازگی گسترش همکاری های ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه کشتیرانی بررسی شد.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال 1346 تأسیس شد و فعالیت حمل و نقل دریایی خود را در سال 1347 با به کارگیری دو فروند کشتی کوچک در حوزه خلیج فارس و چهار فروند کشتی اقیانوس‌پیما آغاز کرد. در حال حاضر گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با حدود نیم قرن فعالیت در صنعت جهانی حمل‌ونقل دریایی و با دارا بودن شبکه بینالمللی مطمئن و توانایی ارائه خدمات متنوع حمل ونقل، سریع و فراتر از انتظارات مشتریان، به عنوان یک شریک جهانی شایسته برای صاحبان کالا و مشتریان خود شناخته می‌شود.

 

بنابراین گزارش، گروه با دارا بودن ناوگانی مقتدر و متنوع از انواع کشتیهای اقیانوس‌پیما و شناورهای خدماتی با ظرفیتی متناسب با نیاز بازار، در کلیه مسیرهای بین‌المللی، مشغول به فعالیت است و جهت حمل و نقل کالا به بسیاری از بنادر مهم جهان تردد کرده و به ارائه خدمات متنوع و مدرن همچون سرویسهای Door-to -Door می‌پردازد.

 

این گزارش می افزاید: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای کسب سهم مناسبی از بازار حملونقل دریایی، همواره تلاش خود را برای توسعه فعالیت در عرصه جهانی به کار گرفته و در این راستا خطوط کشتیرانی مختلفی را از منطقه خلیج‌فارس به کلیه بنادر کشورهای آسیایی، بنادر کشورهای واقع در جنوب دریای مدیترانه، آمریکای لاتین و همچنین آفریقا دایر کرده و توانسته است جایگاه ویژهای را در بخش حمل کانتینری در منطقه به خود اختصاص دهد.

 

بنابراین گزارش، با توجه به پیشرفت هایی که در عرصه کشتیرانی به دست آوردیم در حال حاضر شاهد ارتباطات تجاری در این عرصه با کشورهای مختلف هستیم و مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران در سفر به جمهوری آذربایجان راهکارهای گسترش همکاری دو کشور در حوزه کشتیرانی را بررسی کردند. اداره کشتیرانی جمهوری آذربایجان در این زمینه خبر داده است: "در دیدار هیات ایرانی به سرپرستی جبار جلیلیان، رئیس صندوق بازنشستگی و وظیفه مستخدمین سازمان بنادر و دریانوردی با رئوف ولی اف، اجرای طرح های مشترک در حوزه کشتیرانی مورد بررسی قرار گرفت. در این دیدار در خصوص چگونگی همکاری دو کشور در عرصه های حمل و نقل دریایی، تعمیر کشتی ها، لایروبی بستر دریا، خدمات نمایندگی، فعالیت مشترک در خارج از حوزه خزر و نیز همکاری در زمینه آموزش دریایی تبادل نظر و بر ضرورت توسعه روابط در این حوزه ها تاکید شد."

 

یادآور می شود: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اقدام به سازماندهی ساختار شرکت بر مبنای هلدینگ کرده به عنوان بزرگ‌ترین هلدینگ حملونقل کشور با بهره‌مندی از شبکه گسترده دفاتر نمایندگی در سراسر جهان، توانایی ارائه کلیه خدمات حملونقل دریایی به طیف وسیعی از مشتریان را دارا میباشد. اکنون، شرکت هلدینگ تمامی عملیات تخصصی از مدیریت فنی شناورها گرفته تا عملیات بازرگانی آنها را به بازوهای تخصصی خود واگذار کرده است.

کد خبر 590503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha