ظرفیتِ جذب هنرمندان به سمت قرآن وجود دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبیلغ و ترویج معاونت قرآت و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رابطه جامعه دینی با هنری را بسیار ضعیف دانست و تصریح کرد: ظرفیتِ جذب هنرمندان به سمت قرآن وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علی اصغر امیرنیا، مدیرکل تبیلغ و ترویج معاونت قرآت و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز(۷آذر)در جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی استان با محوریت هفته قرآن و عترت گفت: اگر قرآن و عترت نبود جمهوری اسلامی، واقعیت اجرایی پیدا نمی کرد.

 

 

وی با افزودن اینکه همه کسانی که دل در گرو اسلام دارند علاقه مندند برای توسعه و ترویج قرآن وجود خود را در خدمت قرآن قرار دهند تا از ناهنجاری ها و... در جامعه کم شود؛ اظهار داشت: برگزاری هفته قرآن و عترت یکی از دستاوردهای جدید دولت است که در آن، تجربیات زیادی در عرصه داخلی و بین المللی وجود دارد.

 

 

امیرنیا با اشاره به اینکه ما هفته های زیادی برگزار می کنیم و جای هفته قرآن و عترت خالی بود؛ بیان داشت: هفته های قرآت و عترت، تولیدمحور است و ما سال گذشته آن را در 8 استان از جمله جنوب کرمان برگزار کردیم و استان ها را بر اساس آسیب پذیری بیشتر، وجود جمعیت اهل تسنن و سایر ادیان در آن استان و... برگزار می کنیم تا به ابزار وحدتی تبدیل شود.

 

 

وی ادامه داد: این هفته شامل حدود 14 مورد جشنواره و مسابقه،  یادواره شهدای قرآنی، زنگ انشاء قرآنی و رقابت های علمی و فرهنگی و هنری و صنایع دستی است و می خواهیم جریان سازی قرآنی در استان بوجود بیاید، هم افزایی دستگاه های مختلف را داشته باشیم و اطلاع رسانی به عموم شود.

 

 


این مسئول در بخش دیگری از سخنانش، رابطه جامعه دینی با هنری را بسیار ضعیف دانست و گفت: ارتباط بسیار اصولی با معرفت افزایی برای هنرمندان نمی توانیم ایجاد کنیم تا به این اقیانوس بیکران رجوع کنند لذا ترغیب هنرمندان و شناسایی استعدادهای بالقوه و ایجاد بستر برای آنان که فعالیت خود را از هفته قرآن و عترت آغاز کنند، لازم است.

 


وی با اشاره به فراگیری اربعین حسینی و حضور دیگر ادیان در آن، تأکید کرد: ما باید چگونه فراگیر شدن فرهنگ قرآنی را بررسی کنیم و در کنار آن از  آثار بدیع و خلاقانه استفاده کرده و هنرمندان را به سمت قرآن جذب کنیم زیرا این ظرفیت وجود دارد.

 


امیرنیا فعال شدن اقتصاد هنر قرآنی، فعال شدن موسسات قرآنی، جریان سازی و فراگیر شدن هفته قرآن و عترت در سراسر استان، راه اندازی گفتمان قرآن و پاسخ به شبهات را نیز مورد تأکید قرار داد و افزود:  اعتبارات بخش قرآنی و نیروی انسانی آن کم است اما وقتی همه دستگاه ها باشند یک هم پوشانی برای رفع موانع بوجود می آید.

 

 

 

 

کد خبر 590357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha