عمده مشکلات واحد های صنعتی استان تهران مربوط به سیستم بانکی است

خبرگزاری شبستان:دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با اشاره به مهمترین مشکلات واحد های تولیدی گفت: بیشتر فراوانی مشکلات به ترتیب مربوط به سیستم بانکی، امور تامین اجتماعی و امور مالیاتی بوده و ۱۰ درصد هم به سایر دستگاه ها اختصاص داشت.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمد رضا مس‌فروش، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران در حاشیه صد و شصت و دومین جلسه ستاد تسهیل رفع موانع واحدهای تولیدی در جمع خبرنگاران گفت: در مجموع مسایل و مشکلات 1080 شرکت در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت با این توضیح که قبل از این جلسه یک پیش جلسه در سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار و مسایل بررسی شد و در نهایت با توافقی که بر سر حل مسایل مورد نیاز به دست آمد، برای رسمیت بخشیدن به مصوبات در جلسه امروز با حضور استاندار تهران حاضر شدیم و مصوبات را به تصویب رساندیم.

 

وی بیان کرد: این 1080 شرکت مجموعا 1404 مصوبه داشته که 743 مورد از آنها اجرا شده و 644 مورد نیز در دست اجرا می باشد. اما قریب به اتفاق این مصوبات گاها با یک تاخیر یا اصلاح اجرا می شود.

 

مس فروش با اشاره به مهمترین مشکلات واحد های تولیدی تصریح کرد: بیشتر فراوانی مشکلات به ترتیب مربوط به سیستم بانکی، امور تامین اجتماعی و امور مالیاتی بوده و 10 درصد هم به سایر دستگاه ها اختصاص داشت.

 

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با اشاره به تقسیم بندی  این 1404 شرکت تصریح کرد: از مجموع  1404  مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، 680 مورد به تسهیلات، بدهی ها و اجراییه های سیستم بانکی مربوط است.
342 مصوبه به امور تامین اجتماعی(بیمه ها)، 319 مصوبه به امور مالیاتی و سایر موارد(حدود 10درصد) به مسائلی از جمله ادارات آب، برق، گاز و... مرتبط است.

 


وی با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای تولیدی استان نیاز به سرمایه در گردش دارند تصریح کرد: شمار واحدهایی که براساس طرح سراسری رونق تولید و از طریق سامانه بهین یاب موفق به دریافت تسهیلات از بانک های استان شده اند، رضایت بخش نیست.

مس‌فروش بیان کرد: مشکلات واحدهای صنعتی تمامی ندارد. حتی در زمانی که رشد صنعت دو رقمی بوده، مشکلات واحدهای صنعتی وجود داشته و دارد.

 

 

مس فروش خاطرنشان کرد: جلسات متعددی با مدیران ارشد اعتباری بانک ها با حضور استاندار و واحدهای صنعتی داشتیم، گام هایی برداشتیم، فکر می کنم تا پایان سال عدد و ارقام 16 هزار میلیارد تومانی که برای کل کشور بود و حدو 8.2 درصد از آن متعلق به استان تهران است را بتوانیم بخش عمده ای از آن را جذب کنیم.

 

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با اشاره به تسهیلات اختصاص یافته به واحدهای راکد و نیمه تمام استان تهران اظهار کرد: در قالب طرح سراسری رونق تولید، قرار است تا پایان سال هفت هزار و 500 واحد صنعتی و کشاورزی راکد و نیمه فعال در کل کشور احیا شوند که در این طرح مشکلات مالی این واحدها با پرداخت 160 هزار میلیارد ریال از طریق تامین سرمایه ثابت و در گردش رفع می شود.
وی اظهار کرد:، سهم کل اعتبارات استان در طرح سراسری رونق تولید، 13هزار و 160 میلیارد ریال است که مجموع پرداختی ها به واحدهای تولیدی استان از طریق سامانه بهین یاب و مستقیم از طرف بانک ها، از مرز 11 هزار میلیارد ریال گذشته است.

 

 

وی گفت:ولی پرداخت  سامانه ای باید رشد جدی داشته باشد ما با بانک هایی که بیشترین سهم را در این زمینه بر دوش دارند صحبت کردیم و نشست هایی نیز در این زمینه برگزار کردیم که بتوانیم جبران مافات کنیم و در باقیمانده واحدهای تولیدی تا پایان سال به آن تکلیفی که در این زمینه داریم، انجام دهیم.

 

 

 

 

 

کد خبر 590215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha