به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام حمید مشهدی آقایی در «آیین تجلیل از شاگردان مکتب امام صادق (ع)» که ششم آذر در مسجد دانشگاه ستاری برگزار شد، با اشاره به آیه ۱۸ از سوره سبا، که خداوند متعال در آن می فرماید «وَ جَعَلْنا بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ الْقُرَي الَّتي بارَکْنا فيها قُريً ظاهِرَةً وَ قَدَّرْنا فيهَا السَّيْرَ سيرُوا فيها لَيالِيَ وَ أَيَّاماً آمِنينَ و میان آنان و میان آبادانی هایی که در آن ها برکت نهاده بودیم شهرهای متّصل به هم قرار داده بودیم و در میان آن ها مسافت را به اندازه، مقرر داشته بودیم. در این [راه] ها، شبان و روزان آسوده خاطر بگردید» گفت: نعمت امنیت بالاتر از رزق و برکت مالی است ودر حال حاضر امنیت ایران مرهون نعمت ولایت و مجاهدتهای سربازان و مدافعان حرم است.
وی خاطرنشان کرد: برای حرکت از مبدا تا مقصد طبق آیه 18 سوره سبأ و طبق تفسیر و تجربه ظاهری باید شهرها را پیمود اما امام باقر (ع) مراد از این طی مسیر را شیعیان و علما معرفی کرده اند.
مشاور رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، اضافه کرد: حضرت محمد باقر (ع) فرمودند مقصود از «سيرُوا فيها لَيالِيَ وَ أَيَّاماً» در آیه 18 سوره سبأ، سیر علم است و هر کس به سوی ما بیاید و حلال و حرام را بداند دیگر دچار خسران و گمراهی نمیشود، زیرا احکام را از مبدأ اصلی آن دریافت کرده است.
ائمه جماعات مبین احکام دین هستند
مشهدی آقایی وجود علما و ائمه جماعات مساجد را مبین احکام دین و دستورات قرآن و عترت دانست و گفت: روایت تأکید دارد بدتر از یتیمی ظاهری، خالی بودن دست انسان از امام زمان و نشناختن حکم خدا است، بنابراین مردم با هدایت علما میتوانند به امام زمان (عج) وصل شوند.
وی ادامه داد: کسانی که احکام و آموزههای دین را برای مردم تبیین میکنند مانند سرپرستان یتیمان دین محمد و آل محمد (ص) هستند.
سرپرست حوزه ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه تمام داشتههای ما از برکت حوزههای علمیه فقاهت و اجتهاد و تلاش مراجع و علما است، خاطرنشان کرد: با وجود تمام تلاشهای علما قدر آنان شناخته نشده است و ائمه جماعات مجهولالقدرترین روحانیون هستند.
ائمه جماعات، روحانیونی فداکار هستند
مشهدی آقایی گفت: ائمه جماعات، روحانیون فداکار و با گذشتی هستند که به جای حضور مستمر در حوزههای علمیه، عمر، انگیزه و علاقه خود را صرف حفظ سنگر مسجد و آموزش و پرورش مردم کرده اند.
نظر شما