به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر علی گرجی، رییس سومین کنگره بینالمللی اضطراب کشور گفت: در اروپا والدین برای جدایی از کودک آموزش میبینند در حالی که به دلیل فقدان این آموزشها در ایران، کودکان دچار تنشهایی بیش از حد توان خود میشوند.
وی با تاکید بر اینکه سبک زندگی در جامعه ایرانی به شدت در حال تغییر است، گفت: با گسترش نیازهای جوانان هزینههای خانوادهها چند برابر شده است و در بسیاری از زمینهها خانوادهها توان تهیه درخواست فرزندان را ندارند در حالی که در گذشته نیازهای جوانان اینقدر گسترده نبود و امروز باید خانوادهها توانایی مدیریت نیازهای واقعی جوانان را داشته باشند.
وی افزود: حدود 5 سال است طرح اضطرابزدایی در جامعه در مرکز شفاء بیمارستان خاتمالانبیاء شروع شده است که هدف آن عدم ایجاد اضطراب در جامعه و مدیریتکردن تنشها در جامعه میباشد.
وی با بیان اینکه اولین تنش و استرس انسان در هنگام تولد است، گفت: نوزاد وقتی به دنیا میآید اولین استرس خود را تجربه میکند که با قرار گرفتن در آغوش مادر این استرس کنترل و برطرف میشود و پس از آن زندگی انسان همواره دچار استرس و تنش است، هرچند استرس به میزان کم لازمه زندگی است اما استرسهای شدید باید کنترل و مدیریت شوند.
گرجی افزود: اگر انسان نتواند استرس خود را کنترل و مدیریت کند دچار اضطراب میشود که با اضطراب کیفیت زندگی انسان پایین میآید.
وی با برشمردن آرامش به عنوان بزرگترین نعمتهای خدادادی افزود: در اروپا برای کاهش اضطراب از هنر درمانی، یوگا درمانی و ورزش استفاده میکنند ولی ارتباطات اجتماعی افراد در اروپا کمتر از جامعه ایرانی است در حالی که در ایران ارتباطات اجتماعی گسترده نقش موثری در تخلیه تنشها دارند.
نظر شما