به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغرفضیلت، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، امروز (3 آذر) در دومین جلسه کارگروه رسانه و تبلیغات شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گفت: با توجه به ظرفیت های ایجابی که وجود دارد بخشی از آن معطل تمکین به قانون در راستای تقویت رسانه ها با هدف تامین امنیت معیشت رسانه ها است.
وی افزود: استان گلستان به لحاظ زیرساختی در وضعیتی قرار دارد که با کلان شهر نمی توان آن را مقایسه کرد که در چنین شرایطی باید آنچه را که در قالب یک بسته به استانداری تحویل دادیم پیگیری شود.
حجت الاسلام فضیلت اظهارداشت: طبق قانون هر نوع ارائه خدمات به رسانه ها بر عهده فرهنگ و ارشاد اسلامی است که اگر قانون متولی ارائه خدمات رسانه ها را فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کرده است تمامی دستگاه ها مکلف هستند این موضوع را مورد توجه خود قرار دهند و هر نوع ارائه خدمات را با هماهنگی ارشاد انجام دهند.
وی تصریح کرد: برای اینکه هنجارشکنی را تقویت نکرده باشیم و به قانون احترام بگذاریم باید این موضوع را اهمیت دهیم و نسبت به انجام آن اقدام کنیم برخی از دستگاه ها با رسانه هایی که فاقد مجوز هستند فعالیت می کنند و مصاحبه انجام می دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: باید توجه داشته باشیم که دور زدن متولی رسانه دور زدن قانون تلقی می شود و این آسیبی است که متوجه همه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه لحاظ کردن شاخصه های ارزیابی برای تجلیل رسانه ها باید متفاوت باشد، افزود: توجه به سرمایه های معنوی، پرداختن به امید و نشاط افزایی و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی باید در شاخصه های ارزیابی قرار گیرد.
حجت الاسلام فضیلت اظهارداشت: فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق قانون امر نظارت و اجرا را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای تا کنون 93 مجوز در حوزه رسانه صادر شده که از این تعداد 66 مورد نشریات مکتوب هستند، افزود: از این تعداد 33 نشریه در دولت تدبیر و امید مجوز داده شده و 27 پایگاه خبری نیز مجوز دریافت کردند.
نظر شما