عربستان مسئول ناکارآمدی سازمان کنفرانس اسلامی/اقدام تاسف بار اقدام دادستانی مشهد در مورد سخنرانی نایب رئیس مجلس

خبرگزاری شبستان:دولت در زمینه ساماندهی کودکان کار لایحه ارایه دهد، عربستان مسئول ناکارآمدی سازمان کنفرانس اسلامی، اقدام دادستانی مشهد در مورد سخنرانی نایب رئیس مجلس برخی از سرتیترهای اخبار پارلمان در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، دولت در زمینه ساماندهی کودکان کار لایحه ارایه دهد، عربستان مسئول ناکارآمدی سازمان کنفرانس اسلامی، اقدام دادستانی مشهد در مورد سخنرانی نایب رئیس مجلس برخی از سرتیترهای اخبار پارلمان در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

دولت در زمینه ساماندهی کودکان کار لایحه ارایه دهد

عبدالرضا عزیزی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با بحث جمع آوری کودکان کار به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: کودکان کار چند نوع هستند یک عده از این کودکان نیازمند واقعی هستند، یک عده کودکان کار خارجی هستند و یک عده نیز کودکان کاری هستند که به اجبار و به دلیل بدسرپرست بودن دست به این کار می‌زنند.

وی اظهار کرد: کودکان کار نیازمند واقعی را بهزیستی شناسایی می‌کند و در مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان ضمن نگهداری آنها را تحت آموزش نیز قرار می‌دهد و ما در این زمینه مشکلی نداریم.

عزیزی بیان کرد: مشکلی اصلی ما کودکان کار خارجی و کودکان کاری هستند که خانواده آنها آگاهانه وارد به این کار می کنند. و این کودکان به دست مافیا می‌افتند و از آنها سوءاستفاده می‌شود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: هر موقع بهزیستی اقدام به جمع آوری کودکان کار خارجی زده است گفته اند انها تحت فشار قرار ندهید زیرا شرایط افغانستان، عراق و پاکستان خوب نیست و امنیتی وجود ندارد.

نماینده مردم شیروان در خانه ملت با اشاره به اینکه در سال گذشته در تبریز 700 گدا شناسایی شده اند که از این 700 نفر فقط 50 نفر نیازمند واقعی بوده اند و 650 نفر یا خارجی بوده اند و یا کلاش بوده اند گفت: ما در قانون داریم که دادگاهها باید برای جمع آوری متکدیان حکم صادر کنند و نیروی انتظامی آنها را دستگیر و جمع آوری کند و دو هفته در مراکز شهرداری نگهداری شوند و سپس تحویل بهزیستی شوند و بعد از تحویل به بهزیستی ساماندهی شوند که در حال حاضر این کار انجام می شود اما باز هم ما در این زمینه دچار مشکلاتی هستیم.

وی بیان کرد: ما معتقدیم که قوانین ما در این زمینه باید سختگیرانه اجرایی شود و البته قوانین در این بخش نیاز به اصلاح نیز دارد که از دولت می خواهیم در این زمینه لایحه ارایه دهد چرا که اگر مجلس طرح ارایه دهد ممکن است بار مالی داشته باشد و شورای نگهبان آن را مورد ایراد قرار دهد.

عربستان مسئول ناکارآمدی سازمان کنفرانس اسلامی است

حسین امیرعبداللهیان ،دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین در واکنش به تحرکات سعودی که در پشت قطعنامه اخیر سازمان  کنفرانس اسلامی در مکه قرار دارد و همچنین بی توجهی به سرنوشت قدس که هدف اصلی تشکیل سازمان همکاری اسلامی است اظهار داشت: سازمان همکاری اسلامی با مداخلات نادرست و فشار عربستان اولویت‌ها ی خودش را گم کرده است. متاسفانه عربستان از این سازمان بشدت استفاده ابزاری می کند. این سازمان، بجای همکاری با کشورهای اسلامی و کمک به حل بحرانهای پیچیده  سیاسی و امنیتی منطقه، خود با فشار سعودی بحران آفرینی می‌کند.

وی تغییر ناگهانی دبیرکل سازمان همکاری اسلامی را نشانگر تحرکات جدید سعودی در مسیری غیرسازنده عنوان و خاطرنشان کرد: سازمان همکاری اسلامی بعد از وقایع آتش سوزی مسجد الاقصی و با هدف تمرکز بر موضوع قدس در فلسطین و قبله اول مسلمین و مقابله با تجاوزات رژیم نامشروع اسراییل تاسیس شد اما اکنون در حوزه عمل هیچ  ابتکاری برای مقابله با رژیم صهیونیستی و دفاع از مردم مظلوم فلسطین ندارد بلکه ریاض این سازمان را برای مقابله با برخی از کشورهای عضو سازمان به گروگان گرفته است.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: چنانچه دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی این سیاست زدگی و رویه محض در خدمت اهداف یکسویه و غیر سازنده عربستان  بودن را به کنار نگذارد ، قطعا از مرحله ناکارآمدی فراتر رفته و با شکست مواجه خواهد شد .

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل در پایان اظهار کرد: سوال اساسی این است که سازمان همکاری اسلامی  چه برنامه ای برای امنیت پایدار ، صلح ، ثبات و رفاه  کشورهای عضو سازمان و جهان اسلام دارد؟ با این رویه چنانچه سازمان دچار شکست شود مسئولیت مستقیم آن برعهده عربستان است.

لایحه موافقتنامه ایران و اسلواک به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی تصویب شد

لایحه موافقتنامه ایران و اسلواک به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی تصویب شد. نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه 2 آذر ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی لایحه موافقتنامه بین ایران و جمهوری اسلواک به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات‌های بر درآمد با کلیات و جزئیات این لایحه با 160 رأی موافق، 2 رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع 213 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

در متن ماده واحده این لایحه آمده است: موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلواک به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات‌های بر درآمد مشتمل بر یک مقدمه و 28 ماده به شرح پیوست تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می‌شود.

بر اساس تبصره 1 این ماده واحده هزینه‌های مالی موضوع بند 3 ماده 11 موافقتنامه، مجوز کسب درآمد غیرقانونی از جمله ربا محسوب نمی‌شود.

بر اساس تبصره 2 این ماده واحده در اجرای این موافقتنامه رعایت اصول 77 و یکصد و سی و نه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران الزامی است.

لایحه موافقتنامه ایران و مجارستان به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف تصویب شد

لایحه موافقتنامه ایران و مجارستان به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف تصویب شد. نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 2 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری مجارستان به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات های بردرآمد و سرمایه، با کلیات و جزئیات این لایحه با 145 رأی موافق، 3 رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع 212 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

در این نشست نادر قاضی پور در مخالفت با لایحه مذکور گفت: این لایحه مشخص نیست که با تائید و امضای کدام یک از اعضای دولت به مجلس ارسال شده زیرا در متن لایحه، امضای هیچ یک از دولتمردان نیامده است از این رو باید توضیح داده شود چه کسانی این لایحه را تائید کردند تا در صورت بروز مشکل پاسخگو باشند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز درهای تعامل میان ایران و کشورهای دیگر باز شده حال قطعا باید کشورهایی که در روزهای تحریم همراه جمهوری اسلامی بودند در اولویت روابط و تعاملات قرار داشته باشند.

در این نشست همچنین رحیم زارع در موافقت با این لایحه گفت: لایحه موافقتنامه بین ایران و مجارستان به امضای رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و وزیر خارجه رسیده از طرفی دیگر به طور حتم گسترش روابط و همکاری های اقتصادی میان ایران با کشورهای دیگر موجب رشد اقتصاد بدون نفت و توسعه صنعتی می شود.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی مجارستان 80 درصد از تولید ناخالص ملی خود را از بخش خصوصی کسب می کند حال با توجه به اینکه ما به دنبال اجرای اقتصاد مقاومتی هستیم این تعاملات بسیار مفید است.

در ماده واحده این لایحه آمده است که موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری مجارستان به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات های بر درآمد و سرمایه مشتمل بر یک مقدمه و بیست و نه ماده و تشریفات (پروتکل) الحاقی به شرح پیوست تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می شود.

تبصره 1- هزینه های مالی موضوع بند (3) ماده (11) موافقتنامه، مجوز کسب درآمد غیرقانونی از جمله ربا محسوب نمی شود.

تبصره 2- در اجرای بندهای (2)، (3) و (4) این موافقتنامه، رعایت اصول هفتاد و هفتم (77) و یکصد و سی و نهم (139) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران الزامی است.

اقدام دادستانی مشهد در مورد سخنرانی نایب رئیس مجلس تأسف‌آور است

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه شنبه 2 آذر با اشاره به لغو سخنرانی نایب رئیس مجلس در مشهد گفت: اینکه این کار موجب این همه بحث در جامعه شده است تاسف آور است.

وی با تاکید بر اینکه قانونگذار شورای تامین استان را برای بررسی همین امور در نظر گرفته است اظهار داشت: فرضاً اطلاعاتی به دادستان مشهد رسیده است که این سخنرانی با مشکل امنیتی مواجه می شود، راهکار این موضوع طرح در شورای تامین و تصمیم جمعی است.

لاریجانی بیان کرد: بنده نمی خواهم فعلاً قضاوت نهایی داشته باشم چون سخنان دادستان مشهد را نیز نشنیده‌ام.

لاریجانی ادامه داد: از روز قبل از اربعین در جریان قرار گرفتن موضوع را با رئیس محترم قوه قضاییه در میان گذاشته‌ام وی هم بحث را در شورای تامین و تصمیم گیری در آن می دانستند و آقای استاندار خراسان رضوی در تماس با اینجانب گفتند ما از نظر شورای تامین استان هیچ مشکل امنیتی پیش بینی نمی کنیم و وزیر محترم کشور در روز اربعین همین معنا را بیان داشتند، شورای تامین برای بررسی همه جانبه همین امور است که نهاد عضو اطلاعات دست یافته را مطرح کند تا در حکومت با نظر صائب و قاطع عمل شود.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: اینگونه رفتارهای تکرارگونه در مستندترین وجه آن خود عامل تفرقه و انشقاق در ساختارهای کشور و اختلاف می شود که به هیچ وجه به مصلحت کشور آن هم در شرایط حساس فعلی نیست.

وی تصریح کرد: البته به نظر می رسد استانداران در اینگونه موارد به عنوان رئیس شورای تامین استان و مسئول امنیت استان که باید دستور صریح به نیروهای امنیتی بدهند و قبل از بروز حادثه جلوی این اقدامات را بگیرند، لازم است کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی این مورد و همچنین موارد مشابه که در خبرها آمده است را رسیدگی و نتیجه نهایی را به مجلس گزارش کند البته نظر مسئولین مربوطه در این زمینه و دولت نیز اخذ شود و گزارشی جامع تهیه شود تا از تکرار این اقدامات در کشور جلوگیری شود.

کد خبر 589450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha