به گزارش خبرگزاری شبستان، محسن دامادی، نویسنده و کارگردان در نشست نقد و بررسی تله فیلمهای مذهبی که شب گذشته در غرفه معاونت سیمای نمایشگاه قرآنکریم برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: به نظر میآید که تحقیق و بررسی برای نگارش فیلمنامه تلهفیلمها به سمت فراموشی رفته است، این در حالی است که نکات ریز و قابل کشف در فیلمنامههایی با مضمون دینی بسیار زیاد است و فیلمنامهنویس باید با تحقیقات خود بر روی آن موضوع خاص، آیات و مضامین قرآنی را برای مخاطب قابل فهم کند.
وی افزود: هماکنون در بحث تلهفیلمها و حتی سریالسازیها به سمتی رفتهایم که دائم میخواهیم موضوع را با یک پیام اخلاقی جمع کنیم.
به گفته دامادی، یکی از بخشهای مشکل در ساخت یک فیلم، نویسندگی است، چرا که در این بخش است که چیزی خلق میشود، بنابراین اگر بهدنبال ساخت تلهفیلمهای حرفهای هستیم باید سرمایهگذاریهای کلانی بر روی فیلمنامهنویسان شود.
این کارگردان تصریح کرد: در موضوعهای قرآنی رازهایی نهفته است که فیلمنامهنویسان و کارگردانان باید به سمت کشف این رازها به ویژه در موضوعهای درام بروند.
دامادی معتقد است که این روزها توجه صدا و سیما در بخش تله فیلم بیشتر از آنکه بر کیفیت باشد، بر کمیت متمرکز است.
بنا بر گزارش ستاد خبری نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآنکریم، این کارگردان درباره اینکه چرا با وجود موضوعات جذاب در قرآن و مذهب، اما تلهفیلمهای مذهبی از عمق کافی برخوردار نیستند، تصریح کرد: همه اینها از تصمیمات عجولانه و بی کیفیت نشأت میگیرد. وقتی کارگردانی تصمیم میگیرد باتوجه به نزدیک بودن مثلا عید قربان تلهفیلم مناسبتی بسازد، قطعا باتوجه به اینکه تحقیقات لازم و کافی روی این مناسبت مهم مسلمانان صورت نمیگیرد، نتیجه کار صرفا ساخت یک تلهفیلم مناسبتی بدون عمق میشود.
به گفته این نویسنده و کارگردان، هر موضوع دینی و قرآنی اگر یک بار اما با پشتوانه تحقیقی و پژوهشی پرداخته و ساخته شود قطعا تاثیر و ماندگاری آن در میان مخاطبان بیشتر است.
پایان پیام/
نظر شما