سمن‌ها در پيشگيري از اعتياد و كاهش آسيب نقش پررنگ تري داشته باشند

خبرگزاری شبستان:مشاور و رييس دفتر جانشين فرماندهي معظم كل قوا در امور ناجا گفت: سازمان‌هاي مردم‌نهاد به دليل درآمدزايي بيشتر در حوزه درمان فعال هستند و كمتر در حوزه پيشگيري از اعتياد فعاليت مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدرريالدكتر عليرضا جزيني ،مشاور و رييس دفتر جانشين فرماندهي معظم كل قوا در امور ناجا با بيان اينكه سازمان‌هاي مردم‌نهاد (سمن) ريشه قديمي در كشور ما دارند، گفت: ساير كشورها نيز در فرآيند موضوعات مختلف از سازمان‌هاي مردم‌نهاد استفاده مي‌كنند.


وي افزود: طلوع انقلاب اسلامي كه با رهبري حضرت امام خميني (ره) رقم خورد و نقش مردم در قالب سازمان‌هاي مختلف كه اكنون NGO ناميده‌ مي‌شود، فعال و پر رنگ بود. در قوانين و سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و ساير مقررات نيز بر نقش مردم و مشاركت آنان تاكيد شده است.


مشاور و رييس دفتر جانشين فرماندهي معظم كل قوا در امور ناجا با بيان اينكه 17 هزار سمن در كشور مجوز فعاليت دارند، گفت: تعداد اندكي از اين سمن ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعاليت دارند و معتقدم اگر چنانچه مسئله درآمدزايي را كنار بگذاريم، سمن ها در حوزه پيشگيري از اعتياد و كاهش آسيب نقش چنداني ندارند.


جزيني افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر مي‌بايست به حوزه‌هاي پيشگيري و كاهش آسيب با حضور پررنگ NGOها اهميت ويژه اي قائل شود، بايد راهبرد مشاركت در اين باره تدوين شود و سياست ها و اهداف مورد توجه قرار گيرند.


وي با اشاره به برگزاري همايش ملي صيانت و گفتمان‌سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در 13 الي 14 آذر ماه جاري بيان داشت: اين همايش مي‌تواند دو محور پيشگيري و كاهش آسيب را رونق ببخشد، چرا كه در حوزه درمان اعتياد به دليل درآمدزايي به اندازه كافي سمن ها فعاليت دارند و نقش موثري دارند.


جزيني گفت: اين همايش مي‌بايست به سمت پيشگيري، كاهش آسيب و توانمندسازي حركت كرده و سمن ها را به فعاليت در اين مباحث سوق دهد.

 

کد خبر 589305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha