اختصاص ۳۲۰ میلیارد ریال برای طرح های اقتصاد مقاومتی در خوزستان/ اجرای ۱۰۰ برنامه در هفته بسیج

خبرگزاری شبستان: فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، از رویکردهای اقتصاد مقاومتی را احیای قطب بندی در شهرستان ها با توجه به سوابق تولیدات هر شهرستان دانست و اظهار داشت: در این راستا ۳۲۰ میلیارد ریال اختصاص داده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، امروز(29 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون فرا رسیدن هفته بسیج، با بیان اینکه هفته بسیج به تدبیر امام راحل(ره) در 5 آذر 58 پایه گذاری شد، گفت: ضرورت تشکیل بسیج به دلیل وضعیتی که نظام در روزهای بعد از پیروزی انقلاب داشت به عنوان یک ظرفیت مردمی و نهادی برای کمک به پیشبرد نظام اهمیت بسیاری دارد.

 

وی تصریح کرد: با شروع جنگ تحمیلی در سال 59 یکی از چشمه های کمک به نظام و انقلاب بسیج بود که منجر به حضور آحاد مردم در دفاع مقدس هم در خط مقدم، هم پشتیبانی، نبرد و... شد و همین امر به پیشبرد اهداف ما کمک کرد.

 

سردار شاهوار پور افزود: پیروزی هایی که در جنگ داریم نقش بی بدیل مردم و بسیج جایگاه ویژه ای دارد که اگر نبود، مشخص نمی‌ شد که سرنوشت جنگ به کجا کشیده می شد.

 

وی با اشاره به اینکه این موفقیت ها باعث شد که بعد از جنگ هم اهداف امام راحل(ره) به خوبی توسط مسئولان به ویژه سپاه دنبال شود، اضافه کرد: سپاه با ادامه این مسیر باعث شد بعد از جنگ هم بسیج بتواند در همه سطوح جامعه به خوبی نمود یابد.

 

توسعه فعالیت های بسیج در حوزه خدمات رسانی

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان یکی از موفقیت های بسیج را در حوزه نرم و خدمات رسانی دانست و عنوان کرد: از دیگر اقداماتی که بسیار مورد توجه بسیج است بحث محرومیت زدایی در بخش های فرهنگی، عمرانی، آموزشی و... در کشور و اعزام گروه های جهادی خودجوش به مناطق محروم است که همه ساله مورد اقبال بیشتری قرار می گیرد.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ بسیج امروز به عنوان سرمایه بسیار گرانبهایی برای مردم و جهت پیشبرد اهداف کشور محسوب می شود، اظهار کرد: باید این سرمایه را قدر بدانیم افتخار ما این است که مقام معظم رهبری خود را یک بسیجی می دانند.

 

سردار شاهوار پور در بخش دیگر سخنان خود، به برنامه های هفته بسیج اشاره کرد و اذعان داشت: هفته بسیج از 30 آبان همزمان با 20 صفر روز آغاز می شود و تا 6 آذر ادامه دارد و در این راستا برنامه هایی متناسب با این ایام تدارک دیده شده است.

 

وی شعار هفته بسیج را «بسیج انقلابی و خدمتگزار» دانست و ابراز کرد: برای هر روز هم شعارهای مفهومی در نظر گرفته شده که 30 آبان «بسیج پژواک ندای زینب»، 1 آذر «بسیج انقلابی گری و ظلم ستیزی»، 2 آذر «بسیج انقلابی گری و پیشرفت»، 3 آذر «بسیج انقلابی گری و کارآفرینی»، 4 آذر «بسیج انقلابی گری و ایثار»، 5 آذر «بسیج انقلابی گری و اقتدار جهانی» و 6 آذر «بسیج انقلابی گری و مبارزه با فساد و اشرافی گری» است.

 

ویژه برنامه های گرامیداشت هفته بسیج در خوزستان

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان، مشارکت بسیجیان در راهپیمایی روز اربعین و عزاداری ها، خطبه خوانی حضرت زینب(س) توسط بسیج خواهران، حضور نخبگان بسیجی در مدارس جهت سخنرانی پیرامون تبیین گفتمان انقلابی گری، برگزاری جشنواره علمی در دانشگاه ها و مدارس، برپایی نمایشگاه قطب های صنایع تبدیلی، برگزاری یادواره شهدا، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، تجمع سازمان یافته بسیجیان در نماز جمعه، برپایی چندین همایش و... را از جمله برنامه های هفته بسیج دانست.

 

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر آن یکصد برنامه در سراسر استان توسط نواحی مقاومت و پایگاه های بسیج اجرا می شود که هر کدام با اهداف بسیار خوب و توسعه فرهنگ بسیجی است.

 

سردار شاهوارپور، تاکید کرد: از جمله برنامه های محوری دیگر واکسیناسیون طیور در راستای اقتصاد مقاومتی با همکاری اداره کل دامپزشکی است که یک هزار و 920 اکیپ 2 نفره به مدت سه روز به یک هزار و 840 روستا اعزام می شوند.

 

وی با اشاره به اینکه یک سری برنامه ها هم از ابتدای سال آغاز شده است، بیان کرد: از جمله این برنامه ها کاشت 300 هکتار درخت شامل 42 هزار اصله نهال در منطقه هندیجان برای مبارزه با ریزگردهاست.

 

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان، اعزام اکیپ های پزشکی از ابتدای سال به مناطق مختلف را از دیگر اقدامات دانست و ادامه داد: در این راستا 6 هزار و 25 نفر توسط 139 پزشک متخصص و 38 هزار نفر توسط پزشک عمومی ویزیت شدند.

 

وی اعزام 30 گروه جهادی شامل 630 برادر و 220 خواهر در طول سال به مناطق محروم را از دیگر اقدامات بسیج دانست و یاد آور شد: یکی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی احیای قطب بندی در شهرستان ها با توجه به سوابق تولیدات هر شهرستان است.

 

سردار شاهوارپور، با تاکید بر اینکه در این راستا 320 میلیارد ریال اختصاص داده شده است، گفت: سقف وام تا 300 میلیون ریال برای هر نفر است و بسته به ارزش کارگاه تولیدی اعطا می شود و هم اکنون وام 15 شهرستان در حال واگذاری است.

 

کد خبر 588988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha