به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در این نشست اظهار کرد: لازم است تا دانشجویان در طرح های خود شناسنامه جغرافیایی هر اثر را بشناسند و محدودیت های ساخت محصولات دست خود و مواد اولیه محدوده جغرافیایی را در نظر بگیرند.
یحیی رحمتی با اشاره به اینکه در گذشته آثار تولیدی دست هنرمندان شناسنامه تاریخی داست، گفت: متاسفانه صنایع ساخت هنرمندان شناسنامه عصر ما نیست.
وی با یادآوری اینکه طرح های منتخب که در بازار عرضه شود از سوی این مجموعه حمایت خواهد شد، افزود: این طرح ها در دانشگاه ها معرفی می شوند.
یکی از داوران حاضر در این نشست با ابراز هرسندی از دومین دوره نشست تخصصی و مسابقه ملی طراحی صنعتی گفت: این نشست فرصت مناسبی برای حضور دانشجویان و نیروهای جوان جهت هم افزایی صنایع دستی فراهم کرده است.
محسن صفار دزفولی با اشاره به اینکه هنرمندان جوان در طرح های خود نوآور داشته باشند، تصریح کرد: ماحصل این نشست برای صنایع دستی ایران باقی خواهد ماند .
به گفته عباس وهابی، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز طراحی صنعتی ریشه در صنایع دستی دارد و این نگاه که صنایع دستی باید به روز باشد قابل تقدیر است.
وی اظهار کرد: طراحان صنعتی وظیفه پاسخ به نیازها را دارند و این نیازها را می توان در قالب ایده های نو، فکرهای نو با هنر هنرمندان صنایع دستی آمیخت تا در بطن زندگی ما حضور پیدا کند و ارزش چند برابر به خود گیرد.
در ادامه نشست، اساتید و داوران حاضر به سوالات تخصصی دانشجویان در خصوص طراحی صنعتی در صنایع دستی پاسخ دادند.
هدف از برگزاری دومین نشست تخصصی و مسابقه ملی طراحی صنعتی در صنایع دستی بررسی طرح های جدید در حوزه صنایع دستی و ورود طراحان صنعتی ایران به بخش صنایع دستی در راستای ایجاد و رونق بازارهای جدید برای محصولات صنایع دستی اعلام شده است.
95 نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاههای تهران، علم و صنعت، الزهرا، هنر تهران، هنر فارس، هنر تبریز، سمنان، اصفهان و پردیس تهران برای حضور در این نشست و مسابقه ملی در زنجان گرد هم آمده اند.
نظر شما