تامین ۷۰ دستگاه لکوموتیو برقی در مسیر تهران – مشهد با همکاری زیمنس

خبرگزاری شبستان:شركت راه آهن و زيمنس آلمان برای همكاري‌ در حوزه ريلي تفاهم‌نامه ای را در دی ماه ۹۴ امضا کرده بودند و در حال حاضر نیز شرکت راه آهن با شرکت زیمنس آلمان برای تامین ۷۰ دستگاه لکوموتیو برقی در مسیر تهران - مشهد توافقاتی را انجام داده است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: زیمنس، (به آلمانی: Siemens) شرکت خوشه‌ای آلمانی و چندملیتی است، که در سال ۱۸۴۷ توسط ارنست فون زیمنس در شهر برلین تاسیس شد. امروزه شرکت زیمنس در زمینه تولید تجهیزات مخابراتی و نورپردازی، لوازم خانگی، انواع قطار، تجهیزات تولید برق، سیستم‌های خودکارسازی،اتوماسیون صنعتی، تجهیزات پزشکی و سامانه‌های اعلام حریق فعالیت می‌کند. عملیات شرکت زیمنس به چهار بخش اصلی انرژی، صنعتی، پزشکی و زیرساخت‌های شهری تقسیم می‌شود. هم‌اکنون شمار کارکنان زیمنس بالغ بر ۳۶۰ هزار نفر می‌باشد، که در ۱۹۰ کشور جهان اشتغال دارند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر مونیخ، آلمان قرار دارد.

 

بنابراین گزارش، شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران و شركت زيمنس آلمان برای همكاري‌ در حوزه ريلي تفاهم‌نامه ای را در دی ماه سال گذشته امضا کرده بودند و در حال حاضر نیز شرکت راه آهن با شرکت زیمنس آلمان برای تامین 70 دستگاه لکوموتیو برقی در مسیر تهران - مشهد با سرعت 200 کیلومتر در ساعت توافقاتی را انجام داده است.

 

این گزارش می افزاید: روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به نقل از محسن پورسیدآقایی، مدیر عامل شرکت راه آهن نوشته است: " با شرکت زیمنس آلمان برای تامین 70 دستگاه لکوموتیو برقی در مسیر تهران - مشهد با سرعت 200 کیلومتر در ساعت مذاکرات فنی درحال انجام است. برای دیگر پروژه های راه آهن در بخش سیگنالینگ که نیاز به توسعه دارد همانند محور کرمان - زاهدان، اصفهان - شیراز و همچنین برقی کردن خطوطی چون گرمسار - اینچه برون، مذاکراتی را با روس ها انجام می دهیم و امیدواریم به توافق هایی در راستای همکاری های بیشتر برسیم. در 2 تا 3 سال اخیر در راه آهن کشور شاهد نشانه‌های حرکت و سرعت در پروژه‌های عمرانی و رشد حمل و نقل بار و مسافر هستیم."

 

یادآور می شود: در حال حاضر راه آهن جمهوری اسلامی ایران دارای بیش از 10.000 کیلومتر خطوط ریل گذاری شده است و در نظر دارد تا این میزان طی سالهای آینده به 18.000 کیلومتر توسعه یابد. در برنامه توسعه خطوط ریلی کشور 4782 کیلومتر در حال ساخت و 3462 کیلومتر نیز در دست مطالعه است.

کد خبر 588800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha