۸۵ درصد کالاهای وارداتی استان سمنان در مسیر سبز هستند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل گمرک استان سمنان با اشاره به اینکه ۸۵ درصد کالاهای وارداتی در مسیر سبز هستند، گفت: کالاهای وارده تولیدی هستند و هیچ گونه بازدیدی برای آنها صورت نمی گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ علی سعدالدین امروز(27آبان) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای بیشتر واحدهای تولیدی انبارهای اختصاصی در نظر گرفته شده است افزود:محموله وارداتی آنها مستقیما از مرز به انبار انتقال داده می شود این امر باعث کمتر آسیب دیدن کالاها می شود.

 

سعدالدین به الکترونیکی شدن 34 عملیات گمرکی در دولت یازدهم، اشاره ای داشت و گفت: 30 عملیات گمرکی در استان سمنان به صورت الکترونیکی صورت می گیرد.

 

وی میانگین تشریفات گمرکی در استان سمنان را کمتر از متوسط کشوری اعلام کردوگفت: در حال حاضر تشریفات کمرگی برای کالاهای صادراتی کمتر از دو ساعت بوده و این درحالی است تا پیش از این حداقل یک روز به‌طول می‌انجامید که افزایش هزینه‌های صادرات  را در بر داشت.

 

185 هزار و877 تن کالا از گمرک استان سمنان صادر شده است

مدیرکل گمرک استان سمنان از افزایش ۱۲ درصدی ارزش صادرات کالا از گمرک این استان خبردادوگفت:در هفت ماهه نخست امسال 185 هزار و877 تن کالا به ارزش 84 میلیون و141هزار  و792دلار از گمرک استان سمنان صادر شده است.

 

وی پودر لباس شويي، سرب، سنگ سیلیستین، ظروف فولادي، کولر آبي، لوازم خانه داري پلاستيكي ، سديم  لوريل  سولفات، کاشی، هيپوکلريت  سديم، سيمان، لوله، احشاء دامي، فروسیلیس، کريوليت  طبيعي، رنگ، مرغ منجمد، كرك بز ، بنزين، شيلنگ، هادي برق، نمك، آبگرم  کن  وآبسردکن، شيرآلات  بهداشتي و...را از جمله کالاهای صادراتی عنوان کرد و افزود: این کالاها به 34 کشور جهان از قبیل كشورهاي  عراق ، افغانستان ، جمهوري متحده تانزانيا، تركيه، تركمنستان، پاكستان، جمهوري كره، تايوان، ارمنستان ، چين و ... صادر شده است.

 

به گفته سعدالدین این مقدار کالا در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزني 42 درصدكاهش  و از نظر ارزش دلاري 12 درصد افزايش را نشان مي دهد.

 

مدیرکل گمرک استان سمنان تصریح کرد:متوسط ارزش دلاری هرتن کالاهای صادراتی از گمرک استان سمنان هرتن 453  دلار است

 

متوسط ارزش دلاري هر تن کالا وارداتی یک هزارو680  دلاراست

وی با بیان اینکه دراین مدت 14 هزارو617تن کالا به ارزش 24 میلیون و567 هزارو123 دلار از اين گمرك ترخيص شده ادامه داد: عمده كـــالاهاي وارداتي شامل ماشين آلات خط توليد و اجزا و قطعات آنها ، مواد اولیه کارخانجات مانند  قطعات منفصله براي توليداتوبوس وميني  بوس، پنبه شانه نزده حلاجي نشده، فيلترهاي  تصفيه دود اگزوز خودرو، الياف سنتتيک، ماشين آلات و دستگاه ها براي قنادي، اجزاء و قطعات  انباره هاي برقي، تنورهاي شيريني پزي بوبين كاغذي ، سيل  ويال  پني  سيلين، مفتول فولادي ، نوار فلزي ، كاتاليست خودرو ...است.

 

سعدالدین اضافه کرد: این کالاها 24 کشور جهان از قبیل كشورهاي آلمان، تركيه، ازبكستان، ايتاليا، انگلستان، جمهوري كره، چين، هلند، سوئيس و تايوان . . . به اين گمرك وارد شده است.

 

مدیرکل گمرک استان سمنان گفت: این مقدار کالا در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزني 17درصدكاهش  و از نظر ارزش دلاري 17 درصد كاهش را نشان مي دهد.

 

وی متوسط ارزش دلاري هر تن کالا وارداتی را یک هزارو680  دلاراست.

 

سعدالدین با بیان اینکه  در هفت ماهه نخست امسال گمرک استان سمنان با احتساب ضمانت نامه ها 53 میلیارد و213 میلیون ریال در آمد داشته است اضافه کرد: نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 50 درصدكاهش  داشته است.

 

به گفته وی در هفت ماهه نخست سالجاری سه فقره پرونده قاچاق در اداره كل گمرک استان سمنان كشف شده كه ارزش آن بالغ بریک میلیاردو756 ميليون ريال است.

 

بازارهای هدف صادرات گمرکی استان سمنان در دوران پسابرجام 20 درصد توسعه داشت

سعدالدین از توسعه 20درصدی بازارهای هدف صادرات گمرکی سمنان در دوران پسابرجام خبر داد و گفت: مراودات گمرکی ما در پسابرجام با افزایش روبرو بوده و با اقداماتی که صورت گرفته این روند در آینده سرعت بیشتری می‌گیرد.

 

وی توسعه بازارهای هدف را یکی از مهمترین هدف‌گذاری‌های گمرک عنوان کردو افزود: در آینده نیز با جدیت دنبال می‌شود.

 

مدیرکل گمرک استان سمنان به مزایای توسعه بازارهای هدف اشاره ای داشت و گفت: در صورت توسعه بیشتر این بازارها به راحتی می‌توان که اگر محدودیتی از سوی یکی از این بازارها برای ما به وجود آمد کالاهای تولیدی را به دیگر بازارها صادر کنیم.

 

وی تصریح کرد: در گذشته به واسطه مشکلات امنیتی در عراق، و یا وضع برخی قوانین، صادرات ما به عراق در یک مدت کوتاه با مشکل روبرو شد لذا باید این بازارها را افزایش دهیم تا صادرکنندگان ما به مشکل مواجه نشوند.

 

زمان ترخیص کالا به یک روز کاهش پیداکرده است

سعدالدین همچنین تصریح کرد: زمان ترخیص کالا به یک روز کاهش پیداکرده و کالاها در گمرک استان سمنان یک روزه ترخیص می‌شوند.

 

مدیرکل گمرک استان سمنان راه‌اندازی سامانه جامع گمرکی ارزیابی را مهمترین عامل موثر در کاهش تشریفات گمرکی در این استان سمنان اعلام کردو گفت: در گذشته همه اسناد، استعلام‌ها و صدور مجوزها به‌صورت دستی و کاغذی انجام می‌شد و همین به طولانی شدن این فرآیند می‌انجامید اما امروز با الکترونیکی شدن فرآیندها و امکان اظهار از دور صادرکنندگان در بیشتر موارد اصولا صادرکننده نیازی به حضور در گمرک ندارد.

 

وی با بیان اینکه صادرکننده‌ها امروز می‌توانند از همان محل کارخانه و دفتر خود صادرات خود را انجام دهند، گفت: صادرکنندگان استان این امکان را دارند که از طریق اتصال به سیستم سامانه جامع تمام مراحل صادرات را انجام و موارد را از طریق همین سیستم به گمرک استان ارجاع دهند تا کالای آنها به خارج از کشور صادر شود.

 

سعدالدین با اشاره به شاخص لجستیک در کشور، گفت: شاخص لجستیک پشتیبان فعالیت های تولیدی، تجاری و زیرساخت ها است که باعث کیفیت در خدمات و زمان می شود.

 

مدیرکل گمرک استان سمنان با بیان اینکه کشور ایران در سال 2014 از نظر شاخص لجستیک در رتبه 114 بود، گفت: در حال حاضر رتبه ایران در بین 160 کشور دنیا از نظر شاخص لجستیک 96 است.

 

کد خبر 588687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha