سرتیپ دوم شهنام بابلی، رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش در گفت و گو با خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان در مورد خدمات نیروی زمینی در اربعین حسینی گفت: نیروی زمینی یک بیمارستان کامل صحرایی با تمام تجهیزات و متخصصان مربوطه از ارتوپدی، جراح عمومی، متخصص بیهوشی و طب اورژانس در مرز چزابه مستقر هستند. این بیمارستان صحرایی در دو کیلومتری مرز چزابه مستقر است و آماده پذیرش زایران حسینی است.
رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی خاطرنشان کرد: این بیمارستان صحرایی تنها بیمارستان صحرایی در آن ناحیه است و سایر یگان ها نیز به شکل آمبولانس و اورژانس به زایران خدمات می دهند.
دکتر بابلی اظهار کرد: در مرز مهران نیز یک اورژانس درجه یک شامل اتاق عمل صحرایی که اتاق عمل جراحی به همراه متخصص عمومی، دکتر بیهوشی در دو و نیم کیلومتری گیت مرزی مستقر است. این مرکز درمانی نیز به شکل بیمارستان صحرایی است.
وی در مورد آمار مراجعین به بیمارستان های صحرایی و نوع مراجعات پزشکی گفت: روز گذشته در بازرسی از مرز چزابه چند نمونه شکستگی دست و پا مداوا شدند و چند نفر از زایران نیز در اثر زمین خوردن احتیاج به بخیه داشتند و به طور متوسط روزانه در مرز مهران قریب به 200 تا 250 نفر مراجعه کنندگان برای خدمات پزشکی به این بیمارستان صحرایی مراجعه می کنند.
وی خاطرنشان کرد: تمام خدمات پزشکی و دارویی رایگان است و تعداد مراجعه کنندگان در مرز مهران برای دریافت خدمات پزشکی در روز بالغ بر 350 نفر است.
وی گفت: خدمات پزشکی نیروی زمینی از 24 آبان آغاز شده و تا هفتم آذر یک هفته بعد از اربعین ادامه دارد.
وی در مورد حضور پزشکان و پرستاران در اردوی اربعین گفت: پزشکان، پرستاران و متخصصان گوناگون با توجه به علاقه مندی خود در این اردوها حضور یافتند و تمام کادر پزشکی با عشق به امام حسین (ع) در این اردو حضور یافتند.
رییس اداره بهداشت و درمان نیروی دریایی ارتش در مورد بودجه برآورد شده برای خرید دارو در دو بیمارستان صحرایی گفت: برای هر یک از دو نقطه مرزی برای خرید دارو بودجه 50 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است و در صورت اتمام دارو و تجهیزات پزشکی برای مداوای زایران به صورت آنلاین تجهیزات مورد نظر و دارو در اختیار کادر پزشکی قرار می گیرد.
نظر شما