به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور در مراسم کلنگ زنی پایگاه امداد هوایی استان گیلان که امروز(26 آبان) در مرکز آموزش های تخصصی هلال احمر در چاف لنگرود برگزار شد، گفت: ما باید در هنگام حوادث زمان طلایی را از دست ندهیم چرا که نجات جان یک انسان نجات جان بشریت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه بالگرد پیشرفته امدادی دارای قابلیت های ویژه ای است، افزود: پایگاه امداد هوایی برای کمک به مردم نیازمند و آسیب دیده و کاهش آسیب های ناشی از حوادث نقش موثری را ایفا می کند.
معاون وزیر کشور ادامه داد: مرکز آموزش های تخصصی هلال احمر در چاف لنگرود ظرفیت تبدیل شدن به مرکز آموزش تخصصی برای کلیه ارگان ها را دارد و از ویژگی های خاصی هم از لحاظ دریا، خشکی، جنگل و هم فضای کافی آموزشی برخوردار است.
نجار خاطرنشان کرد: بحث امداد هوایی بحث مهمی برای استان گیلان است که قرار است آشیانه، باند و پد پرواز بالگرد پیشرفته امدادای در فضایی به مساحت 15 هزار و 500 متر مربع در مدت دوسال به بهره برداری برسد.
ولی پور، مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز در این مراسم گفت: استان گیلان جزء استان های حادثه خیز و حادثه پذیر محسوب می شود که برای پاسخگویی بهتر به آسیب دیدگان حوادث از مدت ها قبل ساخت پایگاه امداد هوایی و استقرار دائمی بالگرد مدنظر هلال احمر و مدیریت بحران استان بود.
وی با بیان اینکه از امروز رسما ساخت این پایگاه امداد هوایی آغاز شد، تصریح کرد: در صورت تامین اعتبارات مستمر در ظرف مدت دو سال با اعتباری بالغ بر هشت و نیم میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
ولی پور ادامه داد: وسعت این مرکز شش هکتار شامل ساخت آشیانه، باند و پد پرواز، سلوله انبار امدادی، جایگاه استقرار، انبار روباز و غیره در مرکز آموزش های تخصصی هلال احمر در چاف لنگرود است.
وی دلیل عدم حضور بالگرد امدادی در مراسم امروز را نامساعد بودن شرایط جوی عنوان و اذعان کرد: از دو روز پیش در خصوص حضور بالگرد در این مراسم پیش بینی های لازم انجام شده که متاسفانه شرایط جوی مساعد نبود و رسما از هفته آینده این بالگرد در استان مستقر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در راستای نوسازی ناوگان پشتیبانی در این مرحله 10دستگاه خودروی سمند با اعتباری بالغ بر 300 میلیون تومان و یک دستگاه خودروی نجات و یک آمبولانس دو روز آینده وارد ناوگان استان می شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان ادامه داد: برای تجهیز هر خودروی نجات تیپ یک بین 800 تا یک میلیارد تومان هزینه می شود.
نظر شما