روحانی افزایش ۳۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت را کلید زد/بررسی لایحه جامع انتخابات

خبرگزاری شبستان:روحانی افزایش ۳۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت را کلید زد، لایحه جامع انتخابات در حال بررسی در کمیسیون سیاسی دفاعی دولت، انتصاب رییس جدید مرکز اطلاع رسانی برخی از سرتیترهای اخبار دولت در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، روحانی افزایش ۳۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت را کلید زد، لایحه جامع انتخابات در حال بررسی در کمیسیون سیاسی دفاعی دولت، انتصاب رییس جدید مرکز اطلاع رسانی برخی از سرتیترهای اخبار دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

روحانی افزایش ۳۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت را کلید زد

حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان روز گذشته با حضور در استان نفت خیز خوزستان کلید بهره برداری از طرح های نفتی را به دست گرفت که در آینده صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران نقش بسیار سازنده ای دارند.

بنابراین گزارش، حسن روحانی رییس‌ جمهوری در ادامه سفر یک روزه خود به استان خوزستان با ‏حضور در منطقه نفتی غرب کارون، میدان نفتی یادآوران را افتتاح کرد.‏

برای توسعه میدان نفتی یادآوران، اعتباری بالغ بر 2.9 میلیارد دلار هزینه شده است که در ابتدا تولید 85 هزار بشکه‌ای، هدفگذاری شده بود اما با تلاش‌های کارکنان و متخصصان وزارت نفت، در دولت تدبیر و امید، این میزان در حال حاضر به 115 هزار بشکه رسیده است .

رییس‌ جمهوری همچنین از اتاق کنترل و پالایشگاه بازدید کرد.

حسن روحانی در خصوص میزان پیشرفت ناشی از این طرح ها در صنعت نفت کشور گفت: اکنون به تولید سیصد هزار بشکه ای در غرب کارون رسیده ایم و باید با جذب سرمایه و تکنولوژی به تولید یک میلیون بشکه برسیم.

روحانی با بیان اینکه به تولید سیصد هزار بشکه ای در غرب کارون رسیده ایم و باید با جذب سرمایه و تکنولوژی به تولید یک میلیون بشکه برسیم ، ‏اظهار داشت: باید بر میزان تولید و صادرات نفت این منطقه تا بیش از یک میلیون بشکه نفت برسیم که اگر ‏سرمایه و تکنولوژی حاصل شود همه چیز به دست می‌آید.‏

رییس‌ جمهوری با اشاره به نیاز سرمایه 18 میلیارد دلاری برای شکوفایی فازهای بعدی این منطقه و همچنین نیاز به ‏تکنولوژی‌های روز دنیا، در افزایش ضریب بازیافت، ادامه داد: مهم این است که ما توانایی نگه داشتن چاه های ‏نفت را در بلند مدت داشته باشیم که این امر نیازمند فناوری‌های روز دنیا می‌باشد.‏

روحانی با بیان اینکه باید از منابع استان خوزستان و همچنین سلامت محیط زیست از فناوری‌های نوین، ‏بهره ببریم، ادامه داد: گاز تولید شده در میدان نفتی یادآوران به این دلیل است که بخش ‏NGL‏ فعال نیست و ‏ما می‌توانیم با بهره‌برداری از فناوری و سرمایه محیط زیست سالم‌تری داشته باشیم.‏

رییس‌ جمهوری خاطر نشان کرد: باید آنچنان فعالیت کنیم که مردم مناطق نفت‌خیز متوجه باشند که با فعال ‏شدن صنعت و چاه‌های نفت در منطقه در خیابان‌های روستاهای آنها تأثیرگذار است و بیمارستان‌ها، آموزشگاه‌ها ‏و محیط زیست سالم و اشتغال برای مردم منطقه بوجود می‌آید.‏

دکتر روحانی اظهار داشت: در جذب نیروها باید حتی‌الامکان از ‏نیروهای بومی منطقه بهره ببریم که البته همه مردم کشور یک مجموعه و خانواده هستند اما در عین حال، ‏مردمی که زحمت می‌بینند باید از نتیجه آن نیز بهره‌برداری کنند.‏

رییس‌ جمهوری از بهره‌برداری مردم بومی از نعمت مناطق نفتی و همچنین ایجاد اشتغال برای آنها به عنوان دو ‏اصل اساسی برای وزارتخانه های  صنعت و نفت یاد برد. ‏

علاوه براین در توضیح کارکرد میدان نفتی غرب کارون بیژن زنگنه وزیر نفت کشورمان از دستیابی به ظرفیت تولید نفت ۳۰۰ هزار بشکه در روز در میدان‌های نفتی ازادگان شمالی، ازادگان جنوبی، یاران شمالی و یاداوران خبر داد و افزود: ظرفیت تولید این میدان‌ها در ابتدای دولت یازدهم ۶۵ هزار بشکه در روز بود و با توجه به اینکه تولید آزادگان شمالی با افت تولید مواجه شد در مجموع ۲۵۰ هزار بشکه در روز به تولید این میدان‌ها اضافه شد.

وی در مورد توسعه میدان های مذکور توضیح داد بخشی از طرح توسعه میدان نفتی یاداوران توسط شرکت چینی سینوپک که همکار ایران با سرمایه گذاری باز بود، بخشی از طرح توسعه میدان نفتی ازادگان شمالی با همکاری سی‌آی‌پی‌سی چین و طرح توسعه یاران شمالی توسط شرکت نفت و گاز پرشیا انجام شد.

همچنین توسعه میدان‌های ازادگان جنوبی و یاران جنوبی از سال ۱۳۹۳ توسط شرکت ملی نفت انجام می شود. این سرمایه گذاری ها درقالب بیع متقابل و به مبلغ ۶ میلیارد دلار است که با احتساب سرمایه گذاری شرکت ملی نفت در میدان‌های ازادگان جنوبی و یاران جنوبی ۷ میلیارد تومان بوده است.

وی با تاکید بر اینکه پروژه‌های مذکور از مهم‌ترین سرمایه گذاری‌های کشور در بخش نفت بوده است اظهار کرد: غرب کارون که میدان های مشترک نفتی هستند بال هم عرض عسلویه در گاز است. در غرب کارون می‌توانیم بیش از یک میلیون بشکه در روز تولید کنیم که برای این منظور باید به بازیافت نفت و ازدیاد برداشت نفت که الزام است توجه کنیم.

زنگنه با اشاره به مدل جدید قراردادهای نفتی گفت: مدل جدید قراردادهای نفتی تکامل یافته بیع متقابل است و امکان اجرای افزایش بازیافت با ضمانت کافی را فراهم می‌کند. بنابراین در این منطقه اساس بر این است که طرح‌های وسیعی را به اجرا درآوریم.

وی با بیان اینکه در این منطقه نزدیک ۱۰۰۰ میلیارد تومان طرح در پنج سال در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: بهسازی روستا، ساخت مدرسه و خانه بهداشت، بهسازی محیط داخل، آسفالت، ساخت ورزشگاه کوچک، راه‌اندازی آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و... جزو این طرح های محسوب می‌شوند که برای آن‌ها بین ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار برای یک‌میلیون بشکه تولید باید سرمایه گذاری کنیم.

وزیر نفت با تاکید بر لزوم آموزش نیروهای فنی و حرفه‌ای گفت: بنابود از محل سرمایه گذاری در حوزه نفت سه درصد برای بهبود زندگی مردم منطقه در نظر گرفته شود. ما و مردم با هم و برای هم هستیم و ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار برای غرب کارون در نظر گرفته است اما شرق کارون که اصل آن تولید پالایشگاه نفتی است به مبلغ بیشتری نیاز دارد. همه میدان‌های شرق کارون نیازمند بازیافت تولید در قالب قراردادهای جدید هستند زیرا میزان تولید در این میدان‌ها پایین است.

زنگنه با تاکید بر اینکه اگر می‌خواهیم استان توسعه پیدا کند موتور نفت باید روشن باشد افزود: بعد از استان‌های تهران و مرکزی هیچ استانی به اندازه خوزستان در صنعت قوی نیست. اگر اکنون از درآمد فعلی نفت کمکی به خوزستان نکنیم، از درآمدهای آینده می‌توانیم کمک کنیم.

وی با تاکید بر اینکه افزایش بازیافت یک فرآیند دائمی است و به انتقال تکنولوژی و یادگیری نیاز دارد، گفت: باید افزایش بازیافت داشته باشیم هیچکس نباید ثروت عظیم کشور را هدر دهد.

وزیر نفت در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت رسمی میدان‌های یادآوران، آزادگان و یاران گفت: امیدوارم برای فازهای بعد با شرایط رقابتی خوب از پیمانکارهای خوب دنیا استفاده کنیم. همچنین یک موافقت نامه برای توسعه میدان‌های یاران شمالی و جنوبی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام امضا شده است.

طرح های توسعه میدان نفتی غرب کارون را بشناسید

در میدان عظیم آزادگان، برای شتاب در عملیات توسعه و برداشت نفت از آن، میدان به ۲ بخش شمالی و جنوبی تقسیم شد. با توجه به اینکه بیشتر مساحت سطح‌الارض آزادگان در بخش شمالی در تالاب هورالعظیم واقع شده است، عملیات سطح‌الارض آن با دشواری‌هایی روبه‌رو بود و چالش های زیست محیطی خود را داشت، ضمن اینکه این منطقه مرزی، خط مقدم در هشت سال دفاع مقدس بود و جای جای آن مین گذاری شده بود و به پاک سازی نیاز داشت، از این رو، از جاده شط علی به بالا «آزادگان شمالی» و از منطقه پایین این جاده، آزادگان جنوبی نام گرفت. میدان نفتی یاران هم بر پایه همین شرایط، به دو بخش یاران شمالی و یاران جنوبی منقسم شد.

در نهایت، شرکت متن برای همه این طرح‌ها، برنامه توسعه و تولید زودهنگام، فاز نخست و مرحله دوم تعریف شد و همه توان و امکانات را برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای در میدان‌های مشترک غرب کارون بسیج کرد و در راستای تولید و برداشت هر چه پر شتاب‌تر و حداکثری از آنها به کار گرفت.

فاز نخست طرح توسعه میدان نفتی آزادگان شمالی با سرمایه‌گذاری حدود ۲.۵ میلیارد دلاری شرکت چینی «CNPCI» در چارچوب بیع متقابل اجرا شد و پس از پایان موفقیت‌آمیز آزمون تولید ۲۱از۲۸ روز، تولید نفت از آن، آغاز شد و بازپرداخت هزینه سرمایه‌گذاری آن به طرف چینی هم کلید خورد.

آزادگان شمالی با حفر ۵۸ حلقه چاه و ساخت تأسیسات رو زمینی و واحدهای فرآورش، هم‌اکنون ۷۵ هزار بشکه نفت خام در روز تولید می‌کند و با اهتمام و سعی و تلاش همکاران در شرکت متن، این رقم قابل افزایش به ۸۵ هزار بشکه در روز است. اجرای فاز دوم آزادگان شمالی هم در چارچوب قراردادهای جدید بالادستی در برنامه است که پس از اجرای آن، تولید تجمیعی از این میدان مشترک به حدود ۱۵۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.

برای توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی که در امتداد جنوبی آزادگان شمالی است، طرح تولید زود هنگام تعریف شد. در حال حاضر تولید از این میدان ۴۰ تا ۴۷ هزار بشکه در روز است که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها تا پایان سال جاری به ۱۱۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید. در فاز نخست توسعه آن، با حفر ۱۸۵ حلقه چاه و ایجاد واحدهای سطح الارضی و «CTEP»، تولید نهایی از این میدان به ۳۲۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.

میدان نفتی یاران شمالی، یکی دیگر از طرح‌های بیع متقابل است که از سوی شرکت ایرانی توسعه نفت و گاز پرشیا، تأمین مالی شده و اخیرا تولید روزانه ۳۰ هزار بشکه‌ای آن به بهره‌برداری رسمی رسیده است. با اهتمام و پشتیبانی شرکت متن و تلاش پیمانکاران و مشاوران مربوط، امکان افزایش این میزان تولید تا مرز ۳۵ هزار بشکه در روز نیز وجود دارد.

طرح دیگر در منطقه غرب کارون، توسعه میدان نفتی یاران جنوبی است که تحقق تولید زودهنگام ۱۰ هزار بشکه در روز تا پایان سال جاری تحت پیگیری می باشد. تولید نهایی از این میدان ۲۵ هزار بشکه در روز هدف‌گذاری شده است که در سال ۱۳۹۴ محقق شد.

طرح مهم دیگر در منطقه غرب کارون، میدان نفتی یادآوران است که حجم نفت درجای آن حدود ۳۴ میلیارد بشکه تخمین زده شده است. فاز نخست این طرح برای ۸۵ هزار بشکه در روز طراحی شده بود، اما با برخی اقدامات توسعه‌ای برای بهبود تولید، هم‌اکنون روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت از این میدان برداشت می‌شود که امید است در ادامه برنامه‌های اجرایی برای توسعه و بهبود تولید از این میدان، در آتیه‌ای نزدیک تولید از آن تا مرز ۱۳۵ هزار بشکه در روز افزایش پیدا ‌کند. در عین حال، مذاکره‌هایی برای اجرای فاز دوم توسعه یادآوران در چارچوب الگوی قراردادهای جدید نفتی در دست انجام است.

هم‌اکنون تولید از این میادین حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز است که تا پیش از پایان امسال این رقم به ۳۴۵ هزار بشکه در روز می‌رسد.

همچنین قرار است با اجرای فازهای بعدی توسعه این میادین و دیگر میدان‌های غرب کارون، میزان برداشت نفت از این منطقه تا افق سال ۱۴۰۰ با حفاری بیش از ۵۰۰ حلقه چاه تولیدی و توصیفی به ۱.۲ میلیون بشکه در روز برسد.

افزایش تولید، یک موضوع مهم است، اما از آن مهم‌تر، حفظ و نگهداشت سطح تولید کنونی است شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) در منطقه غرب کارون تلاش کرده است تا با استفاده از تکنولوژی‌ها و روش‌های جدید ازدیاد برداشت که نیاز به سرمایه‌گذاری‌های تازه‌ای هم دارد، سطح تولید را در دوره تولید ثابت میدان (plateau) حفظ کند و با بکارگیری مکانیزم‌های نوین IOR و EORدر نیمه دوم عمر این مخازن، افزایش دهد.

ارتقای سطح مدیریت زنان در کشور واقعیت جدی و انتظار طبیعی است

اسحاق جهانگیری، در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که صبح امروز 23 آبان برگزار شد، گفت: آقای سلطانی فر در دوره خدمت در سازمان میراث فرهنگی زحمات ارزشمند و ارزنده ای کشید و کارهای ماندگاری به جای گذاشت.

معاون اول رییس جمهور گفت: در مأموریت جدیدی که با صلاحدید رییس جمهور و رأی اعتماد مردم در وزارت ورزش و جوانان به وی محول شده امیدواریم اقدامات بزرگ و ماندگاری برای کشور انجام دهد.

وی در ادامه با اشاره به سوابق کاری دکتر احمدی پور در بخش های مختلف مدیریتی و دانشگاهی خاطرنشان کرد: وی کارنامه موفقی در حوزه های فعالیتی خود داشته است و از بخش های مختلف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درخواست می کنم نهایت همکاری را با وی داشته باشم تا شاهد اقدامات سازنده ای در این سازمان باشیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه شرایط روز دنیا و پیشرفت فناوری ارتباطات و اطلاعات دریچه نوینی بر روی مدیریت گشوده است، خاطرنشان کرد: در ارتباط با مدیریت با واقعیت های مهمی در کشور و دنیا روبرو هستیم و باید به طور خلاقانه و منعطف با این واقعیت ها مواجه شویم و بر اساس آن تصمیم گیری کنیم.

جهانگیری با بیان اینکه زمینه و چشم انداز مدیریت دولتی نسبت به گذشته تغییرات چشمگیری پیدا کرده است، اظهار داشت: در عصر ارتباطات و گسترش فناوری های نو و جدید نمی توان فقط با اکتفا به تجربیات مدیران گذشته کار کرد بنابراین با درک نو، دانش نو، اراده متقن و انگیزه جدی در صحنه مدیریت باید حضور پیدا کنیم.

جهانگیری تصریح کرد: تجربه مفید است اما در کنار واقعیت هایی که نیازمند نهادهای امروز است باید مورد توجه قرار بگیرد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ارتقای سطح مدیریت زنان در مدیریت کشور واقعیت جدی و انتظار طبیعی است، خاطرنشان کرد: جامعه ایران باید بپذیرد که زنان در سطح کلان کشور و در نهادهای اجرایی هسته های مدیریتی، صنعتی، اقتصادی و دانشگاهی گسترده دارند و توانسته اند منشا تغییر و تحول باشند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه باید واقعیت حضور زنان در حوزه مدیریتی را پذیرفت و زمینه های حضورشان را فراهم کرد، ادامه داد: مدیران جوان و کارآزموده کشور در سطوح پایین تر وارد سطح کلان مدیریتی کشور شوند.

جهانگیری با بیان اینکه دکتر احمدی پور بر اساس همین سه معیار به عنوان رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انتخاب شده است، ادامه داد: ایشان به عنوان یک زن فعال در عرصه های مدیریت میانی و دانشگاهی کارنامه درخشانی داشته است و علاوه بر آن انگیزه کار، سابقه حضور و دانش بالایی داشته است.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یک مثلث متساوی الاضلاع است بنابراین همه معاونت های آن باید در راستای هم و به موازات هم پیشرفت کنند و نمی توانیم فقط در یک بخش فعالیت کنیم و اضلاع دیگر این مثلث را به فراموشی بسپاریم.

جهانگیری تاکید کرد: در شرایط کنونی جامعه جهانی و وضعیت فعلی کشور مگر می توان سرانه گردشگری را نادیده گرفت یا در موضوع میراث فرهنگی و وضعیت تمدنی ایران در سطح بین المللی کم توجهی کرد.

وی خاطرنشان کرد: ایرانی که در هر نقطه آن آثاری وجود دارد که مردم ایران در دنیا به آن افتخار می کنند و می بالند آثار فرهنگی و تمدنی متعلق به جامعه جهانی است.

لایحه جامع انتخابات در حال بررسی در کمیسیون سیاسی دفاعی دولت است

سیدسلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور در مورد لایحه جامع انتخابات به خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان گفت: یکی از نیازهای جدی نظام انتخاباتی ما ایجاد نظام مشترک بین انتخاب های مختلف و یکسان سازی فرآیندها است.

وی اظهار داشت: ما در انتخابات های مختلف و در طی 37 سال گذشته شاهد این بودیم که هر انتخاباتی با یک قانون و با مقررات خاص خودش برگزار شده است و این پراکندگی در نظام های انتخاباتی ما باعث شده است که هم مجریان و هم ناظران انتخابانی در حوزه های مختلف دچار سردرگمی شوند و ما عملا نداشتن یک منظومه واحد در فضای انتخابات ایجاد مشکل می کند.

سامانی تصریح کرد: وزارت کشور از سالها قبل این موضوع را در دستور کار قرار داد و در این دوره به صورت جدی و ویژه به این موضوع پرداخته شده ما سعی کردیم اشتراکات تمامی انتخابات ها را در فضای قوانین و مقررات احصا کنیم و آن تفاوت های غیر ضروری را حذف کنیم و آن جاهایی که می توان اشتراکات جدید ایجاد کرد، ایجاد کنیم و آن جاهایی که لاجرم خاص یک انتخابات همانند انتخابات ریاست جمهوری یا شوراهای اسلامی شهر و روستا است را در اجزای مختلف دیگر پیش بینی کنیم تا بتوانیم یک منظومه واحد داشته باشیم تا برای انتخابات یک قانون جامع و مانع داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما برای این کار یک مطالعات تطبیقی گسترده ای را انجام دادیم و تجربیات ذی قیمت خودمانی در سال های گذشته بازنگری کردیم، نقاط قوت و ضعفی که در قوانین بود را مورد بررسی و دقت نظر قرار دادیم و از نقطه نظرات صاحب نظران، اندیشمندان و افراد با تجربه ای که در برگزاری انتخابات ها و در شئونات مختلف مشارکت داشتند، استفاده کردیم و لایحه ای تنظیم شد و به دولت تقدیم شد و در کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت در حال بحث است و انشاءالله نهایی شود و با مصوبه دولت به مجلس ارسال شود و در آنجا نقطه نظرات نمایندگان اعمال شود اگر ما بتوانیم برای یک نظام انتخابات را در کشور مبتنی بر سیاست های کلی که رهبری ابلاغ فرمودند، بازسازی کنیم که نظام انتخابات برای ما به شرایط ایده آل نزدیک تر شود.

توصیه های دوازده گانه ستاد اربعین حسینی به زائران

ستاد مرکزی اربعین حسینی در اطلاعیه شماره یک خود ضمن اعلام آمار صدور 714 هزار و 872 جلد گذرنامه با 64 درصد افزایش و خروج 644 هزار و 432 زائر از مرزهای سه گانه غرب و جنوب غرب کشور با صد درصد افزایش، زائران را به رعایت توصیه های 12 گانه این ستاد به این شرح فرا خواند:

1- کلیه زائرین معزز صرفاً با داشتن گذرنامه و روادید کشور عراق از طریق مرزهای قانونی امکان خروج و بازگشت به وطن را خواهند داشت. بر این اساس مراکز صدور روادید در 16 نقطه (سفارت؛ کنسولگری‌های اهواز، مشهد، کرمانشاه و 12دفتر موقت در ورامین، رشت، تبریز، قم، اصفهان، کرج، شیراز، ساری، کرمان، سوسنگرد، آبادان، ایلام) جهت رفاه حال زائرین تعیین و در حال ارائه خدمات می باشند.

2- بازه زمانی اربعین از روز اول تا پایان ماه صفر است و زائرین گرامی می‌توانند با مدیریت زمان نسبت به حضور در مراسم اقدام نمایند. مدت اعتبار روادید و اقامت در خاک عراق 20 روز است و زائرین می بایست قبل از اتمام آن خاک عراق را ترک نمایند. درغیر این صورت مشمول جریمه و یا مراحل قانونی خواهند شد.

3- هزینه روادید40 دلار از سوی دولت عراق تعیین شده است و به هیچ‌عنوان برنامه‌ای به‌منظور لغو روادید در ایام اربعین سال جاری در دست اقدام نمی‌باشد.

4- هزینه‌ی صدور روادید و بیمه در سراسر کشور یکسان است و پرداخت آن توسط زائرین ضروری است .

5- برابر توافقات به عمل آمده تعهدات بیمه‌گر برای زائرین عزیز به این شرح است :

فوت و نقص عضو اعم از حوادث، حادثه تروریستی و بیوتروریستی تا سقف یک میلیارد و 930 میلیون ریال برای هر نفرفوت به هر علت 150 میلیون ریال

تعهدات درمان- بستری تا سقف 150 میلیون ریال برای هر نفر

تعهدات درمان- سرپایی تا سقف 10 میلیون ریال هر نفر

هزینه بیمه 188 هزار ریال بوده که به‌منظور تامین خدمات سرپایی سازمان هلال احمر 60 هزار ریال به آن اضافه شده است که در مجموع هر زائر بابت بیمه و هزینه خدمات سرپایی بهداشتی جمعا 248 هزار ریال پرداخت خواهد کرد.

زمان پوشش بیمه‌ای زائرین اربعین حسینی (ع) به مدت 42 روز از 1395/08/01 تا 1395/09/12 می‌باشد و اعتبار آن به محض خروج فرد بیمه شده از خاک ایران شروع و به محض خروج از خاک عراق و ورود به کشور تا عمق 15 کیلومتری می‌باشد.

6- روادید صرفا تا 28 آبان (دو روز پیش از مراسم اربعین) توسط مراکز صدور روادید صادر می‌گردد. ضروری است هموطنانی که قصد شرکت در این مراسم را داشته برای اخذ ویزا هرچه زودتر اقدام و این مهم را به روزهای پایانی موکول نکنند.

7- زائرین گرامی در طول سفر حتما به پیام‌های ستاد مرکزی اربعین که از طریق رادیو اربعین، پیامک ها و.. ارسال می شود توجه نموده تا با مشکلات کمتری مواجه شوند.

8- زائرین محترم در مسیر حرکت به سمت مرزها به توصیه‌های پلیس توجه جدی داشته باشند.

9- ستاد مرکزی اربعین به زائرین معزز توصیه می‌نماید برای سهولت خروج و صرف‌جویی در زمان و برون رفت از مشکلات عبور از مرز مهران، از مرزهای خوزستان تردد نمایند.

10- آمارهای دقیق، رسمی و قطعی در رابطه با وضعیت ورود و خروج و تردد از طریق ستاد مرکزی اربعین حسینی اعلام و لازم است رسانه‌ها به این مهم توجه داشته باشند.هرگونه مصاحبه نیز از طریق ستاد مرکزی اربعین حسینی و روسای کمیته های تخصصی آن صورت پذیرد.

11- رعایت قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق برابر فتاوای مراجع معظم از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و انتظار ما از همه زائرین عزیز این است که چون همیشه به این مهم توجه داشته تا انشاءالله بدون مشکل خاصی به برگزاری مراسم اقدام نمایند.

12- از همه زائرین عزیر درخواست می شود نسبت به رعایت سلامت خود و بهداشت و پاکیزگی مسیر راهپیمایی اهتمام جدی داشته و در این امر خداپسندانه یاریگر خادمین خود باشند.

شجاعی کیاسری؛ رییس جدید مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور

وزیر کشور در حکمی سید رمضان شجاعی کیاسری را به عنوان رییس جدید مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور منصوب کرد. در حکم عبدالرضا  رحمانی فضلی ،وزیر کشور خطاب به سید رمضان شجاعی کیاسری آمده است؛ با عنایت به مراتب تعهد و تجارب ارزشمند، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور منصوب می نمایم .

وزیر کشور در این حکم ، انجام اقدامات و هماهنگی لازم برای ایجاد نظام اطلاع رسانی پویا و کارآمد با توجه به گستره وظایف و مأموریت های وزارت متبوع، برقراری ارتباط و همکاری موثر و متقابل با رسانه ها ، تعامل با شورای اطلاع رسانی دولت و سعی برای توسعه روابط و مناسبات و انسجام بخشی به تعاملات بین المللی وزارت کشور در راستای سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید را به عنوان انتظارات از رییس جدید مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل برشمرده است .

رحمانی فضلی در پایان حکم انتصاب شجاعی کیاسری؛ توفیق روزافزون وی را در پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای «مدظله العالی» در جهت پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه پروردگار قادر متعال خواستار شده است .

گفتنی است ، شجاعی کیاسری پیش از این مشاور وزیر کشور ، نماینده مردم ساری در ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی، نایب رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، نماینده قوه مقننه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و نائب رئیس کمیسیون فرهنگی در مجلس هشتم و سخنگو بوده است.

شجاعی کیاسری به مدت ده سال مسئولیت صدا و سیمای مرکز مازندران را بر عهده داشته است.

کد خبر 588348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha