خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: بلژیک، با جمعیت متراکم، در قلب یکی از مهمترین مناطق صنعتی جهان قرار گرفتهاست. به طور جاری، اقتصاد بلژیک، عمدتاً بر پایه خدمت است و طبیعتی با بخشهای دوگانه فلاندری جلوه پویایی از خود بروز داده و بروکسل به عنوان مرکز چند نژادی و چند زبانه آن، و یکی از بلندمرتبهترین اعضای اتحادیه اروپاست و اقتصادی والونی که از لحاظ تولید ناخالص ملی یک چهارم عقب ماندهاست. بلژیک اولین کشور اروپایی اقلیمی بود که در اوایل دهه ۱۸۰۰ دستخوش انقلاب صنعتی شد. شهرهای لیژ و شارلوا به سرعت در صنایع معدن و فولادسازی توسعه یافتند و در اوایل قرن بیستم کاملاً شکوفا شدند.
بنابراین گزارش، این کشور نیز به دنبال سایر کشورهای اروپایی درصدد ارتباط با کشورمان و گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری خود است. ایرنا در این زمنیه به نقل از گرت بورژوا، نخست وزیر دولت منطقه فلاندر بلژیک نوشته است: "حضور مدیران 140 شرکت بلژیکی در تهران نشان می دهد که شرکت های بلژیکی برای توسعه همکاری های صنعتی و تجاری با ایران اهمیت زیادی قایل هستند. بلژیک دروازه ورود شرکت های ایرانی به قاره اروپا است و با لغو تحریم ها زمینه مناسبی برای توسعه همکاری های تجاری بین دو کشور فراهم شده است. شرکت های بلژیکی برای ورود شرکت های ایرانی به بازارهای جهانی از تجربه زیادی برخوردار هستند و دفاتر شرکت های بلژیکی در نقاط مختلف جهان هم اکنون به کارآفرینی و کسب و کار مشغول هستند. هم اکنون کالاهای شرکت های بلژیکی در تمام بازارهای جهان وجود دارد و در فضای جدید کسب و کار بین ایران و بلژیک شاهد حضور بیشتر شرکت های ایرانی در بلژیک و اروپا خواهیم بود."
یادآور می شود: همکاری های بندری بین بندر آنتورپ بلژیک با بندر شهید رجایی ایران در حال انجام است و این نشان می دهد روابط برخی از شرکت های بلژیکی با شرکت های ایرانی بسیار موفقیت آمیز بوده است.
نظر شما