ضرورت مهارت آموزی/ ۵ مرکز یادگیری محلی در گیلان راه اندازی می شود

خبرگزاری شبستان:معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان از راه‌اندازی ۵ مرکز یادگیری محلی در شهرستان‌های تالش، رشت، آستانه اشرفیه، فومن و صومعه سرا خبر داد و گفت: بحث مهارت آموزی و به اشتراک گذاری مهارت ها از اهداف راه‌اندازی این مراکز است

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، نورالله اکبری، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان امروز (23 آبان) در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش که در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد، با بیان اینکه در سال 95 ، استان گیلان در بحث جذب سواد آموزی رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: این رقم 154 برابر نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری را از خود نشان می دهد.

 

وی با اشاره به اینکه حجم ابلاغی استاندار گیلان ۷ هزار نفراست که تا کنون ۶۰ درصد از این حجم محقق شده است، افزود: براساس تعهدات واگذار شده از سوی سازمان سوادآموزی در ۶ ماهه گذشته گیلان موفق شد ۹/۹۲ درصد افراد واجد شرایط را جذب و تحت پوشش قرار دهیم.

 

اکبری با تاکید بر اینکه بیسوادی اعتماد به نفس را فرد سلب می کند، اظهار کرد: بی‌سوادی ابعاد وسیع‌تری همچون آسیب در حوزه بهداشت فردی، درک سیاسی و فرهنگی و نقصان در سبک زندگی را به دنبال دارد.

 

وی در ادامه از تولید کتب ویژه برای سوادآموزی نوغانداران خبر داد و بیان کرد: ما یک نسخه از کتبی که در استان تولید شده را به مرکز ارسال می کنیم که مورد تقدیر سازمان قرار گرفته که درخواست اعتبار بخشی برای این کتاب ها را داریم.

 

اکبری همچنین از راه‌اندازی 5 مرکز یادگیری محلی در شهرستان‌های تالش، رشت، آستانه اشرفیه، فومن و صومعه سرا خبر داد و اضافه کرد: بحث مهارت آموزی و به اشتراک گذاری مهارت ها از اهداف راه‌اندازی این مراکز است.

 

وی اذعان کرد: آنچه امروز به عنوان ناهنجاری های اجتماعی ازآن یاد می کنیم این است که باید بتوانیم از مهارت های افراد بیسوادی که خواندن و نوشتن نمی دانند اما مهارت خاصی دارند، نیز بهره بگیریم.

 

اکبری در ادامه با تاکید بر اینکه معتقدیم که به میزان افزایش سواد در جامعه، خشونت کاهش می یابد،‌ افزود: استان گیلان در سال ۹۰ طبق آمار رتبه هفتم کشوری و اکنون بعد از استان چهارمحال بختیاری استان دوم کشور در زمینه باسوادی است.

 

وی اذعان کرد: امیدواریم با سرشماری نفوس و مسکن امسال که در حال انجام است جایگاه بهتری را کسب کنیم.

 

اکبری درادامه همچنین طی گزارشی اعلام کرد: میانگین عملکرد استان در تعداد بی سوادان کمیته امداد در حال تحصیل ۳۶۳ نفر و بی سواد باقی مانده ۲۵۶ نفر است.

 

وی اضافه کرد: همچنین تعداد بی سوادان بهزیستی در حال تحصیل ۴۰ نفر و بی سواد باقی مانده ۳۰۳ نفرمی باشد.

 

اکبری افزود: همچنین اولیای دانش آموزان دو گروه کمیته امداد و بهزیستی در مجموع در حال تحصیل یک هزار و ۳۰۵ نفر و بیسواد باقی مانده دو هزار و ۷۹۴ نفر هستند.

 

کد خبر 587785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha