به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، اسحاق جهانگیری، در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که صبح امروز 23 آبان برگزار شد، گفت: آقای سلطانی فر در دوره خدمت در سازمان میراث فرهنگی زحمات ارزشمند و ارزنده ای کشید و کارهای ماندگاری به جای گذاشت.
معاون اول رییس جمهور گفت: در مأموریت جدیدی که با صلاحدید رییس جمهور و رأی اعتماد مردم در وزارت ورزش و جوانان به وی محول شده امیدواریم اقدامات بزرگ و ماندگاری برای کشور انجام دهد.
وی در ادامه با اشاره به سوابق کاری دکتر احمدی پور در بخش های مختلف مدیریتی و دانشگاهی خاطرنشان کرد: وی کارنامه موفقی در حوزه های فعالیتی خود داشته است و از بخش های مختلف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درخواست می کنم نهایت همکاری را با وی داشته باشم تا شاهد اقدامات سازنده ای در این سازمان باشیم.
معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه شرایط روز دنیا و پیشرفت فناوری ارتباطات و اطلاعات دریچه نوینی بر روی مدیریت گشوده است، خاطرنشان کرد: در ارتباط با مدیریت با واقعیت های مهمی در کشور و دنیا روبرو هستیم و باید به طور خلاقانه و منعطف با این واقعیت ها مواجه شویم و بر اساس آن تصمیم گیری کنیم.
جهانگیری با بیان اینکه زمینه و چشم انداز مدیریت دولتی نسبت به گذشته تغییرات چشمگیری پیدا کرده است، اظهار داشت: در عصر ارتباطات و گسترش فناوری های نو و جدید نمی توان فقط با اکتفا به تجربیات مدیران گذشته کار کرد بنابراین با درک نو، دانش نو، اراده متقن و انگیزه جدی در صحنه مدیریت باید حضور پیدا کنیم.
جهانگیری تصریح کرد: تجربه مفید است اما در کنار واقعیت هایی که نیازمند نهادهای امروز است باید مورد توجه قرار بگیرد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ارتقای سطح مدیریت زنان در مدیریت کشور واقعیت جدی و انتظار طبیعی است، خاطرنشان کرد: جامعه ایران باید بپذیرد که زنان در سطح کلان کشور و در نهادهای اجرایی هسته های مدیریتی، صنعتی، اقتصادی و دانشگاهی گسترده دارند و توانسته اند منشا تغییر و تحول باشند.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه باید واقعیت حضور زنان در حوزه مدیریتی را پذیرفت و زمینه های حضورشان را فراهم کرد، ادامه داد: مدیران جوان و کارآزموده کشور در سطوح پایین تر وارد سطح کلان مدیریتی کشور شوند.
جهانگیری با بیان اینکه دکتر احمدی پور بر اساس همین سه معیار به عنوان رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انتخاب شده است، ادامه داد: ایشان به عنوان یک زن فعال در عرصه های مدیریت میانی و دانشگاهی کارنامه درخشانی داشته است و علاوه بر آن انگیزه کار، سابقه حضور و دانش بالایی داشته است.
معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یک مثلث متساوی الاضلاع است بنابراین همه معاونت های آن باید در راستای هم و به موازات هم پیشرفت کنند و نمی توانیم فقط در یک بخش فعالیت کنیم و اضلاع دیگر این مثلث را به فراموشی بسپاریم.
جهانگیری تاکید کرد: در شرایط کنونی جامعه جهانی و وضعیت فعلی کشور مگر می توان سرانه گردشگری را نادیده گرفت یا در موضوع میراث فرهنگی و وضعیت تمدنی ایران در سطح بین المللی کم توجهی کرد.
وی خاطرنشان کرد: ایرانی که در هر نقطه آن آثاری وجود دارد که مردم ایران در دنیا به آن افتخار می کنند و می بالند آثار فرهنگی و تمدنی متعلق به جامعه جهانی است.
معاون اول رییس جمهور افزود: صنایع دستی ایران که در ساختار فرهنگی کشور جایگاه مهمی دارد نیز از جمله شاخص هایی است که نمی توان به آن کم توجهی کرد چرا که این بخش علاوه بر جایگاه و سبقه تاریخی و فرهنگی باعث ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد می شود.
وی با بیان اینکه علیرغم مشکلاتی که در سازمان میراث فرهنگی وجود داشت توانسته است در هر سه بخش موفقیت هایی داشته باشد، تصریح کرد: در ادغام سازمان ها دو نوع تجربه داشتیم که در برخی هر کدام مسیر خود را می رفتند و موازی کاری در آن صورت می گرفت.
جهانگیری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را تجربه موفقی از ادغام سه بخش عنوان کرد و گفت: خوشبختانه صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری توانسته اند با تاثیری که بر هم گذاشته اند پیشرفت زیادی در بخش های مختلف داشته باشند.
وی با اشاره به ظرفیت های ایران در صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های درونی کشور برای پیشرفت یکی از مهمترین پیام های اقتصاد مقاومتی است و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این ویژگی مهم را دارد و می تواند در اقتصاد مقاومتی نقش محوری داشته باشد.
جهانگیری یادآور شد: باید جایگاه و سهم گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی را در سطح ملی و بین المللی ارزیابی کنیم و بر اساس آن اقدامات تعیین کننده و سرنوشت سازی انجام دهیم.
وی گفت: صاحب نظران و نخبگانی در این سه بخش حضور دارند که می توانند شرایطی فراهم کنند تا زیرساخت ها برای توسعه در بخش های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی فراهم شود و همچنین زمینه حضور بخش خصوصی در این حوزه ها به صورت جدی فراهم شود.
معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: هنر ما این است که ظرفیت ها را شناسایی کنیم و به کار بگیریم و در این راستا می توانیم از منابع خارجی، بخش خصوصی و منابع داخلی استفاده کنیم.
جهانگیری در پایان تصریح کرد: دولت یازدهم آمادگی دارد از برنامه های تدوین شده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری حمایت کند.
نظر شما