خانواده مهدوی همه اعضاء را برای ظهور بسیج می کند

خبرگزاری شبستان: خانواده‌ای که دائم منتظر و چشم به راه قیام و ظهور حضرت مهدی(عج) است، کل اعضاء را بسیج می‌کند که روز موعود را در نظر بگیرند، و به این صورت خانواده تربیت مهدوی پیدا می‌کند ، فرزندان خانواده مهدوی، یاران امام زمان(عج) خواهند بود.

به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، کارشناس مباحث مهدوی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال تلگرامی آینده نگاری ایران می نویسد:

 

امام محوری، یعنی خانواده‌ای که امام زمان(عج)، محور شکل گیری و ثبات و تعادل و محور تحکیم خانواده است، ویژگی دیگری از خانواده مهدوی را تشکیل می‌دهد. متاسفانه امروزه خانواده‌ها به شدت در سراشیبی سقوط و تزلزل قرار دارند، خانواده‌ها کم کم معنا و مفهوم واقعی خودشان را از دست می‌دهند، به همین علت، ما نیاز به معیار و الگوهایی داریم که خانواده‌ها را هر روز بهتر از دیروز راهنمایی کند.

 

انتظار ویژگی دیگر خانواده مهدوی است، خانواده‌ای که دائم منتظر و چشم به راه قیام و ظهور حضرت مهدی(عج) است، کل خانواده را بسیج می‌کند که روز موعود را در نظر بگیرند، و به این صورت خانواده تربیت مهدوی پیدا می‌کند و نسل منتظر از دل این خانواده‌ها شکل می‌گیرد، در واقع فرزندان خانواده مهدوی، یاران امام زمان(عج) و انصار و اصحاب ایشان در زمان ظهور خواهند بود.

 

امید به آینده‌ای روشن ویژگی بعدی خانواده مهدوی است، خانواده ای که بر این اساس شکل می‌گیرد، هیچ وقت رکود و دلزدگی و خمودگی در آن ایجاد نمی‌شود و همیشه به آینده امیدوار است. این خانواده‌ها آینده را روشن می‌بینند و حرکت به سمت آینده روشن را برای خودشان ملاک قرار می‌دهند و همین عامل تاثیر بسیار زیادی در اعمال و رفتار و اراده و حرکت افراد این خانواده می‌گذارد.

 

تلاش و کوشش آن‌ها برای اصلاح خود و اصلاح جامعه خصوصیت دیگر خانواده مهدوی است، زیرا یک جامعه زمانی می‌تواند سالم باشد، که دارای خانواده‌های سالمی شود، هر اندازه که خانواده سالم باشد، تأثیرش بر اصلاح جامعه بیشتر می‌شود.

 

جامعه چیزی نیست جز شکل‌گیری و حضور آحاد جامعه و خانواده، چون این خانواده‌ها هستند که جامع را شکل می‌دهند و خانواده مهدوی، خانواده ای است که اصلاح خود و جامعه را مدنظر قرار می‌دهد.

 

مهم‌ترین ویژگی خانواده مهدوی، حاکمیت عدالت و معنویت بر خانواده است، یعنی این‌که خانواده به سمت تأمین و برقراری عدالت در کل خانواده قدم بردارد در حالی که معنویت و اخلاق گرایی در خانواده های مهدوی موج می‌زند.

 

مبنای تعلیم و تربیت باید مهدوی باشد.  سفارش ائمه معصوم(ع) برای منتظران عصر ظهور این است که در عصر ظهور و غیبت امام زمان(عج) حتماً به مسائل اخلاقی و تقوا بیش‌تر از همه مسائل اهمیت دهند.

 

نظام تعلیم و تربیت جامعه و خانواده باید تغییر کند، یعنی مبنای تعلیم و تربیت باید مهدوی باشد تا این امر محقق شود، که به لطف الهی کارهای نظری و تئوری در این زمینه انجام گرفته است. باید بصیرت، فهم و شعور خانواده‌ها بالا برود، خانواده‌ها باید به سمتی بروند که هر روزی که می‌گذرد سطح بصیرت و دانایی شان بالاتر رود و هر چه این روند ادامه پیدا کند، آسیب‌ها و چالش‌های کمتری خانواده‌ها را تهدید می‌کند در حالی که بهترین الگو را ما از مهدویت اخذ کرده‌ایم.

 

مهم‌ترین راه دستیابی به الگوی خانواده مهدوی، بحث اعتقاد و انس قلبی با امام زمان(عج) است، هر اندازه که خانواده‌ها از طریق ادعیه و برگزاری مراسم و مجالس مربوط به حضرت مهدی(عج) و مطالعه درباره زندگی آن حضرت(عج) ارتباطشان را با امام زمانشان بیشتر کنند، زندگی رنگ و بوی مهدوی به خود گرفت و این امر خود به خود تاثیر بسیاری در شکل گیری زندگی مهدوی و جامعه مهدوی دارد.

 

گفتنی است، کانال تلگرامی «آینده نگاری ایران» به نشانی IranianForesight@ در دسترس کاربران است.

کد خبر 587475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha