موفقیت یک نسل به مادرانی وابسته است که اهل رشد، کمال و صبوری باشند

خبرگزاری شبستان: موسس بنیاد علمی فرهنگی هاد تصریح کرد: در قرآن و اسلام در لایه های مختلف به بانوان اشاره شده است و موفقیت یک نسل وابسته به مادرانی است که اهل فهم، رشد، کمال و صبوری هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان٬ جلسه اخلاق عمومی با عنوان «صدفی در مروارید و هویت زن» با حضور اساتید، کادر و طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون(س) دولت آباد  سخنرانی حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری، موسس بنیاد علمی فرهنگی هاد برگزار شد.

 

حجت الاسلام ناصری گفت: ما باید هویت پیدا کنیم و ارتقاء سطح رشد و نگرش الهی در فضاهای مختلف جامعه به برکت  حوزه های علمیه است.

 

وی تاکید کرد: ما باید هویت خود را پیدا کنیم و وای بر ما که شخصیت و دین خود را نشناسیم در فرهنگ دین ما عموما ملاحظات بانوان آثار طولانی دارد، موفقیت یک نسل وابسته به مادرانی است که اهل فهم، رشد، کمال و صبوری هستند و همه انسان ها به خصوص زنان باید هویت خود را پیدا کنند و فرزندان خود را رشد دهند.

 

وی با بیان اینکه باید مطمئن بود که خدایی هست که اگر انسان مستحق شود نعمت های خود را به او می رساند «وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا» گفت: فرعون کسی بود که همه به ربوبیت او قسم می خوردند ولی امرء فرعون قائل به ربوبیت او نبود «رَبِّ ابْنِ لِي عِندَكَ بَيتاً فِي الجَنّةِ و نَجِّني مِن فِرعَونَ و عَمَلِهِ و نَجِّني مِنَ القَومِ الظالِمِين» (تحريم، 11)

 

موسس بنیاد علمی فرهنگی هاد تصریح کرد: خداوند همسر فرعون را براى كسانى كه ايمان آوردند مَثل آورده آنگاه كه گفت: پروردگارا پيش خود در بهشت براى من خانه اى بساز و مرا از فرعون و كردارش نجات بخش و مرا از دست مردم ستمگر برهان».

 

وی خاطر نشان کرد: اینقدر یک زن باید هویت داشته باشد و در قرآن و اسلام در لایه های مختلف  به بانوان اشاره شده است، یک نفر مثل مریم زمانی که درحال رسیدن به عیسی به خداوند می فرمود «يَا لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هَذَا وَكُنْتُ نَسْيًا مَنْسِيًّا» کاش اسم مریم به اذهان نبود این همه سختی را تحمل کرد، ولی پایان خوبی داشت.

 

حجت الاسلام ناصری گفت: دریافت هویت آسان شده است، خواهران حوزه با علوم دین آشنا شده اند راه بن بست نیست یکی از آنها داشتن الگوی کامل است.

 

وی با اشاره به دو پایه حرکت نیت خالص  و عملکرد صحیح که لحظه به لحظه باید به آن ملتزم بود اظهار داشت:  در آن صورت است که اگر خیری قرار است به انسان برسد با انجام این اعمال می رسد و برای آنچه خلق شده اند بهره مند خواهد شد و خداوند هم جبران می کند.

 

موسس بنیاد علمی فرهنگی هاد در پایان افزود: انسان می تواند علی حد قدرت بشری رشد کند، ما باید عقب ماندگی های خود را اصلاح کنیم که خیرات نصیبمان شود و در این هنگام است که رشد تصاعدی خواهیم داشت.

 

کد خبر 587242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha