به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کردستان، در این مراسم، محسن شاه رضایی مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم بنیاد نخبگان کشور، فردین اخلاقیان رئیس دانشگاه کردستان، دکتر محمود ابراهیمی استاد پیشکسوت و بازنشسته دانشگاه کردستان، دکتر محمدعلی کوشا قرآن پژوه و استاد حوزه و دانشگاه و دکتر محمود ویسی قرآن پژوه و استاد گروه فقه و حقوق دانشگاه مذاهب اسلامی تهران، در بخشهای مختلف به معرفی شخصیت و جایگاه علمی و فرهنگی استاد خرمدل پرداختند.
دکتر مصطفی خرم دل قرآن پژوه نام آوازه کُرد، نیز کسب رضای خداوند را بالاتر از هر چیزی دانست و گفت: همواره باید در طلب رضای الهی باشیم و این مهم را در زندگیمان پیاده کنیم.
وی افزود: افرادی که در زمینه قرآن کریم فعالیت میکنند، باید سختیها را تحمل کرده و تکلیف خود را نسبت به دین اسلام ادا کنند. این مفسر نام آشنای کُرد، به غنیمت شمردن فرصتها و لحظات زندگی تاکید کرد و گفت: از زمانی که در اختیار دارید نهایت استفاده را ببرید و بنده تا زمانی که زنده باشم میخوانم و مینویسم.
در پایان این مراسم، دکتر مصطفی خرم دل مورد تجلیل قرار گرفت.
دکتر «مصطفی خرم دل» در سال 1315 شمسی در روستای «دهبکر» از توابع شهرستان مهاباد دیده به جهان گشوده است. تفسیر نور(به فارسی)، المقتطف(تفسیر قرآن به عربی)، شنهی رهحمهت(تفسیر قرآن به زبان کُردی)، دستور زبان فارسی، دستور زبان کُردی، گنجینه صرف و نحو عربی، ترجمه فی ظلال القرآن در 15 جلد و دهها اثر دیگر از تالیفات درخشان استاد خرمدل است.
نظر شما