به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان٬ نشست سیاسی با حضور کادر و طلاب با حضور سرهنگ رمضانعلی غلامرضایی، هادی سیاسی سپاه استان اصفهان با موضوع جهاد کبیر از نظر رهبر معظم انقلاب در مرکز تخصصی فقه و اصول النفیسه برگزار شد.
هادی سیاسی در نشست مرکز تخصصی فقه و اصول النفیسه جهاد کبیر را متوقف بر تبیین دانست.
غلامرضایی ضمن بیان ضرورت و اهمیت پرداختن به موضوع جهاد کبیر و همچنین تأکیدات رهبر در سخنرانی های اخیر خاطر نشان کرد: مسجد و حوزه ای که تنها در آن به مسائل عبادی پرداخته شود و توجهی به مسائل سیاسی نداشته باشد، مکانی سکولار است.
وی ضمن اشاره به انواع جهاد به اکبر، اصغر و کبیر؛ جهاد اکبر را زیر بنای دو جهاد دیگر دانست که اگر در جهاد اکبر - جهاد با نفس و تربیت اخلاقی- خوب عمل شود گذشتن از دو جهاد دیگر آسان تر خواهد بود.
هادی سیاسی با اشاره به آیات 52 سوره مبارکه فرقان و آیه 120سوره بقره، جهاد کبیر را عدم تبعیت از دشمن تعریف کرد و نکاتی را از آیه 120 سوره بقره ارائه نمود.
وی گفت: راضی نگه داشتن دشمنان اسلام، انقلاب و نظام اسلامی که به رابطه، مذاکره و تعامل حاصل نمی شود و انتظار آنها این است که تمام خواسته ها و برنامه های آنها را تمکین کنیم.
وی ادامه داد: با قاطعیت دست رد به سینه آنها بزنید و بدانید تنها ولی و یاور شما خداست و انقلابی آمریکایی، انقلابی نیست.
غلامرضایی ضمن بیان اینکه جز با توکل به خداوند امید به نصرت الهی راه های دیگر، انحرافی است اظهار داشت: رابطه با دشمن نباید به قیمت صرف نظر کردن از ارزشها و اصول باشد که لازمه آن این است که باید سبک زندگی غربی را بپذیریم و استقلال خود را از دست داده و نظم جهانی را بپذیریم و از ارزشها دست برداریم.
وی ادامه داد: پیروی از هوای نفس و هوس ها منجر به قطع نصرت و الطاف الهی خواهد شد.
وی ضمن اشاره به کلام گهربار مولای متقیان حضرت علی(ع) علت انحطاط تمدن ملت ها را بی تفاوتی آگاهان جامعه و ترک امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد.
هادی سیاسی حوزه، ضمن اشاره به تحریم ها بر علیه کشور و نظر جان کری برای لغو آنها و با استناد به آیه 60سوره مبارکه انفال راهکارهای قرآن را در برابر دشمن را بیان نمود که ابتدا باید باور به دشمن بودن دشمن داشته باشیم و پذیرش این مبنا که دشمن خدا، دشمن مومنین نیز هست.
وی تاکید کرد: باید بستری آماده شود از لحاظ عِده (نیروی انسانی )و عُده (تسهیلات نظامی ) تا رعب و وحشت در دل دشمنان ایجاد کند و همچنین برنامه ریزی و حرکت به منظور بهم ریختگی روحی، روانی و فکری دشمنان داشته باشد.
وی کلام خود را با حدیثی از امام علی(ع)به پایان رساند: سست شدن در مقابل دشمن موجب طمع دشمن در جهت نابودی جبهه خودی می شود.
نظر شما