ضرورت عزم جدی برای پیگیری طرح ها و برنامه ها/بسته های محتوایی برای بچه های مسجدی فراهم کنیم

خبرگزاری شبستان: فرهنگسازی درباره ارزش خانه داری، پیشگام بودن مسئولان در اقتصادمقاومتی، تهیه بسته های محتوایی به منظور ثمربخش کردن فعالیت بچه های مسجد و... مهمترین نکات در نشست شورای مشورتی امور بانوان دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمان بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمد ابدالی تکلو، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، امروز(۱۶ آبان)در نشست شورای مشورتی امور بانوان این دبیرخانه به نقش مهم زن در خانواده اشاره و تصریح کرد: متأسفانه درباره ارزش خانه داری به عنوان یک اصل اساسی، فرهنگسازی نشده است زیرا تربیت بچه ها، اداره اقتصاد خانواده و... توسط زن در خانه باید انجام شود.

 

 

وی هنر اقتصاد خانواده  را بسته به تعادل میان درآمد و مصرف دانست و خاطرنشان کرد: ما در یک کشور اسلامی زندگی می کنیم پس  لازم است فرهنگ «مصرف اسلامی» را ترویج کنیم تا در دیگر زمینه ها موفق شویم؛ البته باید در عرضه هم باید فرهنگسازی کنیم.

 

 

جواد دانایی، مدیرمسئول کانون تخصصی نماز هم در سخنانی یکی از آسیب های جامعه را اشرافی گری در میان تعدادی از مسئولین و خانواده های آنان دانست و با استفاده از فرمایش امام علی علیه السلام مبنی بر اینکه مردم از کردار و رفتار رهبران و مسئولان شان تبیعت می کنند؛ افزود: در جهاد ۸ ساله ما، چون فرماندهان جلو بودند، پیروز شدیم، در نبرد اقتصادی هم اول مسئولین باید پیشگام باشند.

 

 

صدیقه زاهدی، عضو شورای شهر کرمان هم در سخنانی یکی از مشکلات امروز جامعه که اقتصاد را نیز تحت تأثیر قرار می دهد عدم تناسب رشته های دانشگاهی با نیازهای بومی دانست و در رابطه با فرهنگسازی در این زمینه، نقش روحانیت و مسجد را مورد تأکید قرار داد.

 


کاظمی، مبلغه دینی در زمینه مسائل خانواده با اشاره به ویژگی های قابل توجه مسجد و نیروهای بسیجی که بچه های خوب و بی ادعایی هستند؛ اظهار داشت: به نظر بنده، دست اینها برای کار، پر نیست؛ همه درد را می دانیم اما کار ما تولید محتوا و بسته بندی این بسته محتوایی است.

 

 

وی ادامه داد: بخشی از محتوا را آماده داریم و در بخش دیگر باید هنرمندان در چرخه گفتمان سازی وارد شوند و محتوا بدهیم؛ در کنار اینها باید تربیت مربی داشته باشیم که بتواند این محتوا را ارائه دهد؛ پس تا زمانی که گفتمان ها ایجاد نشده و به دنبال آن، جریان سازی نشده، تغییر فرهنگی اتفاق نمی دهد.

 


کاظمی با تأکید بر اینکه باید بچه ها را نسبت به تولید ملی حساس کنیم و آنها، خود همیار پلیس و اقتصادمقاومتی شوند؛ گفت: مساجد را باید پاتوق قصه گویی کنیم تا آموزش های لازم به خانواده ها را از این طریق جذاب بدهیم و به شما بگویم تا عزم جدی پشت این برنامه ها نباشد، این جلسات خروجی نخواهد داشت.

 

 

 

کد خبر 586041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha