به گزارش خبر گزاری شبستان از قزوین، علی شعبانی، رئیس دادگستری آبیک، امروز ( 20 مرداد) در دومین کارگاه آموزشی، توجیهی شوراها و گروه های تذکر لسانی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان آبیک در سالن آمفی تئاتر شهید آوینی مجتمع فرهنگی وهنری باران، گفت: صیانت از ولایت فقیه، حفظ دستاوردها و ارزش های انقلاب اسلامی، الگوپذیری از حرکت های ائمه اطهار(ع)، تعلیم و تحصیل آگاه های سیاسی و مبارزه جدی با دشمنان قسم خورده اسلام به ویژه اسرائیل و امریکا از معروف های واجب سیاسی است.
وی تصریح کرد: دفاع از اسلام، استمرار سیاست های امام راحل، حضور در صحنه های سرنوشت ساز، حمایت از نهضت های اسلامی و حضور در نماز جمعه از دیگر معروف های واجب سیاسی است که باید در جامعه احیا شود.
شعبانی، پایداری دین اسلام را به احیای امر به معروف و نهی از منکر و نیز اقامه حدود الهی در جامعه ذکر کرد و افزود: اگر این فریضه الهی که از مباحث فقهی، علمی و تخصصی است در جامعه فراگیر شود، وضعیت فرهنگی جامعه بهبود می یابد.
این مسئول با بیان اینکه ما نمی خواهیم تمام آحاد مردم شبیه هم باشند، خاطر نشان کرد: خدای متعال، انسان ها را شبیه هم نیافریده است چرا که ظرفیت انسان ها از لحاظ فکری وعقلانی متفاوت است.
رئیس دادگستری آبیک ادامه داد: هدف ما در احیای امر به معروف ونهی از منکر، فقط ترک حرام و انجام واجب است.
وی امر به معروف ونهی از منکر را دو اصل پذیرفته شده همه ملل دانست و گفت: امر به خوبی ها و نهی از بدی ها، در بردارنده منافع انسان ها و منطبق با عقل و فطرتشان است لذا این مقوله بر اساس تفکرات، اعتقادات، ارزش ها و ضد ارزش های هر جامعه متفاوت است.
رئیس دادگستری آبیک، هدایت آمران و ناهیان را هدایت الهی عنوان کرد و افزود: معروف ها و منکرها دارای ابعاد اعتقادی، سیاسی، عبادی، فرهنگی، اقتصادی و اخلاقی است.
شعبانی، امر و نهی ساده به روش گفتمان، بیان صریح، با کنایه، آرام و گاها تند، بیان توضیحی، تشویقی، مذمتی و تهدیدی را از مراتب شیوه های بیانی تذکر لسانی برشمرد و تصریح کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید علاوه بر به کار گیری شیوه های مذکر و به جای مشاجره و لفاظی، به افرادخاطی، پاسخی حکیمانه و هوشمندانه بدهند.
رئیس دادگستری آبیک، بر تلاش رسانه ها، احزاب، دستگاه های فرهنگی و هیئت های مذهبی در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما