زهره عباسی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل با اعلام این خبر به خبرنگار شبستان گفت: به منظور ترویج تعالیم قرآنی و ایجاد زمینه جهت رقابت سالم بین علاقه مندان قرآنی در استعداد یابی و تشویق جامعه قرآنی، مسابقه بزرگ نورالهدی با محوریت تفسیر اجزاء 13، 12، 14 قرآن با همکاری اتحادیه مراکز وموسسات قرآنی در اردبیل برگزار می شود.
وی افزود: این مسابقه ویژه تمامی گروه سنی باسواد اعم از برادران وخواهران برگزار می شود.
عباسی به نحوه ثبت نام برای شرکت در این مسابقه اشاره کرد و گفت: ثبت نام برای شرکت در این مسابقه ازاول ماه رمضان از طریق پایگاه اینترنتی اطلاع رسانی سازمان دارالقرآن همچنین تماس با شماره تلفن 7722042 0451 و 2255175 0451تا پایان مهرماه سال جاری انجام می شود.
وی گفت: آزمون این مسابقه همزمان با سراسر کشور ( 27 آبان ) سال جاری در اردبیل برگزار می شود.
* * *
اردوی فرهنگی تفریحی جوانان و نوجوانان دهستان حور به همت روحانی مستقر نمین برگزار شد.
در این اردو که تعدادی از دانش آموزان حضور داشتند علاوه بر گردش و تفریح، مسابقه فرهنگی برگزار و نفرات برتر تجلیل شدند.
برگزاری جلسات پرسش و پاسخ اعتقادی دانش آموزان، اقامه نماز جماعت و بازدید از دیگر برنامه های این اردو بود.
* * *
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال از اجرای طرح اعزام روحانی ویژه ماه رمضان در این شهرستان خبر داد.
حجت الاسلام سید محسن محسنی افزود: در این طرح گروه تبلیغی از جمله روحانیان بومی و غیر بومی اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی قم، حوزه علمیه و طرح هجرت به مساجد و حسینه های این شهرستان اعزام می شوند تا ضمن اقامه نمازهای جماعت، به سخنرانی و ارائه احکام دینی بپردازند.
وی افزود: امسال با توجه به استقبال مردمی مناسب، بیش از 70 مسجد شهرستان در ایام ماه مبارک رمضان از حضور روحانی بهره مند می شوند که این امر تاثیر بسیار مهمی درگسترش احکام و شعائر دینی و توسعه فرهنگی شهرستان خواهد داشت.
حجت الاسلام محسنی با اشاره به استقرار دائم 15 نفر از روحانیان طرح هجرت ومستقر در مناطق محروم این شهرستان، گفت: حضور اساتید، فضلا و طلاب مدرسه علوی قم در ایام تابستان و ماه رمضان امسال باعث ایجاد فضای معنوی و ارتقاء سطح معلومات دینی مردم این شهرستان شده است.
* * *
نشست دینی « نقش قناعت در تحکیم بنیان خانواده » دراردبیل برگزار شد.
صادقه اعتماد از اساتید حوزه علمیه الزهرا(س) اردبیل، در این نشست ضمن تبیین اهمیت اصلاح اقتصادی و قناعت در استحکام بینان خانواده، گفت: قناعت در اصطلاح به معنای بسنده کردن به روزی خویش و خوشنود بودن به رضای الهی است ودر حقیقت می توان گفت قناعت به عنوان یکی از خصایص بارزی است که می تواند احساس رضایتمندی را در کانون خانواده حاکم کند.
اعتماد به ابعاد مختلف قناعت اشاره کرد و گفت: یکی از نمودهای قناعت، قناعت مالی و اقتصادی است، قناعت مالی علاوه بر اینکه آرامش روانی را در پی دارد می تواند در تنظیم دخل و خرج زندگی و برقراری تعادل اقتصادی تاثیر مستقیم داشته و انسان را نسبت به مسائلی که در زندگی از آنها بهرهمند نیست، راضی کند.
وی بانوان را به رعایت صرفه جویی و کنترل اقتصاد خانواده توصیه کرد و دوری از خرج های اضافی در خانه و برگزاری مراسمات از جمله جشن عروسی، مراسم افطاری و تزیین اضافی دکور منزل و.... را باعث توسعه و پیشرفت اقتصاد خانه و به طبع آن اقتصاد جامعه عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما