حجت السلام احمد رسولی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی همدان به خبرنگار شبستان گفت: آیین نامه ذبح شرعی به امضای وزارت جهاد کشاورزی و نماینده ولیفقیه در دامپزشکی خواهد رسید که پیرو این آییننامه جایگاه و وظایف ذابحین دیده شده است.
وی با بیان اینکه با اجرای این آییننامه نظارتهای شرعی بر نحوه ذبح دام قاطعتر خواهد شد، افزود: ناظران شرعی در حکم ضابطان قضایی بوده و این حکم به آنان داده میشود تا نسبت به نحوه کشتارها نظارت کنند.
حجت الاسلام رسولی با اشاره به اینکه هماکنون ناظران شرعی دام و طیور در سطح کشتارگاههای استان همدان حضور دارند، اضافه کرد: دفتر نمایندگی ولیفقیه در دامپزشکی استان برنامههایی برای جذب ناظران شرعی و افزایش شمار ذابحان شرعی دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی همدان اظهار داشت: داشتن تخصص لازم، عدم پیشینه کیفری و همچنین برخورداری از سلامت جسمی و روانی از شرایط جذب ناظران بهداشتی در این استان است.
حجت الاسلام رسولی با بیان اینکه در ایام خاصی مثل عید قربان از مشارکت طلبهها برای نظارت های شرعی در این استان استفاده میشود، گفت: نظارت شرعی سبب سلامت جامعه از بعد مادی و معنوی شده و در راستای اجرای مسائل شرعی انجام میشود.
وی با بیان اینکه بحث نظارت شرعی یک بحث ریشهای است، تصریح کرد: در دین اسلام به موضوع ذبح حلال سفارش زیادی شده و حلال خوری یکی از وظایف مسلمانان در دین اسلام بوده تا نسلی سعادتمند و رستگار در جامعه تربیت شود.
حجت السلام رسولی، توجه به ذبح اسلامی را یک وظیفه اسلامی و شرعی عنوان کرد و افزود: اجرای آییننامه نظارتهای شرعی، نحوه نظارتها و فعالیت ذابحین را سامان میدهد.
وی با بیان اینکه در برخی از کشورهای اسلامی مثل مالزی غذای حلال تولید و در بازار عرضه میشود، اظهار امیدواری کرد تا این روند در کشور نیز قانونمند و به اجرا درآید.
پایان پیام/
نظر شما