خبرگزاری شبستان – مازندران
جهانی شدن یکی از پدیده های فراگیر و در حال افزایش است که در تمام عرصه های زندگی نظیر فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... تاثیرگذار است.
فرهنگ تعاریف متنوع و با سابقه دیرین در دوران مختلف تاریخ و همچنین در کشورها، جایگاه های مختلف دارد که جهانی شدن فرهنگی، یکی از مسائل امروز جامعه بشری است.
در جهانی شدن فرهنگ باید خود را از قبل مجهز نمود تا در برابر فرهنگ های دیگر، ابتکار عمل داشت و فقط منفعل صرف نبود تا هر چه که دیگران می گویند را به آسانی پذیرفت بلکه باید با موشکافی و دقت، عمل کرد.
عوامل و مقوله های مختلفی در توسعه فرهنگ، نقش آفرین هستند که کتاب و کتابخانه، اهمیت والایی دارند و مهم ترین مرجع و نهاد در رفع نیازهای فرهنگی و اطلاعاتی مردم از سن، جنس، شغل، میزان تحصیلات، جنس و ... به شمار می آید.
کتابخانه ها به ویژه کتابخانه مساجد در راستای توسعه فرهنگی، باید با تکنولوژی، تجهیزات و امکانات به روز مجهز باشند بنابراین عنایت ویژه مسئولین و خیرین را می طلبد.
حجت الاسلام صادق طالبی، مولف مازندرانی، امروز (12آبان) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: اهل مسجد، هنگامی که از لحاظ علمی قوی و کامل باشند در برابر شبهات به طور یقین پاسخگو هستند.
وی اظهار کرد: افرادی که اهل نماز نیستند به طور دائم به دنبال شبهه هستند و در این راستا می طلبد که مسجدی ها و مسئولین کتابخانه های مساجد، به مطالعه و علم، اهمیت بیشتری قائل شوند.
حجت الاسلام طالبی با اشاره به اینکه غرب، تلاش دارد تا مردم را از مساجد دور سازند، بیان کرد: یکی از دانشمندان به این مسئله اذعان دارد که با فاصله انداختن مسلمانان از مساجد و اهل بیت(علیهم السلام)، ملت به نابودی می رود.
نویسنده بیش از 40 کتاب، ابراز کرد: اطلاعات آحاد مردم، زمانی که جامع و کامل باشد این امر علاوه بر تاثیر بر خود فرد در جامعه نیز تاثیر شگفت و عمیقی دارد و نباید از نقش کتابخانه مساجد در توسعه فرهنگی، غفلت کرد.
حجت الاسلام طالبی درباره امکانات کتابخانه های مساجد، گفت: کسانی که به مطالعه اهمیت کمتری می دهند، تجهیزات کتابخانه های این پایگاه های الهی، حداقل نیازهای آنها را مرتفع می سازد.
وی اظهار کرد: افرادی که چندین سال به کتابخانه های مساجد، مراجعه می کنند به کتاب ها و مطالب به روز و نرم افزارهای جدید، نیاز دارند.
گزارش: معصومه علیزاده
نظر شما