به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، محمد حسین فنایی، خزانه دار خانه صنعت ایران و مشاور وزیر صنعت امروز ( 11 آبان ) در نشست خبری گفت: ما در بخش خصوصی یکی از نگرانی های خود را ناتوانی در ارائه تصویر اقتصاد به صورت شفاف است و همیشه نگرانیم که تا چه زمانی از این حالت خارج می شویم.
وی افزود: ما زمانی که تفکر توسعه ای را در دستور کار خود قرار می دهیم باید اقتصاد خود را در یک روندی پیش ببریم و برای یک هدف خاص تلاش کنیم و در هرزمانی آن را تغییر ندهیم.
خزانه دار خانه صنعت ایران و مشاور وزیر صنعت تصریح کرد: امروز چارچوبی برای اقتصاد ما به عنوان اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است که می تواند نگرانی ما را به حد زیادی حل کند و این چارچوب باید برای اصول اساسی اقتصاد آینده قرار بگیرد و هر فردی باید در این چارچوب حرکت کند.
فنایی خاطرنشان کرد: متاسفانه در جلسات اقتصاد مقاومتی تفسیرهای مختلفی را ارائه می کنند در حالی که به صورت شفاف این چارچوب ها برای ما مشخص شده است و باید آنها را در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: ما در انتخابات های خود بیشترین آمارها را داشته ایم و این نقط قوتی برای ما بوده است اما ما باید در زمینه اقتصاد نیز این چنین عمل کنیم و اقتصاد مقاومتی را در جامعه گسترش دهیم و همچنین در دانشگاه ها نیز تاسیس و تدریس شود.
خزانه دار خانه صنعت ایران و مشاور وزیر صنعت گفت: اگر شفاف سازی کنیم بسیاری از مشکلات ما حل می شود و کسی هم نمی تواند از این مشکل بگیرد.
فنایی بیان کرد: اگر می خواهیم اقتصاد سالم داشته باشیم باید بند 19 اقتصاد مقاومتی را محقق کنیم.
وی افزود: ما میخواهیم با کشورهای خارجی رقابت کنیم اما در این مسائل با آنها بسیار فاصله داریم در حالی که در بسیاری از کشورها بهره 6 درصد است اما ما 22 درصد است و همچنین میانگین مالیات برای تولید 16 و نیم درصد است اما در کشور ما 25 درصد است که این ها نشان از فاصله کشورهای دیگر با ما است.
خزانه دار خانه صنعت ایران و مشاور وزیر صنعت تصریح کرد: دنیا با تخصص و علم و تفکر خود عمل می کند و با مافیا بازی عمل نمی کند و چرا ما ارزش افزوده را از تولید کننده داخلی و ایرانی می گیریم؟!
فنایی خاطرنشان کرد: بزرگترین مشکل ما مشخص نبودن تکلیف خود در بدهی بخش خصوصی و فعالیت های دیگر مشخص نکرده است.
وی افزود: این بهره های بانک ها، تولید را با مشکلات متعدد همراه می کند و حتما آنها را دچار رکود بیشتر می کند.
فنایی ادامه داد: از 322 معرفی شده 89 مورد معرفی شده اند که 66 مورد ان فعالیت هستند در حالی که بانک ها باید به صنایع در حال رکود کمک کنند تا فعال شوند.
نظر شما