سایت بی ‌خطرسازی پسماند عفونی در کهگیلویه و بویراحمد راه ‌اندازی می شود

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه‌اندازی سایت بی‌خطرسازی پسماند عفونی سرمایه ‌گذاری نیست، بلکه فرصتی در سطح استان تا کارگری در برخورد با پسماندهای عفونی دچار مشکل نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، پژمان نیک اقبالی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 11 آبان ) در نشست کارگروه پسماند به مشکلات بیمارستان امام سجاد (علیه السلام) یاسوج در دفع زباله های عفونی اشاره کرد و گفت: مشکلاتی در زمینه دستگاه زباله ‌سوز  این بیمارستان وجود داشت، در حال حاضر با رسیدگی به وضعیت تاکنون به شرایط  نیمه ایده‌آل رسیده است.

وی با اشاره به وضعیت در سطح شهر، افزود: متاسفانه در سطح شهر نتوانسته ‌ابم به وضع ایده ‌آل برسیم، با اینکه پزشکان حاضر به پرداخت هزینه پسماند عفونی هستند؛ ولی برای این زباله ‌ها باید متولی خاصی وجود داشته و نمی توان از پزشکان و آزمایشگاه این انتظار را داشته باشیم.

نیک اقبالی تصریح کرد: مخترعی که دستگاه بی خطرسازی زباله را اختراع کرده، اقداماتی در استان ‌هایی از جمله قزوین داشته، از طریق علوم پزشکی برای بهبودی وضعیت استان همکاری داشته  است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به محل دفع زباله‌ها، اظهار داشت: باید محلی نزدیک به مکان دفع زباله شهرداری مشخص و به مخترع اختصاص دهیم که این انتخابی بین بد و بدتر است.

نیک اقبالی با اشاره به اینکه در شهرستان دنا باید زمینی برای دفع زباله ‌های عفونی در نظر گرفته شود، افزود: قطع چند قطعه درخت به صرفه است تا اینکه زباله های عفونی در سطح شهر پراکنده شود.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط  کنونی فرش قرمز برای سرمایه ‌گذاران پهن می کنیم، راه‌اندازی سایت بی‌خطرسازی پسماند عفونی سرمایه ‌گذاری نیست، بلکه فرصتی در سطح استان تا کارگری در برخورد با پسماندهای عفونی دچار مشکل نشود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمین به متراژ یک هزار متر به صورت موقت برای ساماندهی پسماند عفونی در نظر گرفته شده، نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولیان تولید پسماند عفونی محل دائمی برای دفع  پسماند عفونی در نظر بگیرند.

کد خبر 584874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha