به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، فرزام بیدارپور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان امروز(11 آبان) در جلسه کارگروه تخصصی ارتقای اجتماعی فرهنگی و سلامت ستاد باز آفرینی شهری که در سالن شهدای دولت در استانداری استان برگزار شد، گفت: در مناطق حاشیه نشینی شهرهای کردستان حدود 38 پایگاه سلامت راه اندازی کردیم که برای خدمات رسانی هرچه بهتر به این مناطق محروم انجام شده است.
وی با اشاره به اجرای برنامه تامین مراقبت های اولیه سلامت در مناطق حاشیه نشینی استان، افزود: برنامه تامین مراقبت های اولیه سلامت در مناطق حاشیه نشینی شهرها و سکونتگاه های غیررسمی استان را از سال 93 شروع کردیم و شهرهای مناطق حاشیه نشینی که بین 20 تا 50 هزار نفر جمعیت داشتند خدمات مراقبت های اولیه سلامت ارائه داده ایم.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: در سرشماری که انجام شد حدود 46 منطقه حاشیه نشینی شهرهای استان را شناسایی کردیم و در این مناطق 265 هزار نفر شناسایی شد.
وی افزود: همچنین در این سرشماری پیش بینی کردیم حدود 61 هزار نفر به دلایل مختلف همچون در منزل نبودن یا در اختیار قرار ندادن اطلاعات خود، سرشماری نشدند ولی در کل 92 هزار خانوار از این 46 منطقه حاشیه نشینی شهرهای استان را شناسایی کرده ایم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اذعان کرد: بکارگیری کارشناسان روانشناسی، تغذیه، سلامت محور و کارو انجام بیش از 2 هزار ویزیت توسط روانشناسان از جمله اقداماتی بود که دانشگاه علوم پزشکی در مناطق محروم حاشیه نشینی استان انجام داد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شناسایی کارگاه های خدمات کار و حرفه ای در این مناطق حاشیه نشینی بود که امیدواریم بیشتر از گذشته در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق قدم های مثبتی برداریم.
گفتنی است، در ادامه این جلسه هرکدام از اعضای کارگروه نقطه نظرات خود را در راستای هرچه بهتر خدمات رسانی به مناطق حاشیه نشینی شهر های استان بیان کردند.
نظر شما