به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ارومیه، دکتر علی پیروزی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، امروز(۱۱آبان)در جلسه مشورتی کمیته عفاف و حجاب که با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی و رابطان کمیته عفاف و حجااب برگزار شد، با بیان اینکه باید با تکیه بر آموزه های اسلامی در مسیر عفاف و حجاب گام برداریم گفت: قرآن کریم به عنوان کتاب مرجع تربیتی همواره آموزش و فرایند تربیتی و اصلاحاتی را تدریجی دانسته است.
وی افزود: قرآن کریم در سوره نور آیه حجاب را ابتدا برای مردان نازل کرده است و لذا نباید فقط مسئله عفاف و حجاب بانوان مد نظر فعالیت های این کمیته باشد.
این مسئول، با بیان اینکه باید در زمینه گسترش عفاف در جامعه حرکتی مستمر داشته باشیم، تصریح کرد: پوشش حرفه ای و حجاب یک بخش ارزشی در ساختار حرفه مندی است ولی حجاب یک مهم شرعی و همه گیر است.
پیروزی، اضافه کرد: نمیخواهیم از روش قهری و انضباطی با دانشجویان برخورد کنیم و این تذکرات بیشتر ارشادی و با مشاوره همواره می شود.
این مسئول گفت: هر جوان دانشجویی که وارد محیط دانشگاه می شود از یک خانواده با باوررهای اعتقادی خاص است و لذا باید بسیار با دقت در امر تذکر وارد شویم که باعث دین گریزی جوانان نشود.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه افراد در تذکر خود سلیقه شخصی را کنار بگذارند، گفت: سلایق افرادی که اقدام به تذکر می کنند متفاوت است و به شدت تابع تربیت و تلقی فردی آن شخص با مسئله عفاف و حجاب است که باید در این زمینه تحقیق و بازنگری شود.
وی گفت: این رسالت بسیار سنگین است چراکه می خواهیم جوانی را با عفاف و حجاب آشتی دهیم که هیچگونه زیرساخت فرهنگی خانوادگی ندارد و معرفی حدود شرعی حجاب برای این دانشجو بسیار دشوار است.
این مسئول ادامه داد: منع پوشیدن ساپورت، آرایش غلیظ و مانتو کوتاه می تواند به عنوان اولین حرکت اجرایی در دانشگاه ها انجام شود.
پیروزی، استادان و هیئت علمی دانشگاه را نیز مبرا از این قوانین نداسته و گفت: باید خودمان قانونمدار باشیم و به گفته های خود عمل کنیم که بتوانیم دانشجو را نیز به اجرای قانون دعوت کنیم.
در ادامه مراسم، حجت الاسلام اسم حسینی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز گفت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی نسبت به دیگر مراکز علمی از وضعیت حجاب خوبی برخوردار است ولی باز هم کار و تلاش در زمینه اشاعه عفاف و حجاب نباید متوقف شود.
وی ادامه داد: پوشش حرفه ای باید برای دانشجویان معرفی شود و با کسانی که قانون این نوع پوشش را رعایت نمی کنند ابتدا با تذکر و مشاوره و سپس طبق قانون و مقرارات اموزشی برخورد شود.
اسم حسینی اضافه کرد: مسئله عفاف و حجاب رابطه تناتنگی با خویشتن داری و انسانیت دارد و لذا باید از یک فراغت فکری کامل تبعیت کند.
گفتنی است در پایان این جلسه مقررشد قوانین رعایت عفاف و حجاب در بنرهایی در محوطه دانشگاه در معرض دید عموم قرار گیرد و با دانشجویانی که مشکل عفاف و حجاب دارند ابتدا با مشاوره و ارشاد برخورد شود.
نظر شما