در سند تحول آموزش و پرورش، پرورش بر آموزش مقدم است

خبرگزاری شبستان: دانش آشتیانی با اشاره به اینکه نظام آموزش و پرورش ما نظامی ناکارآمد و غیرمولد است که نیازمند برنامه ریزی است تا به پویایی لازم برسد، گفت: در سند تحول آموزش و پرورش، پرورش بر آموزش مقدم است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبتهای خود در جلسه علنی امروز 11 آبان گفت: نظام آموزش و پرورش ما نظامی ناکارآمد و غیرمولد است که نیازمند برنامه ریزی است تا به پویایی لازم برسد.

 

وی در مورد چالشهای آموزش و پرورش گفت: دور شدن از جایگاه مسئول مدیریت یکی از چالشهای آموزش و پرورش است.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت و جایگاه زنان در مدیریت کشور گفت: در آموزش و پرورش از حضور بانوان در مدیریت کمتر استفاده شده است و این موضوع به دلیل مسایل جنسی نیست و ما نیازمندیم تا از این قشر فرهیخته بیشتر استفاده کنیم.

 

وی در مورد اقتصاد آموزش و پرورش اظهار کرد: معتقدم با این منابع مالی قسمتی از مشکلات آموزش و پرورش قابل برطرف کردن است البته شاهد این اتفاق در کوتاه مدت نمی توان بود.

 

وی اظهار داشت: در رتبه های جهانی براساس جی تی پی آموزش و پرورش نیازمند این است که منابع و بستر بهتری را داشته باشند و در مدیریت هزینه بهتر عمل کند.

 

وی اظهار کرد: در سال 84 تا 85 ، 95 درصد از بودجه آموزش و پرورش پرسنلی بوده و 9 درصد به کیفی سازی اختصاص یافته است و در وضعیت کنونی که بودجه آموزش و پرورش 30 هزار میلیارد برآورد شده است 98 و نیم درصد پرسنلی و 5/1 درصد برای کیفیت بخشی اختصاص دارد یعنی دست مدیران و وزیر در آموزش و پرورش برای 13 میلیون دانش آموز در 107 هزار مدرسه فقط 400 میلیون تومان است که برای کیفی سازی هزینه می شود که بعضاً این مبلغ نیز هزینه نشده و فقط 200 میلیارد هزینه می شود و با ادامه این وضعیت مسایل و مشکلات آموزش و پرورش حل نمی شود.

 

دانش آشتیانی خاطرنشان کرد: برای گذر از وضعیت موجود مهمترین مساله این است که رویکرد جدید به آموزش و پرورش داشته باشیم و این موضوع نیازمند برنامه ریزی و اقدامات تدریجی است تا از این وضعیت بگذریم.

 

وی با اشاره به سند تحول خاطرنشان کرد: روح سند تحول در آموزش و پرورش به امر مهارتهای زندگی معطوف است که از طریق مدرسه کسب می شود که در آن تلفیقی از آموزش و مهارت دیده می شود که باید کاری بکنیم که پرورش بر آموزش غلبه یابد.

 

وی ادامه داد: باید در مدارس از حافظه محوری و خلاقیت محوری و از فضای غیراخلاقی رقابتی به فضای دوستانه و همگرایی پیش برویم.

 

کد خبر 584738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha