به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ در تازه ترین جلسه علنی شورای شهر بجنورد که شامگاه (8 آبان) برگزار شد، مقرر شد که تبصره سه در قبوض آب اعمال شود و بر همین اساس به طور میانگین ماهانه مبلغ 20 تا 25 هزار ریال قبوض آب افزایش قیمت خواهد داشت.
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد در این جلسه با اشاره به دغدغه های مسئولان حوزه آب و فضلاب در خصوص توسعه شبکه آب شهری، گفت: پیش از این توافق نامه ای به منظور توسعه طرح های آب شهری میان شورای شهر و سازمان آب و فاضلاب منعقد شده بود.
«حسین پیلتن» خاطرنشان کرد: مبلغ پیشنهادی شورای شهر برای افزایش قیمت قبض ها به ازای پنج تا 10 مترمکعب آب، مبلغ 6 هزار ریال بود ولی پیشنهاد وزارتخانه یک هزار ریال بود.
وی عنوان کرد: این تفاوت افزایش بهای مصرف آب بین نظر شورا و وزارتخانه را می توان به واسطه اصلاح تبصره سه و همچنین اعمال ماده 7 عملیاتی کرد.
رئیس شورای شهر بجنورد بااستناد به جدول قیمت گذاری های جدید ارائه شده توسط شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی گفت: شرکت آب و فضلاب می تواند با درآمد حاصل از افزایش آب بهای مشترکان طرح های نوسازی و توسعه شبکه های آب را با سرعت بیشتری انجام دهد.
به گفته «پیلتن» براساس پیش بینی های انجام شده شرکت آب و فاضلاب شهری استان طی پنج سال مبلغ ۷۳ میلیارد و ۴۴۹ میلیون از محل تبصره سه درآمد کسب خواهد کرد.
معاون خدمات مشترکان آبفای خراسان شمالی هم در این جلسه، متوسط مصرف آب در استان را 12 مترکعب به ازاء هر واحد مسکونی اعلام کرد و گفت: در حال حاضر شرکت آب و فاضلاب 80 هزار مشترک دارد.
حسین تیموری خاطرنشان کرد: با احتساب تبصره سه، درصد افزایش سالانه، مالیات و سایر موارد مبلغ تمام قبض ها مبلغ 33 میلیارد و 200 میلیون تومان است.
بر اساس این گزارش، اکثریت اعضای شورای شهر به افزایش آب بها و جدول پیشنهادی قیمت گذاری شده رأی مثبت دادند.
در ادامه این جلسه رضا فیروزه، رئیس کمیسیون نظارت، پیگیری و حقوقی شورای اسلامی شهر بجنورد در خصوص قراردادی شدن کارگران شهرداری گفت: در حال حاضر 305 کارگر در بخش فضای سبز و 47 نفر هم در بخش اتوبوسرانی به واسطه شرکت های خصوصی برای شهرداری بجنورد مشغول به کار هستند.
وی انعقاد قرارداد به واسطه شرکت را تحمیل بار مالی اضافی به شهرداری دانست و گفت: اگر این کارگرها به صورت مستقیم با شهرداری قرارداد منعقد کنند به لحاظ امنیت شغلی وضعیت بهتری خواهند داشت.
به گفته عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا، شهرداری بجنورد در حدود 130 میلیون تومان به خاطر وساطتت شرکت ها در جذب نیروی انسانی پرداخت مازاد دارد و در صورت موافقت فرمانداری، شهرداری برای جلوگیری از خسران بیشتر به صورت مستقیم با کارگران هریک از بخش ها عقد قرارداد خواهد داشت.
فیروزه در ادامه به 8 پرونده ای اشاره کرد که طی آن شهردار سابق برای بازپرداخت بدهی به پیمانکارن بعد از سلب اختیارات، زمین واگذر کرده بود.
وی این اقدام را غیرقانونی دانست و اظهارداشت: این واگذاری ها تخلف به حساب می آید، علاوه بر آن برای واگذاری های انجام شده هیچ گونه مصوبه ای از شورای شهر گرفته نشده بود.
علی اکبر هاتفی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا هم در این جلسه در مجموع 80 پیمانکار همکار شهرداری را به نوعی طلبکار دانست و افزود: چرا باید فقط طلب این 8 پیمانکار پرداخت شود؟ برخی پیمانکاران سه سال است که از شهرداری طلب دارند، واگذاری زمین بدون واسطه برای شهرداری مشکل ساز خواهد بود برای همین باید این مساله با دقت بیشتری مورد بررسی قرار بگیرد.
اعظم السادات افشین فر، عضو دیگر شورای شهر هم درخواست کرد تا این تخلف شهردار سابق به سازمان بازرسی اعلام شود تا در آینده اتهامی دامن گیر شورای شهر نباشد.
بر پایه این گزارش مصوب شد که هشت پرونده واگذاری زمین توسط سه کارشناس مورد ارزیابی قرار بگیرد و ماحصل نظر کارشناسان به کمیسیون مرتبط برای تصمیم گیری نهایی ارجاع داده شود.
نظر شما