به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، سید کامل تقوی نژاد در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان بیان کرد: اداره کل امور مالیاتی استان قزوین در راستای توسعه این استان حرکت هایی را انجام داده و شرایط را برای گام برداشتن در مسیر توسعه و تعالی فراهم کرده است که جای قدردانی دارد.
وی با اشاره به مباحث جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اضافه کرد: بخشی از مباحث مطرح شده جهت گیری سازمان امور مالیاتی را به خود اختصاص می دهد و بخش دیگری از آن باید در تصمیمات ما دخالت داده شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور اضافه کرد: از زمانی که در سمت رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور مشغول خدمت شدم تاکنون هشت بخشنامه در راستای تسهیل در امور مالیاتی صادر کردم که عمده آنها برگرفته از مباحث مطرح شده در جلسات این چنینی است.
وی تأکید کرد: اراده دولت تدبیر و امید از زمان استقرار آن خروج از رکود بود و اقداماتی که در راستای مثبت شدن نقدینگی انجام داد، اثرگذار و قابل افتخار است؛ بخش عمدهای از نقدینگی حاصل در کشور به ویژه مواردی که در اثر گسترش پایه تولید ایجاد شده بود، آن را از مسیر تولید و اشتغال دور کرد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: دولت تدبیر و امید سعی کرد سیاست های کلی خود را به نحوی تنظیم کند که بتواند بخشهای اصلی اقتصاد کشور را تحتالشعاع قرار دهد؛ امکان دارد شواهدی در اختیار داشته باشید مبنی بر وجود نرخ های بالای 25 درصد در اقتصاد کشور اما نرخ مبادلات بین بانکی در ابتدای استقرار دولت تدبیر و امید 28 درصد بود که در حال حاضر به 15 تا 16 درصد کاهش یافته است.
وی خاطر نشان کرد: کاهش نرخ مبادلات بین بانکی در دولت تدبیر و امید موفقیت بسیار بزرگی به شمار می رود که دولت به آن دست پیدا کرده است، اساس کار دولت مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است، دولت سعی دارد به منظور تولید و اتکاء به ظرفیت های داخلی کشور اقدامات لازم را برای توسعه و پیشرفت انجام دهد.
تقوی نژاد اضافه کرد: در شرایط فعلی کشور، کمک به اشتغال و صادرات از جمله مهمترین اولویت های سازمان امور مالیاتی کشور به شمار می رود.
وی توضیح داد: نسبت درآمدهای مالیاتی ایران نسبت به تولید ناخالص داخلی آن نسبت بالایی نیست، این نسبت در کشورهای پیشرفته بالای 30 درصد و در کشور ما مجموع مالیات ها و عوارض به تولید ناخالص داخلی حدود 7.3 درصد است که در پایان برنامه ششم توسعه باید به 11 درصد برسد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد: در اصلاح قانون مالیات کشور ضمانت های اجرایی دقیقی در نظر گرفته شده که به صورت مالی و حقوقی است؛ تأمین مأموریتهای اصلی دولت باید از طریق مالیات باشد و اگر بخش عمده مالیات به سمت تأمین امنیت و امکانات نظامی، انتظامی، آموزش و بهداشت استفاده شود باید ببینیم سیستم هزینههای این بخش میتواند کاهش یابد.
وی با بیان اینکه 14 هزار میلیارد تومان از محل ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها اعتبار اختصاص یافته است، گفت: حجم تخصیص های عمرانی را با اعتبارات ناشی از ارزش افزوده مقایسه کنید، می بینید که بخش عمده آن از طریق ارزش افزوده است.
تقوی نژاد با تأکید براینکه مردم حق دارند محل دقیق مصرف مالیات را بدانند، اظهار داشت: علاوه بر رعایت عدالت در مرحله وصول مالیات باید به اجرای عدالت در محل مصرف آن هم دقت زیادی داشته باشیم، سال گذشته 3 هزار میلیارد تومان از محل ارزش افزوده در اجرای طرح سلامت هزینه شد و پیشبینی می شود در سال جاری هم 4 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل ارزش افزوده برای طرح سلامت هزینه شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور با اشاره به کاهش نرخ مالیات تحقیقات و پژوهش ها عنوان کرد: نرخ مالیات تحقیقات و پژوهش ها 10 درصد بود که در اصلاحیه آن سعی کردیم نرخ مالیات آن را به پنج درصد کاهش دهیم و در حال حاضر این اصلاحیه به صورت لایحه در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار داده شده که امیدواریم به زودی ابلاغ شود.
وی یادآور شد: اطلاعات 3.5 میلیون مؤدی مالیاتی در سیستم امور مالیاتی کشور به ثبت رسیده و اظهارنامه ای که ارائه میدهند با این اطلاعات موجود تطبیق داده می شود.
نظر شما